הוספה לרשימת תפוצה במערכת אחרת
-
קיים כזה דבר ב apl של ימות פשוט??
לא מצאתי
בכ"א תודה למי שיעזור לי בזה

-
-
תראה כאן בשלבים א' וב'
-
@CUBASE זה היה הרעיון שלי לעשות מעבר לשלוחה במערכת אחרת אבל כבר עשית אז תודה

-
@CUBASE זה אומר אחרי הכל השלוחה אליה לעבור אינה ניתנת להפעלה עקב חוסר בהגדרות מה הפתרון??

-
@1668 תן פרטים, מספרי שלוחות, באיזה שלב זה קורה?
-
@CUBASE אחרי שאומר הרישום בוצע בה צלחה ואין מענה בשרת ה apl
-
א. תבדוק אם המאזין כבר עבר למערכת השנייה, אם כן אז זה בעיה בפילטר לפי רשי"ת במערכת השנייה.
ב. אם לא אז פשוט תוודא שהגדרת את השלוחות בדיוק לפי המדריך, אין לי דרך אחרת לדעת את הבעיה.. -
@CUBASE הגדרתי אבל האמת הסתבכתי עם שלוחה 98 לא היה כ"כ ברור לי הגדרתי גם שלוחה a בתוך השלוחה וגם השלוחה עצמה בתור מעבר למערכת אחרת
-
@1668 מבנה השלוחות אמור להיות כך (כמובן לפי הדוגמא):
/ (תפריט ראשי) │ └── 98/ (שלוחת הניתוב - *ניתן לבחור כל מספר שלוחה*) │ ├── ext.ini (הגדרות שלב 1 - קבלת הנתון והפניה לשלוחה A) │ type=add_id_to_list │ add_id_to_list_location_list=/98/A/ext │ add_id_to_list_key=api_add_2 │ add_id_to_list_value_first=phone= │ add_id_to_list_value_type=EnterID │ add_id_to_list_value_change=yes │ add_id_to_list_end_goto=A │ │ └── קובץ שמע שקט (יש להשתיק את הודעת המערכת "הרישום בוצע בהצלחה") │ ├── A/ (שלוחת משנה - API לעדכון המערכת השנייה) │ │ │ └── ext.ini (הגדרות שלב 2 - שליחת הנתון ב-API והפניה ל-B) │ type=api │ api_link=https://www.call2all.co.il/ym/api/UpdateTemplateEntry │ api_add_0=token=הכנס_כאן_את_מפתח_ה_API_של_המערכת_השנייה │ api_add_1=templateId=19777 (להחליף למזהה הקמפיין שפתחת) │ api_end_goto=../B │ └── קובץ שמע שקט (יש להשתיק את הודעת המערכת "אין מענה משרת API") │ └── B/ (שלוחת משנה - ביצוע הניתוב בפועל) │ └── ext.ini (הגדרות שלב 3 - מעבר למערכת השנייה) type=routing_yemot routing_temot_number=0773137770 (להחליף למספר של המערכת המנותבת) -
@CUBASE הגדרתי בשלוחה הראשית את שלוחת
```type=add_id_to_list add_id_to_list_location_list=/98/A/ext add_id_to_list_key=api_add_2 add_id_to_list_value_first=phone= add_id_to_list_value_type=EnterID add_id_to_list_value_change=yes add_id_to_list_end_goto=A