תגובות | מדריך | איך להוציא שיחות בזיהוי מספר המערכת שלכם - בחינם!
-
@מ.ל.ל וודאי שלא יעזור מודול ראוטינג רגיל כי השיחה יוצאת מהזיהוי שלך, ולכן הייתי חייב לבצע את הטריק עם הזמנת המערכת לצינתוקים, אם לא עובד לך - יכול להיות שזה בגלל ששיחת ההזמנה נתקעת בפרסומת והמערכת לא לוחצת על 1, תנסה ב-
send_dtmfלהגדיר שישלח הרבה פעמים 1 ואז אולי אחרי שתגמר הפרסומת כן יילחץ 1ד"א, למה אתה חושב שהזמנת המערכת לצינתוקים לא עבדה? אם מכיוון שאתה לא רואה את המערכת רשומה לצינתוקים - זה בסדר, יכול לקחת כמה דקות עד שמתעדכן שהמספר אישר צינתוקים
-
@CUBASE למה אף אחד לא יוצר שלוחת API שיש בה הכל???
זה יקל המון על המשתמשים... -
@אריה-AI מה זה אומר שיש בה הכל? גם ככה תהליך רישום המערכת לצינתוקים לא יכול להתבצע ב-API, והתהליך עצמו של החיוג - אחרי שמגדירים פעם אחת לא אמורים להתעסק עם זה עוד - אז מה כבר תוכל לעשות עם API?
-
-
@מ.ל.ל וודאי שלא יעזור מודול ראוטינג רגיל כי השיחה יוצאת מהזיהוי שלך, ולכן הייתי חייב לבצע את הטריק עם הזמנת המערכת לצינתוקים, אם לא עובד לך - יכול להיות שזה בגלל ששיחת ההזמנה נתקעת בפרסומת והמערכת לא לוחצת על 1, תנסה ב-
send_dtmfלהגדיר שישלח הרבה פעמים 1 ואז אולי אחרי שתגמר הפרסומת כן יילחץ 1ד"א, למה אתה חושב שהזמנת המערכת לצינתוקים לא עבדה? אם מכיוון שאתה לא רואה את המערכת רשומה לצינתוקים - זה בסדר, יכול לקחת כמה דקות עד שמתעדכן שהמספר אישר צינתוקים
אין לי פרסומות בקו
-
-
מ.ל.ל כתב:
שלך
עדין אני מגדיר שהשיחה תצא עם הזיהוי של המערכת
-
@CUBASE
אני צריך מערכת שיתקשרו אליה ומיד המערכת תנתב למספר מסויים אבל לא משנה מי יתקשר תמיד זה יכנס למערכת שניתבתי אליה עם זיהוי קבוע
זה אפשרי לעשות את זה ע"י מה שהסברת במדריך? -
@cubase האם אפשר לעשות הגדרה כזו גם אם אני לא עושה את כל המדריך בשלוחה הראשית?
ואם כן, איך? -
מ.ל.ל כתב:
שלך
עדין אני מגדיר שהשיחה תצא עם הזיהוי של המערכת
אתה מתכוון ראוטינג עם יחידות? לא ראוטינג ימות?
@cubase האם אפשר לעשות הגדרה כזו גם אם אני לא עושה את כל המדריך בשלוחה הראשית?
ואם כן, איך?שים לב שכל המדריך בנוי רק על דוגמה ששלוחת החיוג היא בשלוחה
0/0/- באפשרותך למקם את השלוחה בכל מיקום שתרצה@CUBASE
אני צריך מערכת שיתקשרו אליה ומיד המערכת תנתב למספר מסויים אבל לא משנה מי יתקשר תמיד זה יכנס למערכת שניתבתי אליה עם זיהוי קבוע
זה אפשרי לעשות את זה ע"י מה שהסברת במדריך?אני לא בטוח שזה אפשרי בלי לקבל שיחה חוזרת - היה לי רעיון לשלב את זה עם חדר ועידה (בשביל להקליט את השיחה - אבל זה אולי יכול להועיל גם בשבילך) אבל בינתיים לא הצלחתי להגיע לפתרון מושלם בלי לוותר על מקש * (שתפוס לתפריט אפשרויות נוספות)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות