ראיתם את המערכת החדשה של קול כשר? חייבים לעקוף אותם, עם פלטפורמות של "ימות" קדימה, חברה.
-
אני לא יודע מה אתם רוצים כל מה שיש שם יש בימות המשיח חוץ מקבלת צינתוק של משאיר ההודעה והפרסומות המעצבנות של ימות המשיח!!!
-
מה זה כל החירטוט הזה?
ביזבזתי שקל
כדי לגלות חלטורה אחת גדולה של איזה מתכנת שגילה את הAI וניסה להכניס אותו לציבור החרדי.
אין במערכת הזו כלום ושום דבר... -
@אבו כתב בראיתם את המערכת החדשה של קול כשר? חייבים לעקוף אותם, עם פלטפורמות של "ימות" קדימה, חברה.:
מה זה כל החירטוט הזה?
ביזבזתי שקל
כדי לגלות חלטורה אחת גדולה של איזה מתכנת שגילה את הAI וניסה להכניס אותו לציבור החרדי.
אין במערכת הזו כלום ושום דבר...האתר באמת נראב בנוי עם AI...
-
@AKNV ברור ג'ימיני בנה להם את זה. לפי העיצוב הקבוע שלו.
-
@DDD ואם מישהו שמע את הריאיון בקו המידע כל העסק שהם עשו מהתזכירים שיש היום בכל פלאפון כשר, זה נראה שהם עם סמארטפונים וחושבים שאנחנו עדיין עם האפטק ודומיו משנות ...
-
מספר המתקשר על הצג
בזמן האזנה להודעה — תוכלו לבקש צינתוק לטלפון שלכם שיציג את מספר המתקשר על הצג. מכאן: שיחה חוזרת ישירה או הוספה לאנשי קשר. מצוין כשמאזינים מטלפון רגיל.אולי כבר נצליח למצוא פיתרון לאירוע הזה כלומר אולי דרך חברה חיצונית נבנה מודל ששולח פקודה לחברה החיצונית לצנתק עם המספר הזה
-
@מנסה
אבל הם נותנים אם אפשרות לשיך מספר
ואז אפשר להשתמש במודל תור,שיגור הודעות,צינתוקים ועוד... -
אני עשיתי כבר לעצמי מזמן את חלק מהאפשרויות שיש להם שם.
אבל:
יש שם פיצ'ר מאוד שימושי וזה: 'תשובות אישיות'.
בעת שמיעת השיחות אפשר להקליט בחזרה הודעה למי שהתקשר אליך, והוא שומע את זה כשהוא חוזר ומתקשר עוד פעם, [אפשר גם לשלוח לו את זה כהודעת קמפיין] ומגדירים פג תוקף להקלטה עד לאיזה זמן זה יושמע, כדי שאם ההודעה הזאת כבר לא רלוונטי אז זה לא יושמע לו, וכמובן שאם כבר שמע את זה אז לא מושמע עוד פעם.
עכשיו אני שואל, האם ב'ימות' אפשר להגדיר דבר כזה?
[חשבתי משהו בכיון של 'תיבה אישית למאזינים' בתוספת הגדרה של שמיעת רק השמעה ראשונה בשלוחה, ובשילוב של פילטר לפי ID, עם הגדרה של פג תוקף, אבל לא הצלחתי להגיע למשהו ממשי]. -
@963 כתב בראיתם את המערכת החדשה של קול כשר? חייבים לעקוף אותם, עם פלטפורמות של "ימות" קדימה, חברה.:
עכשיו אני שואל, האם ב'ימות' אפשר להגדיר דבר כזה?
בטח שזה קיים בימות.
כשמשאירים לו הודעה אישית זה גם מצנטק לו. -
@פלוס ומחיקת ההקלטה אוטומטית [או אי השמעה בצורה אחרת] לאחר שהוא כבר שמע את זה?
והגדרת פג תוקף בעת ההקלטה [שיהיה רק עד לזמן שעדיין רלוונטי]?זה גם קיים?
-
זה חרטוט אסור צינטוקים לשים שירים בדיחות וקשה לפתוח קו (צריך לדבר עם נציג) ולא נראה לי שניתן לפתוח יותר מאחד