שרת private
-
@33064325 בזה מה הבעיה? מורידים את זה למחשב באקסל ומעלים לחדש.
2 לחיצות על העכבר וגמרנו. -
ואם יש לך 25 רשימות תפוצה אין דרך קיצור?
-
@33064325 קיצער זה לא הבעיה. 5 דקות וגמרנו. אא"כ יש לך 100000000000 מספרים ברשימה שאז יכול לקחת קצת זמן. לא נורא.
-
תבדוק לי זה לקח כמעט שעה....
ואני לא עובד לאט -
אגב את כל המערכת אפשר לבנות מחדש בפרייווט ...
-
אשמח מאד אם מישהו יעזור לי (די דחוף. ולא עונים לי בשירות לקוחות).
האם אפשר לעשות העברת שיחה ממערכת רגילה לשרת פרייבט?
(ככל הנראה המערכת שלי מועברת לפרייבט אבל עם מספר חדש, מכיוון שא"א להעביר את המספר לפרייבט. השאלה היא אם יהיה ניתן לעשות הפניה מהמספר הישן לחדש).
-
@עידן אין אפשרות
אפשר כמובן לעשות ראוטינג בתשלום -
@עידן אמר בשרת private:
אשמח מאד אם מישהו יעזור לי (די דחוף. ולא עונים לי בשירות לקוחות).
האם אפשר לעשות העברת שיחה ממערכת רגילה לשרת פרייבט?
(ככל הנראה המערכת שלי מועברת לפרייבט אבל עם מספר חדש, מכיוון שא"א להעביר את המספר לפרייבט. השאלה היא אם יהיה ניתן לעשות הפניה מהמספר הישן לחדש).
לי זה כן עובד יש לי העברה מכמה מערכות לפרייוט
-
@shz אמר בשרת private:
@עידן אמר בשרת private:
@shz
אודה לך אם תעדכן, כמה זמן לוקח לימות מתחילת העברת הקו לשרת עד לסיום (שעות/ימים/שבועות)?
וכן, האם תוך כדי ההעברה אפשר להתקשר כרגיל לקו?ברגע שאתה שולח מייל מסודר כפי שיורו לך בשרות לקוחות, הם מעתיקים לך את המערכת לשרת החדש, והם שולחים בקשה לחברות התקשורת לנייד את הקו לשרת החדש.
תהליך הניוד יכול להימשך עד 3 ימי עסקים.
ולכן, עד שהניוד מתבצע חובה לעדכן כל שינוי (כולל הקלטות חדשות), בשני השרתים.
המאזינים מחייגים רגיל, ובשנייה שהניוד מתבצע הם פשוט נכנסים לחדש.
המאזינים לא חשים בשינוי כלל.@עמוד-הימני-פטיש-החזק אמר בשרת private:
אצלי במערכת לא היה ניתן לחייג כל זמן השינוי למשך 12 שעות בערך, וכאשר התקשרו לקו זה היה אומר ניכר שאתם וכו' לאיפוס המערכת והחלת הגדרות ברירת מחדל הקש 1 ואז היה מבקש סיסמה כמובן שלא איפסתי הכל
(אציין שלא עדכנו אותי מראש וכמובן מאוד נלחצתי, ולכן מומלץ לבקש שיעדכנו מראש)מניח שזה תלוי באיזה חברה נמצא המספר שלכם, ולאיזה חברה מעבירים את המספרים שעוברים לשרתי פרייווט.
יש למישהו מידע בעניין?
ובכלל, בעבר מישהו כאן עשה סדר בכל עניין שרתים/מספרים/חברות, היה שרשור שעסק בזה ופירט הכל.
(מה זה אומר רחובות/פתח תקוה, הוט/סלקום/בזק בינ"ל, 079/077/08/02, yemot/ymt/ריסילרים שונים, וכו')
מישהו יודע איפה זה היה?
לא מוצא את זה גם לא בחיפוש גוגל בפורום
תודה לכולם -
לפי הידוע לי הקוים של ימות נמצאים בסלקום בד"כ כאשר עושים ניוד לפרייווט של קו קיים
מניידים אותם להוט
חוץ מיזה אני לא יודע בהצלחה -
@מאיר אמר בשרת private:
יש למישהו מידע בעניין?
ובכלל, בעבר מישהו כאן עשה סדר בכל עניין שרתים/מספרים/חברות, היה שרשור שעסק בזה ופירט הכל.
(מה זה אומר רחובות/פתח תקוה, הוט/סלקום/בזק בינ"ל, 079/077/08/02, yemot/ymt/ריסילרים שונים, וכו')
מישהו יודע איפה זה היה? -
@baror230 תודה רבה
היה איפשהו פוסט שעשה סדר בכל העניינים, מה הקשר ולאן שייך רחובות/פתח תקוה - הוט/סלקום/בזק בינ"ל - ymt/yemot/ריסיליר פרטי - 077/079 ושאר ההבדלים
מי שיודע או שיכול למצוא...