במודול קבלת נתונים עם הקראת טקסט הוא שומר את כל ניסיונות הקלטה הכושלים, יש פתרון שיגיע רק ההקלטה שהלקוח אישר?
-
@QWERTY
מה איכפת לך שזה יישמר בשלוחה? -
מה שקורה זה שנגיד אחד רצה להקליט משהו והמערכת לא זיהתה אז הוא מקליט עוד פעם ועוד פעם וכך גם בהקלטה שאחריה ומה שקורה שבמקום שיגיע לי הקלטה אחת נורמלית מגיע לי עשר וזה מקשה ממש את העבודה עם זה
אני בטוח שיש פיתרון השאלה איך?... -
@QWERTY
מה זה מפריע לך אם בכל מקרה מגיע אליך למייל רק ההקלטות הרלוונטיות?
בכל מקרה אתה כן צודק שצריך לעשות שזה ייכנס לשלוחה אחרת ולא באותה השלוחה -
אכן כן אבל מה הפתרון יש איזה קומבינה כלשהי?
-
חברה אני חייב עזרה בעניין מישהו יכול לעזור??
ממש אודה לו תודה רבה ! -
@QWERTY אולי תנסה את זה
לקחתי את זה מכאן במודול קבלת הקלטות ונתונים, נמצא מיד לפני הכותרת תשלום לפני האישור.
ההגדרה דלהלן היא להעתיק את ההקלטה ומספר האישור לתקייה אחרת, ויכול להיות שמה שהוא יעתיק, זה רק את ההקלטה שהמקליט אישר ולא את כל הנסיונות, ואז תוכל לבדוק את ההקלטות וכו' רק בתקיה שלשם הנתונים מועתקים.
תנסה, ואם תוכל לעדכן אם זה באמת עזר...העתקה מהפוסט הנ"ל
....
במידה ורוצים שקובץ ההקלטה עם מספר האישור יועתק גם לתיקיה אחרת, יש להגדיר
recording_and_entering_data_copy_to_folder=8/6
בדוגמא כאן רואים שהקובץ ישוכפל גם לתיקיה 8/6 שתחת התיקיה הראשית של הלקוח
ברירת מחדל משכפל את הקובץ לתיקיה המבוקשת באותה צורה של קבלת נתונים
כלומר עם השם והתאריך (ולא ניתן לשמוע את הקובץ בתיקיה רגילה של האזנה לתכנים)באם רוצים שיעתיק את הקובץ לתיקית היעד בתור הקובץ הגבוה באותה תיקיה יש לסמן בנוסף
recording_and_entering_data_copy_to_folder_type=next_file_number
-
-
@עץ-השדה @QWERTY עכשיו בדקתי סתם ככה, ראיתי שהוא לא שומר את כל ההקלטות שלא נשמרו, אלא הוא שומר רק את ההקלטות שנשמרו... רק כל קובץ הוא שומר אותו פעמיים, פעם אחת בתור קובץ, ופעם אחת בתור קובץ שמע.
אבל לפי מה שכתבתי בפוסט הקודם שלי כאן, הוא שומר את ההקלטה בשלוחת היעד רק פעם אחת, ושם בוודאי שאין אלא רק את ההקלטה המאושרת...
בהצלחה -
@HMJE22 אמר בבמודול קבלת נתונים עם הקראת טקסט הוא שומר את כל ניסיונות הקלטה הכושלים, יש פתרון שיגיע רק ההקלטה שהלקוח אישר?:
@עץ-השדה @QWERTY עכשיו בדקתי סתם ככה, ראיתי שהוא לא שומר את כל ההקלטות שלא נשמרו, אלא הוא שומר רק את ההקלטות שנשמרו... רק כל קובץ הוא שומר אותו פעמיים, פעם אחת בתור קובץ, ופעם אחת בתור קובץ שמע.
אבל לפי מה שכתבתי בפוסט הקודם שלי כאן, הוא שומר את ההקלטה בשלוחת היעד רק פעם אחת, ושם בוודאי שאין אלא רק את ההקלטה המאושרת...
בהצלחהא. זה לא עוזר
ב. ועוד לפני שכתבת לי את זה זה היה מוגדר לי כך ולמרות זאת הייתה תקלה שכל מי שאמר משהו לא נכון זה נשמר וזה פדיחה שאין עליה שליטה!
למי שצריך בעצמו את ההקלטות ניחא אפשר לחיות עם זה אבל מי שרוצה שאחרים ישמעו את זה זה גרוע כי הם שומעים את כל ההגיגים שיצאו לו בדרך והמערכת לא זיהתה -
@HMJE22 אני מדבר על ההקלטה שמגיעה למייל, סיוט!
הקלטה של חצי דקה בכיף יכולה להפוך ל5 דק׳