דרמה!! מישהו שמע על זה????
-
צריך שיהיה איזה תשלום על הסרת פרסומות אווטו' שכאשר עובר את מספר הערוצים משלמים על כל ערץ
אכן נבחנת כעת אופציה לתמחור מיוחד לחריגות, שיהיה תשלום של X כסף על כל ערוץ מעבר למכסה הקיימת במערכת.
-
@אז-נדברו יש לי איך לדעת היום כמה ערוצים אני אצטרך? (יש רק חלוקה לפי שעות, איך אני יודע כמה אנשים בו זמנית יש לי על הקו?)
-
@איל-משולש לא
-
מי רוצה לעשות ממשק מהיר לבדיקה כמה מאזינים היה על הקו בו זמנית?
-
@אז-נדברו
בדקתי, ואתה צודק, כי בגלל שהצינתוק לוקח לו 3 דקות להגיע לכולם, וזה הודעה מאוד קצרה (כ-חצי דקה) אז אנשים לא נמצאים הרבה זמן ביחד, ואני יצטרך רק חבילה של 300 ערוצים (בשביל 178 אנשים בו זמנית) = 400 ש"ח...
רק כדי לוודא שזה באמת כך שאלתי את קלוד:" באותם 5 דקות כמה השיא של מאזינים שונים?" והתוצאה: 586
וכל זה בזמן שבדקות אני לא מתקרב ל20,000 דקות (בשביל 1700)

-
-
@פישל בשירות הלקוחות, מה עוד יכול להיות...
-
@אז-נדברו אולי תוכלו לפתח שאם שולחים צינתוק יהיה אפשר לשלוח אותו במנות נגיד כל איקס זמן לכך וכך אנשים ולא לכל הרשימה
אני מדבר על צינתוקים חינמיים
כי בקמפיינים אפשר לעשות בקלות
ואז זה לא יגרום למעמסה בזמן אחד בקו שלא צריך הרבה ערוצים -
@amram אני לא מפתח.
לימות יש סדרי עדיפויות בפיתוח ובזמן שהם יפתחו את זה הם יכולים לפתח דברים שיותר רווחיים להם, אם זה חשוב לך תוכל לשלוח בקשה להצעת מחיר לפיתוח.
(אם אתה שולח צינתוק בקביעות לכמות גדולה של מספרים (נגיד מעל 1,000), העלות של הפיתוח (2,000 ₪ ומעלה) תתקזז אחרי תקופה בעלות ערוצים שאתה תשלם לולי זה). -
יש לי רעיון אך מסובך
-
-
-
@יצחק-י. כתב:
ולאחר מעשה, כשיש לי 1200 רשומים לאותו רשימה?
זה הבעיה
אבל תראה בקוים ישנים בנתיים אין בעיה כל הבעיה תתחיל מקוים חדשים אז שמה אפשר לעשות משהו כזה
רק שזה טלאי זה לא פתרון נורמאלי -
@amram כתב בדרמה!! מישהו שמע על זה????:
בקוים ישנים בנתיים אין בעיה כל הבעיה תתחיל מקוים חדשים
@amram הרפורמה הולך להתחיל בכל המערכות יחד
-
@יצחק-י. מה שאז נדברו כתב שמי שכבר יש לו מערכות ושילם על הסרת פרסומות
לא ישנו לו
רק לאחר זמן יצא איזה הודעה
בנתיים אפשר לנשום קצת אויר ולצפות לישועה... -
-
@יצחק-י. כתב:
זה נכון?
כן
-
@אז-נדברו כמה זמן?
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות