פיתוח ושדרוג בתחום שיגור הודעות קוליות
-
לכבוד חברת ימות המשיח @ימות המשיח
אני פונה אליכם בבקשה לפתח את התחום של שיגור הודעות בעיקר במערכות לשיגור הודעות בלבדכהיום המערכת בנויה שכשחוזרים למערכת שומעים רק את ההודעת ברירת המחדל
הגדרה זו מאוד לא נוחה מכמה סיבות
א. כששולחים מספר הודעות ביום אחד במקרה שהנמען לא ענה לשיחה רק יחזור למספר בהמשך הוא ישמע רק את ההודעה האחרונה
ב, בהגדרת שמאפשר כניסה לכולם כל אחד שומע את ההודעה אפי' שלא נשלח אליו
מה שיוצא שבמקרה שאני שולח מספר הודעות הודעה ראשונה לקבוצה א הודעה שניה לקבוצה ב כל מי שחוזר למספר אחרי ההודעה השניה שומע את ההודעה השניהלסיכום הנכם מתבקשים לפתח את הנושא שיהיה כמו שיש בחברות אחרות
ששם זה עובד כל אחד יכול לשמוע רק את ההודעות שנשלחו אליו
אפשר לשמוע גם הודעות קודמות אם זה נשלח אליו (ולחזור עד להודעה הראשונה )
שמיעת פרטי שליחת הודעה לאחר שמיעת ההודעה (זמן שליחת ההודעה וכו' )
ואחרון חביב שיחידות יורד רק אם הנמען ענה לשיחה ולא בחיוגימות היקרים תחום שיגור ההודעות זה תחום שהוא בעלות מלאה שלא כשאר השירותים שניתנים בחינם
ותחום זה הכי פחות מתפתח
מקוה לשידרוג בקרוב -
@שמחת-הרגל אמר בפיתוח ושדרוג בתחום שיגור הודעות קוליות:
לכבוד חברת ימות המשיח @ימות המשיח
אני פונה אליכם בבקשה לפתח את התחום של שיגור הודעות בעיקר במערכות לשיגור הודעות בלבדכהיום המערכת בנויה שכשחוזרים למערכת שומעים רק את ההודעת ברירת המחדל
הגדרה זו מאוד לא נוחה מכמה סיבות
א. כששולחים מספר הודעות ביום אחד במקרה שהנמען לא ענה לשיחה רק יחזור למספר בהמשך הוא ישמע רק את ההודעה האחרונה
ב, בהגדרת שמאפשר כניסה לכולם כל אחד שומע את ההודעה אפי' שלא נשלח אליו
מה שיוצא שבמקרה שאני שולח מספר הודעות הודעה ראשונה לקבוצה א הודעה שניה לקבוצה ב כל מי שחוזר למספר אחרי ההודעה השניה שומע את ההודעה השניהלסיכום הנכם מתבקשים לפתח את הנושא שיהיה כמו שיש בחברות אחרות
ששם זה עובד כל אחד יכול לשמוע רק את ההודעות שנשלחו אליו
אפשר לשמוע גם הודעות קודמות אם זה נשלח אליו (ולחזור עד להודעה הראשונה )
שמיעת פרטי שליחת הודעה לאחר שמיעת ההודעה (זמן שליחת ההודעה וכו' )
ואחרון חביב שיחידות יורד רק אם הנמען ענה לשיחה ולא בחיוגימות היקרים תחום שיגור ההודעות זה תחום שהוא בעלות מלאה שלא כשאר השירותים שניתנים בחינם
ותחום זה הכי פחות מתפתח
מקוה לשידרוג בקרובהאם יש חדש בתחום זה?
-
@שמחת-הרגל @ab3489
יש את המודול הזה -
@33064325
זה הכל פתרונות שלפעמים מועיל ולפעמים לא
זה כמו לשים טלאי על חור בבגד
אני מדבר על בניית מודל איכותי -
@שמחת-הרגל זה מודול איכותי מאוד והוא עובד אם אתה מגדיר כמו שצריך ולא עובד רק אם אתה מגדיר אותו לא כמו שצריך
מה שכן נכון שלגבי מערכת שיגור הודעות זה לא פיתרון
@יעקב -
@33064325 מדובר לגבי שיגור הודעות, לגבי מה זה כן עובד? אשמח שתסביר. תודה.
-
@ab3489 זה עובד לגבי מערכת שיגור הודעות במערכת תוכן.