אפשרויות בהחזרת routing
-
- האם יש דרך להוסיף ספרות בסוף המספר?
- האם יש דרך לקבל וובוק בסיום השיחה (אם אני רוצה לדעת האם היא נענתה או לא - מייד בסיום)
-
א איל משולש סימן נושא זה כשאלה
-
@איל-משולש תנסה אולי את ההגדרות של מודול ראוטינג בשלוחת API, יש מצב שזה יעבוד (לא מתחייב)
routing_your_id_add=123456routing_api_send=yes routing_api_link=abc.co.il -
@CUBASE זה שלוחת השמעת קבצים, לא שלוחת API (יכול להיות שזה יעבוד?)
-
@איל-משולש לעניין API לרוב לא אמורים להיות שינויים באפשרויות, פשוט עניין של ניסוי וטעייה, מה תפסיד מלנסות?
-
@CUBASE ניסיתי עכשיו הוספת ספרות ועבד

-
@CUBASE עכשיו ניסתי גם שליחה בסיום, עבד גם, ממש תודה רבה

-
@איל-משולש ב"ה, יש הרבה הגדרות של מודולים מסויימים שעובדים גם במודולים אחרים ופשוט לא מתועד, אני יוצא מנקודת הנחה שהאפשרויות במודול API זה המודולים הרגילים שפשוט מוטמעים ב-API, כאשר זה עובד כך - גם הגדרות רגילות של מודול ראוטינג יעבדו בשלוחה
גם ההגדרה
call_no_answer=yes- זו הגדרה שמתועדת במודול ראוטינג ובפועל לאחר ניסויים שלי עובדת גם במודול תור ובשלוחת API (שהשיחה לא נענית עד שחוזרת תשובה מהשרת) -
@CUBASE דווקא לגבי api בהשמעת קבצים כתוב מפורש בשרשור המודול שכל האופציות קיימות, ורק נוספים כמה פרמטרים נוספים שקשורים לשלוחת השמעת קבצים.
-
@יהודה-צ.-כ. אבל במודל API עצמו לא מצויין זה שאפשר הוספת ספרות ע"י ההגדרות הרגילות של מודל ראוטינג (נראלי)
-
א איל משולש סימן נושא זה כנפתר
-
@איל-משולש צודק, לכן נגעתי רק בעניין הזה של api בהשמעת קבצים.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות