תגובות | פיתוח פרטי | ➕ מודול הוספת ושינוי ערכים מתקדם - כולל הוספת מספר מקליט ההודעה
-
@בוס אוקיי, רשמתי.
-
@בוס הוספתי את הבקשה שלך, כעת אם תגדיר ב-
location_listרק נתיב שלוחה ללא קובץ - תתבקש להקליד שם קובץ כולל סיומת -
יפה מאוד!
אני רוצה להציע להוסיף אפשרות להקיש את כמות הדקות או השניות של תוקף זמן ההגדרה, שזה גם משהו שחסר היום במודול הזה, עכשיו אפשר רק להגדיר מראש בשלוחה את הזמן.
-
@CUBASE
תשמע זה פיתוח מטורף, אבל יש בעיה קטנה שקרה אצלי.
הגדרתי כך שיוסיף ערך לקובץ BlackList.ini {רשימה שחורה}.
עכשיו הוא מוסיף לרשימה שחורה אבל דורס את כל המספרים.
הקיימים וכותב את המספר שמצטרף עכשיו.;מקש פניה לשרת control_play0=send_api ;כתובת השרת api_link=https://moduls.smartel.workers.dev/add_id_to_list.php ;טוקן המערכת api_add_0=token=WU1BUElL.apik_pii32hETr8b7W16W5ByflA.g HhfLRKtfryKe4mDp4W3NC****************** ;קובץ לעריכה: api_add_1=location_list=/BlackList.ini ;שישלוף את מספר מקליט ההודעה api_add_2=key_type=file_phone -
@cubase שאפו על המודל אבל
@CUBASE
תשמע זה פיתוח מטורף, אבל יש בעיה קטנה שקרה אצלי.
הגדרתי כך שיוסיף ערך לקובץ BlackList.ini {רשימה שחורה}.
עכשיו הוא מוסיף לרשימה שחורה אבל דורס את כל המספרים.
הקיימים וכותב את המספר שמצטרף עכשיו.;מקש פניה לשרת control_play0=send_api ;כתובת השרת api_link=https://moduls.smartel.workers.dev/add_id_to_list.php ;טוקן המערכת api_add_0=token=WU1BUElL.apik_pii32hETr8b7W16W5ByflA.g HhfLRKtfryKe4mDp4W3NC****************** ;קובץ לעריכה: api_add_1=location_list=/BlackList.ini ;שישלוף את מספר מקליט ההודעה api_add_2=key_type=file_phoneכנ"ל אצלי (בקובץ אחר)
-
@הדיבל-המעופף
בAPI יש 2 פקודות אחד שדורס ואחד שמוסיף שורה לקוד הקיים
1.
UploadTextFile
פקודה זו כותבת את תוכן הקובץ מחדש. במידה וקיים כבר טקסט בקובץ, הוא יימחק לחלוטין ויוחלף בטקסט החדש ששלחת בפרמטר contents.
2.
UpdateExtension
פקודה זו מיועדת לעדכון הגדרות בשלוחה. בניגוד לקודמת, היא לא מוחקת את תוכן קובץ ה-ext.ini, אלא רק מעדכנת את הערכים הספציפיים ששלחת או מוסיפה אותם במידה והם אינם קיימים. -
@לימוד-בתורת-מרן
אני עשיתי ככה זה אמור לדרוס?type=api api_link=https://moduls.smartel.workers.dev/add_id_to_list.php api_add_0=token=*********************************************************** api_add_1=location_list=TFR api_add_2=location_tfr_file_name=ext.ini api_add_3=key=nitoviya_dial_to api_add_4=value_type=digits api_add_5=value_change=yes -
@הדיבל-המעופף
אין לי שמץ.
מיסתמא שכן תבדוק על קובץ ריק כי הפקודה לדרוס. -
@לימוד-בתורת-מרן
ואני יכול לשנות?
או ש@cubase צריך לשנות?? -
@הדיבל-המעופף
רק הוא בשרת. -
@הדיבל-המעופף בבדיקה
-
@CUBASE
ישר כוח על הכוללללללללללללל

-
@CUBASE
תודה! -
@CUBASE
יש חדש? -
-
@CUBASE
יש אפשרות להחליף את פרטי משאיר ההודעה של הודעה מסויימת ע"י השימוש במודול זה? ואיך? -
@יצחק-י. @לימוד-בתורת-מרן @הדיבל-המעופף טופל.
-
@CUBASE
תודה רבה שטופל
אבל נגרם לי נזק רציני
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות