בעיה בשלוחת ניתוב לפי תור
-
היי,
יש לי בעיה שחוזרת על עצמה, יש לי שלוחה מספר 1 של ניתוב לפי תור לנציג,
ומשום מה חלק מהפעמים היא פשוט מחזירה לשלוחה הראשית ולא מתקשרת בפועל לנציג.
זה ההגדרות:type=routing_queue title=1 queue_your_id_add=333333 queue_answer_tfr=yes enter_if_time=10:00-16:00.sun-thu.*.* check_again_enter_if_time=10:00-12:00.fri.*.*וזה ה queue.ini:
reportholdtime=yes announce-position=yes 0524654848 wrapuptime=60 retry=60 -
האם למשהו יש מושג?
-
@Ppgishonim בדוח של התור מה מופיע? מה סטטוס השיחה?
-
CustomerDID#083130733%RealDID#000000000%Folder#1%Phone#00000000%Date#07/06/2026%Time#10:12:03%HebrewDate#כ״ב סיוון תשפ״ו%Module#routing_queue%QueueStatus#%QueueTotalSeconds#28%QueueTotalTime#0:0:28%QueueWaitingSeconds#28%QueueWaitingTime#0:0:28 -
@Ppgishonim
queue_answer_tfr=yes מתועד במודל תור החדש?
עם זה קורה לך שוב תשלח מייל לימות המשיח עם פרטי השיחה -
@ערוץ-הסקרים
מצאתי את הבעיה, אם שמים retry=30
אז משום מה השיחה חוזרת לשלוחה הראשית אחרי ה 30 שניות,
אני מנסה לעשות שזה לא ישגע את הנציג, אלא יחייג אליו רק לאחר 30 שניות נסיון נוסף.איך נכון לעשות את זה?
-
@Ppgishonim תראה יש לך התנגשות מסוימת מצד אחד לא הגדרת timeout שזה כמה שניות הנציג לא ענה נחשב אי מענה (בררת מחדל זה 23 שניות, המקסימום ברוב החברות סלולר זה 30 שניות) ואז הגדרת retry=60 או 30 שזה מעל זמן הצילצול
תנסה להגדיר ככה;מנוחה בסיום שיחה wrapuptime=60 ;כמה זמן לצלצל timeout=30 ;כמה זמן להמתין לסבב הבא retry=29 -
@ערוץ-הסקרים
ניסיתי עכשיו, אחרי 30 שניות פשוט מתנתק השיחה או מחזיר לשלוחה הראשית ולא ממשיך לחייג לנציג משום מה.
לפני זה לא היה מתנתקreportholdtime=yes
announce-position=yes
{הטלפון שלי}
;מנוחה בסיום שיחה
wrapuptime=60
;כמה זמן לצלצל
timeout=30
;כמה זמן להמתין לסבב הבא
retry=29 -
אם אני עושה לדוגמה:
musicclass=TokerFM reportholdtime=yes announce-position=yes {טלפון} wrapuptime=60 queue_answer_tfr=yesלמה הוא לא נח דקה לפני שהוא מתקשר לאותו נציג שוב?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות