שרת private
-
בקיצור לא הבנתי כלום
הם הוסיפו שרת וזה נקרא פרייבט?
מישהו הבין את זה לעומק? אני לא מבין כלום -
@shz
אודה לך אם תעדכן, כמה זמן לוקח לימות מתחילת העברת הקו לשרת עד לסיום (שעות/ימים/שבועות)?
וכן, האם תוך כדי ההעברה אפשר להתקשר כרגיל לקו? -
@עידן אמר בשרת private:
@shz מה פתאום, חינם בחסות ימות!
אם אתה יודע, אני מבטל את דעתי.
אבל בתור מי שיש לו כמה מוסדות ופתאום מקבל גם ממתחרים שרות שהיה בעלות כעת בחינם,(בטענה שמשרד החינוך משלם במקומנו), וכן בימות כשנתנו שרת private בחינם הייתי צריך לתת סמל מוסד, זה מביא אותי לפרשנות שנתתי. -
@shz ממתחרים של מי, של ימות?
אוקי, אולי. מעניין. זה היה נשמע הטבה שלהם. ואגב אשמח שתעדכן אם תוכ"ד העברה יש בעיות להתקשר וכמה זמן זה -
@oror053 אמר בשרת private:
בקיצור לא הבנתי כלום
הם הוסיפו שרת וזה נקרא פרייבט?
מישהו הבין את זה לעומק? אני לא מבין כלוםשרת זה מחשב ראשי שעושה את כל העבודה. (מקבל את השיחות, מאחסן את המידע וכו').
שרת private, כשמו כן הוא, שרת פרטי. המשמעות היא שאם על השרת המרכזי יש עומס של אלפי קווים, על הפרטי יש רק עשרות או מאות.
ברור שהשרת המרכזי הוא חזק מאוד ומיועד לעומס, אבל גם לו יש קיבולת. וכשהעומס גובר, ישנם שיבושים.
שרת פרטי מן הסתם חלש יותר, אבל אמור להיות הרבה יותר חזק מהצורך שלך, ומימלא בו לא אמור להיות עומס ברמה של אי ספיקה... -
@עידן אמר בשרת private:
@shz ממתחרים של מי, של ימות?
כן. אחד המוסדות שלנו עובד עם מישהו שהקים הכל וכו' היינו משלמים 5 ש"ח לכל תלמיד, ולפני חודשיים / שלושה הם הודיעו שהשרות ממשיך אבל אין יותר גבייה...
-
@עידן אמר בשרת private:
@shz
אודה לך אם תעדכן, כמה זמן לוקח לימות מתחילת העברת הקו לשרת עד לסיום (שעות/ימים/שבועות)?
וכן, האם תוך כדי ההעברה אפשר להתקשר כרגיל לקו?ברגע שאתה שולח מייל מסודר כפי שיורו לך בשרות לקוחות, הם מעתיקים לך את המערכת לשרת החדש, והם שולחים בקשה לחברות התקשורת לנייד את הקו לשרת החדש.
תהליך הניוד יכול להימשך עד 3 ימי עסקים.
ולכן, עד שהניוד מתבצע חובה לעדכן כל שינוי (כולל הקלטות חדשות), בשני השרתים.
המאזינים מחייגים רגיל, ובשנייה שהניוד מתבצע הם פשוט נכנסים לחדש.
המאזינים לא חשים בשינוי כלל.יש לציין
שדוחות מערכת, מועברים למערכת החדשה בתחילת התהליך, ואז כל מה שנרשם עד ביצוע הניוד לא יופיע במערכת החדשה. (ובכלל זה נקודות וכד').
לכן, לאחר המעבר נותנים לך שבוע שבו אתה יכול עדיין להיכנס דרך המחשב גם לשרת הישן, וצריך לשאוב את המידע הדרוש באופן ידני למחשב.
לאחר שבוע הם מוחקים את המערכת מהשרת הישן. -
@shz
עזר לי מאד -
יש לציין
לכן, לאחר המעבר נותנים לך שבוע שבו אתה יכול עדיין להיכנס דרך המחשב גם לשרת הישן, וצריך לשאוב את המידע הדרוש באופן ידני למחשב.
לאחר שבוע הם מוחקים את המערכת מהשרת הישן.האם צריך להעביר ידני ג"כ את כל הקבצי שמע , רשימות תפוצה , הגדרות מתקדמות ,וצינתוקים חינמים ?
-
@0795702821
הם מעבירים את הכל פרט לרשימות תפוצה
צינטוקים חינמיים הם מעבירים, אבל צריך להדגיש את זה כשאתה מזמין את השרת -
@shz אמר בשרת private:
המאזינים מחייגים רגיל, ובשנייה שהניוד מתבצע הם פשוט נכנסים לחדש.
המאזינים לא חשים בשינוי כלל.אצלי במערכת לא היה ניתן לחייג כל זמן השינוי למשך 12 שעות בערך, וכאשר התקשרו לקו זה היה אומר ניכר שאתם וכו' לאיפוס המערכת והחלת הגדרות ברירת מחדל הקש 1 ואז היה מבקש סיסמה כמובן שלא איפסתי הכל
(אציין שלא עדכנו אותי מראש וכמובן מאוד נלחצתי, ולכן מומלץ לבקש שיעדכנו מראש) -
@עמוד-הימני-פטיש-החזק
לפני כמה זמן עברת? -
@shz
באמצע אלול, לא זוכר בדיוק מתי -
@עמוד-הימני-פטיש-החזק
אז יכול להיות שמאז הם גם השתכללו...
מה שלכאורה היה אצלך, שקודם בוצע הניוד ורק אח"כ העתיקו לך את המערכת... -
@shz
אנא ארעף, אני רק מעדכן את הציבור מה אצלי -
@33064325 אמר בשרת private:
שימו לב זה לא מעביר ביכלל את רשימות התפוצה שלכם!!!!
כך שאם יש לכם 20 רשימות תפוצה תצטרכו ליצור את רשימות התפוצה מחדש ולהעלות לשם את המספרים!!!אפשר להעביר את רשימות התפוצה בתשלום
baror230@gmail.com -
@baror230 ימות מעבירים את זה חינם.
-
@עידן משהו חדש?
-
@33064325 ישן. שמואל כבר הזכיר את זה בפורום, שצריך להדגיש את זה בשעת ההעברה, והם יעבירו.
-
@עידן זה לגבי רשימות צינטוקים וזה רק הם יכולים הנידון כאן היה על רשימות תפוצה של שיגור הודעות