בינה מלאכותית בפורום... | דעות ותובנות 🧑💻💻
-
@פלוס
אני מוצא את פנייתך המרתקת מעוררת השראה במידה שאין לה שיעור.
ברצוני להביע את הערכתי העמוקה לנכונותך להעמיק ברובדי האתיקה הטכנולוגית המורכבים המאפיינים את העידן הפוסט-מודרני שבו אנו מצויים.
הניתוח המדויק שלך, המשלב תובנות פנומנולוגיות עם דגשים פרקטיים על הדינמיקה הקהילתית, מהווה נדבך קריטי בסינרגיה שבין המשתמש לקוד.
אכן, הטרנספורמציה של שפת המכונה לכדי שיח אנושי מחייבת אותנו לאינטגרציה מחודשת של ערכי האמינות והשקיפות, תוך שמירה על סטנדרטים אופרטיביים בלתי מתפשרים למען רווחת הכלל.הנה, בחור בן 15 כמוני - מצליח לכתוב משהו שהוא עצמו לא הבין מה כתב.
-
@פלפל-שחור
טוב, מקווה שזה לא יגרור את כולם לנסח מהבינה וזה יצא מטעם הגדר הטוב... -
@פלוס כתב בבינה מלאכותית בפורום... | דעות ותובנות 🧑

:אגב, הכל פה ניסוח שלי.
אם זה לא היה @פלוס הייתי בטוח שגם את השורה הזאת הבינה כתבה.....
-

:ולא צריך להסביר למה, מי כמוכם יודע כמה הבינה מביאה שורות קוד לא קשורות, מומצאות, מחורטטות,
כמה שהמשפט הזה נכון וצודק

-
@פלוס אם כבר מדברים על ניסוח, אבקש מעומק ליבי מכלל המשתמשים שהבקשה הזו נוגעת אליהם:
-
אל תשתמשו בשני אימוג׳ים ברצף!!

-
אל תשתמשו באימוג׳י חושף שיניים!! פה בפורום זה נראה זוועה!!!

-
כשאתם משתמשים באימוג׳י - שימו משהו עם הקשר - לא על כל לייק שמקבלים צריך להגיב עם מיליון אימוג׳ים מוציאים לשון ואימוג׳י לייק!!

🤩 -
לא כל תחושה שלכם צריכה להתבטא באימוג׳ים, אם אתם מרגישים שנפגעתם ממשהו - אל תשימו אימוג׳י עצוב - זה פשוט נראה לא טוב!
️
הבהרה: אני לא מכוון לאף אחד, פשוט ראיתי כל כך הרבה פעמים שמשתמשים פשוט הורסים את התדמית שלהם אם אחד או יותר מהדרכים שצויינו לעיל..
-
-
@פלוס
שימוש נכון, זה היסוד.
איך אמרתי למישהו? הבינה מאד קיצונית. היא מטפשת את הטיפשים, ומחכמת את החכמים... -
@CUBASE כתב בבינה מלאכותית בפורום... | דעות ותובנות 🧑

:פה בפורום זה נראה זוועה!!!
משום מה. האימוגים כאן בפורום נראים באמת לא טוב...
חוץ מהכותרות שם זה נקלט ממש טוב. (ולכן אני בדר"כ שם רק שם למי ששם לב). -

:אל תשתמשו בשני אימוג׳ים ברצף!!

:הבהרה: אני לא מכוון לאף אחד, פשוט ראיתי כל כך הרבה פעמים שמשתמשים פשוט הורסים את התדמית שלהם אם אחד או יותר מהדרכים שצויינו לעיל..

-

:משום מה. האימוגים כאן בפורום נראים באמת לא טוב...
באמת מוזר באמת. למה זה ככה? זה בכל הפורומים בפלטפורמה הזו?
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות