מרכז הקניות של חברת ימות המשיח
-
@davd כל המוכר משהו במדינת ישראל, חייב להיות עסק מוכר, אם זה "עסק פטור" שאינו משלם מס כי אינו מרוויח 100 אלף ש"ח בשנה, או "עסק מוכר" כי הוא מרוויח יותר, ומשלם מסים על פי חוק.
וכאן שאלתי, האם ימות המשיח היא ה"עסק" שמוכרת את הדברים שלי, והיא משלמת את המיסים [המוטלות כמובן חזרה אלי], או שימות המשיח מספקת רק פלטפורמה אינטרנטית לעסקים, אבל העסק הוא על שמו שלי.
זה רלוונטי להרבה דברים, אבל בראש ובראשונה, לכל מי שכבר מתכנן איך הוא הולך למכור דברים וכו', שיבין שהוא חייב לפתוח עסק חוקי, ובאם לא, הסיכון של קנסות ממס הכנסה עליו.
כדאי להדגיש, שבדרך כלל מס הכנסה שמה שבע עיניים על פלטפורמות כאלו שנותנות כר נרחב לעסקים לא חוקיים... -
@כלומר קיבלתי גישה לאתר, ופתחתי חנות, ומה שאתה שואל לא היה בשבילי שני צדדים, ואף אחד גם לא דיבר איתי על כך, אז לכאורה אני מבין נכון....
מה שאני מבין זה שימות המשיח נותנים לך בסך הכל פלטפורמה שאתה עושה בזה כרצונך במכירת מוצרים, ועליך לדאוג למכור את המוצרים בהתאם לחוק, לכאורה הדבר הזה, אמור להחליף את המודול הטלפוני למכירות, כך שאני לא מבין למה נזכרת עכשיו לשאול את השאלה, ולמה לא שאלת את זה עד עכשיו על המודול שיש בימות שנים רבות.... -
@כולנו לי פתוח בנטפרי
-
@כלומר אמר במרכז הקניות של חברת ימות המשיח:
כל הכבוד!
רק להבין, זה נחשב שאתם ה"עסק" המוכר? או שאתם נותנים פלטפורמה לעסקים שלנו?זה לא מעניינם, מעבירים לך את הפרטים על המוצרים שהלקוח בחר,
ומעבירים לחברת האשראי את הפרטים של הכרטיס ואת הסכום לחיוב.זה לא מעניין את אף אחד מה אתה עושה עם הנתונים, אם אין לך עוסק לכאו' לא תוכל לפתוח סליקה בשום מקום (נדר"פ הקשיחו את הנהלים), כך שזה לא רלוונטי עבורך, אא"כ תשתמש רק עם האפשרות של מזומן.
-
@davd אמר במרכז הקניות של חברת ימות המשיח:
כך שאני לא מבין למה נזכרת עכשיו לשאול את השאלה, ולמה לא שאלת את זה עד עכשיו על המודול שיש בימות שנים רבות....
במערכת הטלפונית, היית חייב גם חברת סליקה, קיוותי שעכשיו ימות הם העסק שמוכר את המוצרים שלי, ואין צורך בחברת סליקה חיצונית. אז אני מבין שלא.
תודה. -
@כלומר גם במערכת הטלפונית היית יכול לשלם במזומן
-
כל הכבוד!
רק להבין, זה נחשב שאתם ה"עסק" המוכר? או שאתם נותנים פלטפורמה לעסקים שלנו?חברת ימות המשיח, נותנת פלטפורמה לשימוש, וכל אחד מתחייב לפעול אך ורק לפי החוק וההלכה.
-
ניתן להכנס עם שם משתמש (טלפון של המערכת) כמו לאתר הניהול הרגיל?
-
- יש שם אפשרות לקופון?
- אפשרות לבחירת איזור למשלוח?
-
@קו-בית-יעקב שם משתמש וסיסמה אחרים.
לגבי קופונים, ראיתי שיש שם משהו, אך לא הצלחתי להיכנס לזה, זה נראה כאילו רוצים לעשות שיהיה. -
@davd אמר במרכז הקניות של חברת ימות המשיח:
@קו-בית-יעקב שם משתמש וסיסמה אחרים.
לגבי קופונים, ראיתי שיש שם משהו, אך לא הצלחתי להיכנס לזה, זה נראה כאילו רוצים לעשות שיהיה.למה לא עם השם משתמש הרגיל?
-
@קו-בית-יעקב זה לא קשור למערכת הטלפונית, קיבלתי שם משתמש, ואני יכול לפתוח כמה חנויות שאני רוצה.
במקביל אני יכול לחבר כל מערכת טלפונית הפנייה לחנות מסוימת.... -
באתר ניהול המכירות,
אי אפשר לערוך את הנתונים, אחר שכבר שמרו את זה? -
@davd כל המוכר משהו במדינת ישראל, חייב להיות עסק מוכר, אם זה "עסק פטור" שאינו משלם מס כי אינו מרוויח 100 אלף ש"ח בשנה, או "עסק מוכר" כי הוא מרוויח יותר, ומשלם מסים על פי חוק.
וכאן שאלתי, האם ימות המשיח היא ה"עסק" שמוכרת את הדברים שלי, והיא משלמת את המיסים [המוטלות כמובן חזרה אלי], או שימות המשיח מספקת רק פלטפורמה אינטרנטית לעסקים, אבל העסק הוא על שמו שלי.
זה רלוונטי להרבה דברים, אבל בראש ובראשונה, לכל מי שכבר מתכנן איך הוא הולך למכור דברים וכו', שיבין שהוא חייב לפתוח עסק חוקי, ובאם לא, הסיכון של קנסות ממס הכנסה עליו.
כדאי להדגיש, שבדרך כלל מס הכנסה שמה שבע עיניים על פלטפורמות כאלו שנותנות כר נרחב לעסקים לא חוקיים...רק דיוק קטן עוסק פטור הוא מי שמחזור עיסקאותיו אינו גדול מכ100 אלף אבל מי שמחזור העיסקאות שלו גדול מ100 אלף ומרויח פחות, צריך לשלם מע"מ
-
למישהו עובד המערכת המכירות באנדרואיד?
-
@ימות-המשיח יש אפשרות למלאות טופס דיגיטלי?
-
פוסט זה נמחק! -
@ימות-המשיח אמר במרכז הקניות של חברת ימות המשיח:
כל הכבוד!
רק להבין, זה נחשב שאתם ה"עסק" המוכר? או שאתם נותנים פלטפורמה לעסקים שלנו?חברת ימות המשיח, נותנת פלטפורמה לשימוש, וכל אחד מתחייב לפעול אך ורק לפי החוק וההלכה.
ההלכה והחוק התכוונת
-
למה אני לא מצליח לראות באתר את החנויות?
נראה שיש איזשהוא באג
אנא עזרתכםאגב, לגבי עצם הרעיון-
רעיון מטורף לחלוטין ובעז''ה עוד ידיע רחוק מאוד
שאפו ענק ל @ימות-המשיח -
@נוני אמר במרכז הקניות של חברת ימות המשיח:
למה אני לא מצליח לראות באתר את החנויות?
נראה שיש איזשהוא באג
אנא עזרתכםאגב, לגבי עצם הרעיון-
רעיון מטורף לחלוטין ובעז''ה עוד ידיע רוק מאוד