העברת קבצים שעבר זמנם לשלוחה אחרת בשידור חי מדומה - playdir_time
-
העברת קבצים שעבר זמנם לשלוחה אחרת
חדש!
לאור בקשת מנהלי מוסדות שברצונכם שכל קובץ שסיים את ההשמעה,
יהיה אפשרות שהקובץ יעבור משלוחת ההשמעות לשלוחה אחרת,
ניתן להגדירplaydir_time_old_move=/5/8
במקרה כזה, קובץ שעבר זמן ההשמעה שלו יעבור לשלוחה המוגדרת
שימו לב, בכל כניסה לשלוחה מעביר רק קובץ 1 שעבר הזמן, הקובץ שעובר שומר על השם המקורי שלוהפיתוח הזה מתייחס לשם הקובץ שזה 10 ספרות, שאם עבר הזמן, הוא מעביר.
באם רוצים להפעיל את הפונקציה גם על שלוחת השמעת קבצים רגילה (playfile), יש להגדיר
playdir_time_no_live=playfile
משמעות האופציה שמתי שאין שידור פעיל, השלוחה תופעל כשלוחת השמעת קבצים רגילה.
וכך אנחנו מרוויחים את האופציות של השידור המדומה לטובת שלוחת השמעת קבצים.עודכן בשרשור המודול
-
@אלחנן1 אמר בהעביר קבצים שעבר זמנם לשלוחה אחרת - playdir_time:
playdir_time_old_move
איך המערכת יודעת מתי עובר הזמן של קובץ זה?
-
אחרי שכתבתי את ההודעה תיקנו את הכותרת........
מחקתי את הודעתי -
-
פוסט זה נמחק! -
ב"ה
המערכת בודקת פשוט לפי שם הקובץ
שם הקובץ מורכב מ10 ספרות שמיצגות את זמן ההפעלהאם הזמן המוגדר הוא קובץ שעבר סיום זמן השמעתו,
הקובץ יעבורהכוונה של פעם אחת בכל פעם, הכוונה שאם יש לקוח שיש לו 200 קבצים שעבר זמנם,
כל תלמיד שיכנס לשלוחה המערכת תעביר את הקובץ האחרון שעבר זמנו,
וכך אחרי כמה תלמידים השלוחה תהיה כבר ריקה מקבצים שעבר זמנם,אין לזה באמת משמעות מעשית בדרך כלל,
כי כשההגרה מוגדרת, אז כל הקבצים כבר הועברו.בברכה
מנחם
-
@גבאי אמר בהעברת קבצים שעבר זמנם לשלוחה אחרת בשידור חי מדומה - playdir_time:
חזק ביותר!!!!!!!!!!
אם אני מבין נכון זה נועד לשלוחת תא קולי שהמנהל יוכל לשמוע את הקבצים ולא ישמע אותם פעמים? תקן אותי אם אני טועה.
מה הכוונה עבר זמן ההשמעה? ששמעו אותו?
מה הכוונה קובץ אחד בכל כניסה? אם אני שומע כמה הודעות ברצף הוא לא יעביר אותם? אני חייב לנתק את השיחה ולהיכנס שוב?עודכן שידרוג נוסף!
ניתן להסתכל בתחילת השרשור -
@אלחנן1 זה מעביר עם שם הקובץ של השידור חי מדומה? כי אם כן זה לא יפעל בשלוחת השמעות קבצים..
בהגדרה הזו:playdir_time_no_live=playfile
זה יפעיל גם קבצים שיש להם שם רגיל?
-
@מוטלה אמר בהעברת קבצים שעבר זמנם לשלוחה אחרת בשידור חי מדומה - playdir_time:
@אלחנן1 זה מעביר עם שם הקובץ של השידור חי מדומה? כי אם כן זה לא יפעל בשלוחת השמעות קבצים..
בהגדרה הזו:playdir_time_no_live=playfile
זה יפעיל גם קבצים שיש להם שם רגיל?
תבדוק ותראה.
לא אני תכנתתי את זה, אבל ההיגיון אומר שזה מעביר את הקובץ עם השם שלו.
אני חושב שמודול השמעת קבצים משמיע גם קובץ עם 10 ספרות.
הכי טוב לבדוק את העניין.. -
אם היה אפשר להגדיר גם בהשמעת קבצים שכל קובץ שמישהו האזין אליו יועבר אוטומטית לשלוחה אחרת, זה היה עוזר לתא קולי.
או במודל של הקלטה לפי ID, העברת הקובץ לתיקיה מקבילה על שם אותו ID,
כך לדוגמא, מנהל יוכל להשאיר הודעה לתלמיד מסוים, התלמיד ישמע: להודעות חדשות הקש אחת להודעות ישנות הקש שתיים (כששתי השלוחות יהיו השמעת קבצים לפי ID), ואז אחרי שהתלמיד יקשיב להודעה היא תועבר אוטומטית להודעות ישנות. שימושי מאוד! -
@שואל-ברצינות
אני חושב שעדיף למען הסדר לכתוב את זה בנושא חדש או אחר אבל דבר כזה אתה יכול לעשות ככה:
להגדיר שמקש שמונה במקום שיעביר להודעה הבאה שיעביר לשלוחה אחרת וגו'... -
אני מחפש הגדרה לשלוחת השמעת קבצים שאם עבר זמן מסוים לא ישמיע את הקובץ אבל בלי להעביר למקום אחר משהו כמו תאריך תפוגה לקובץ אם עבר 7 ימיןםם מהמועד שעלה למערכת.
ככה לתלמידים תהיה מחויבות להאזין לקובץ עד כמה ימים מזמן השיעור.
-
@רחלוש אמר בהעברת קבצים שעבר זמנם לשלוחה אחרת בשידור חי מדומה - playdir_time:
אני מחפש הגדרה לשלוחת השמעת קבצים שאם עבר זמן מסוים לא ישמיע את הקובץ אבל בלי להעביר למקום אחר משהו כמו תאריך תפוגה לקובץ אם עבר 7 ימיןםם מהמועד שעלה למערכת.
ככה לתלמידים תהיה מחויבות להאזין לקובץ עד כמה ימים מזמן השיעור.
אפשר לעשות ע"י מודול פילטר כניסה לשלוחות
-
לא הצלחתי להבין מה להגדיר בפילטר
אני רוצה שיכנסו לשלוחה אבל לא ישמעו קבצים משבוע שעברחשבתי שאולי אפשר להגדיר שישמיע רק 2 קבצים אחרונים אבל זה לא מושלם כ"כ
-
@רחלוש זו אכן בעיה,
אפשר להגדיר שישמיע רק שני קבצים אבל אז תצטרכי להגדיר שלא יוכלו ללחוץ על שום מקש באמצע ההשמעה, כי זה כמות קבצים שנגמרו ללא דפדוף...
כמו"כ אפשר להוסיף הגדרה שאחרי שמיעת מס' קובץ מסוים יעבור לשלוחה אחרת, ואז רק על אותו קובץ תצטרכי להגדיר שלא יוכלו לעבור ממנו לקובץ הבא כלומר לבטל את מקש 8, רק אז צריך בכל פעם שמכניסים שיעור לשלוחה לשים לב לשנות את מס' הקובץ ב-2 ההגדרות. -
לא מעשי בכלל ב300 שלוחות שיעורים!!!
-
@רחלוש אפשר לנסות לפנות לשירות לקוחות ולבקש פיתוח...