העתקת קובץ שמע מתקיה לתקיה בפקודה מדפדפן
-
@eliyahu אמר בהעתקת קובץ שמע מתקיה לתקיה בפקודה מדפדפן:
https://call2all.co.il/ym/api/FileAction?token=0795000000:1234&action=copy&what=ivr2:1&target=ivr2:2
במקום 0795000000 יש לרשום את מספר המערכת
במקום 1234 יש לרשום את סיסמת הניהול
במקום ivr2:1 יש לרשום את תיקיית המקור
במקום ivr2:2 יש לרשום את תיקיית היעדתודה רבה מאוד!
עובד מושלם! -
@33064325 אמר בהעתקת קובץ שמע מתקיה לתקיה בפקודה מדפדפן:
@אהרן-שובקס
בפקודה מהדפדפן או בטלפון ומה העלות של הפיתוח?איך שתפתח
-
@eliyahu @אהרן-שובקס
יש אפשרות לעשות את זה בתור שלוחה במערכת שתעתיק קובץ משלוחה מסויימת לשלוחה אחרת? אפשר גם 2 קבצים במכה?
זה יעזור למה שכתבתי כאן
(לפני שיכנסו לשלוחה יעברו דרך שלוחת api שתעביר את הקבצים מהשלוחת האקסס פילטר הפנימית לשלוחה החיצונית וכך המערכת תזהה אם הוא נכנס.) -
@מוטלה זה לא יעזור כי מי שיעבור בשלוחה המופנית זה לא ישנה את הקובץ המקורי
-
@33064325 כשאתה מעתיק קובץ לשלוחה אחרת שיש שם כבר את הקובץ עם אותו שם זה לא דורס אותו?
-
@מוטלה לכאורה אפשרי,
אבל איך יפתור את הבעיה של האקסס פילטר?
איזה סינון תעשה בשלוחה החיצונית ואיזה בפנימית?
וכל פעם לפני שיכנסו לפילטר החיצוני יעתיק את הקבצים? -
@מוטלה אמר בהעתקת קובץ שמע מתקיה לתקיה בפקודה מדפדפן:
יש אפשרות לעשות את זה בתור שלוחה במערכת שתעתיק קובץ משלוחה מסויימת לשלוחה אחרת? אפשר גם 2 קבצים במכה?
זה יעזור למה שכתבתי כאן
(לפני שיכנסו לשלוחה יעברו דרך שלוחת api שתעביר את הקבצים מהשלוחת האקסס פילטר הפנימית לשלוחה החיצונית וכך המערכת תזהה אם הוא נכנס.)זה באמת אפשרי
-
@מוטלה נראה לי שבשביל זה עדיף לעשות משהו אחר,
במקום להעתיק את קבצי האקסס פילטר הפנימי לחיצוני (שעדין לא הסברת לי איך אמור לעזור)
אפשר לעשות בAPI שיחפש את הזיהוי שעכשיו נכנס בפילטר הפנימי, ואם מופיע שם ישלח אותו למקום אחד ואם לא מופיע שם ישלח אותו למקום אחר,
בקיצור ליצור אקסס פילטר בAPI... -
@dudu הוא מחפש פשוט וזול אז אני חושב שרק העתקת הקובץ לשלוחה תצא הכי זול
-
@baror230 אני רוצה לבדוק מה הכי טוב, אני יכול לנסות לפתח בעצמי,
השאלה מה באמת יעזור העתקת הקובץ, אתה יכול אולי להסביר לי?
כי לא הבנתי איך זה עוזר, מה מגדירים באקסס פילטר החיצוני? ומה בפנימי? ואיך זה יעזור להעתיק?
אשמח אם תוכל אולי אתה להסביר לי... -
@dudu מגדירים אותו דבר ולפני שנכנס לפנימי מעתיקים לשם את הקובץ
-
@dudu זה יהיה אפשרי בקלות נראה לי, רק אם תחפש אם נכנס פעם אחת בלבד, אבל אם תרצה לבדוק שעבר חודש, שנה וכדו' כל האפשרויות של האקסס, זה כבר נראה לי פיתוח מורכב מאד...
הרעיון הוא פשוט, האקסס בודק כל פעם בקבצים שנמצאים בשלוחה אם המאזין עבר שם וכמה פעמים לפי מה שהגדרת, אז אני מציע להכניס את אותם הגדרות בשלוחה פנימית, ואח"כ ע"י הapi להעביר את הקבצים האלו לשלוחה החיצונית ושידרוס את הקבצים שכבר שם, וכך אתה מטעה את המערכת כאי' הוא עבר בשלוחה החיצונית.@baror230 כרגע מי שרצה את האפשרות הזו ממני כבר לא צריך את זה, אבל אשמח לדעת אם זה פיתוח מורכב וכמה העלות שלו.
-
-
@מוטלה אמר בהעתקת קובץ שמע מתקיה לתקיה בפקודה מדפדפן:
הרעיון הוא פשוט, האקסס בודק כל פעם בקבצים שנמצאים בשלוחה אם המאזין עבר שם וכמה פעמים לפי מה שהגדרת, אז אני מציע להכניס את אותם הגדרות בשלוחה פנימית, ואח"כ ע"י הapi להעביר את הקבצים האלו לשלוחה החיצונית ושידרוס את הקבצים שכבר שם, וכך אתה מטעה את המערכת כאי' הוא עבר בשלוחה החיצונית.
נראה לי שאולי הבנתי תוך כדי שניסיתי להסביר מה אני לא מבין,
כלומר, יש פילטר שמאפשר כניסה רק פעם אחת, אבל לפני שייכנסו אליו יעברו דרך שלוחת API שתעתיק את הקבצים מהפילטר הפנימי לחיצוני ואז גם אם כבר עבר פעם אחת בחיצוני ולא עבר בפנימי יוכל לעבור שוב, כי הקבצים יתחלפו...האם עכשיו הבנתי נכון?
זה באמת רעיון נחמד, נראה לי שאשתמש בו... -
@dudu אתה יכול לפתח כזה דבר?
-
@מוטלה כבר פיתחתי ועובד יופי!!
-
@dudu לשימוש הציבור?
-
@מוטלה אולי, אני עדין מתלבט, אתה מוכן לשלם על זה? אם כן כמה?
-
@dudu
mmrb05276@gmail.com -
@eliyahu אמר בהעתקת קובץ שמע מתקיה לתקיה בפקודה מדפדפן:
@RAV1234 אמר בהעתקת קובץ שמע מתקיה לתקיה בפקודה מדפדפן:
אני רוצה להעתיק קובץ שמע משלוחה לשלוחה באמצעות פקודה מהדפדפן.
יש למישהו מידע אם קיים כזה דבר?תודה רבה!
https://call2all.co.il/ym/api/FileAction?token=0795000000:1234&action=copy&what=ivr2:1&target=ivr2:2
במקום
0795000000
יש לרשום את מספר המערכת
במקום1234
יש לרשום את סיסמת הניהול
במקוםivr2:1
יש לרשום את נתיב המקור
במקוםivr2:2
יש לרשום את נתיב היעדאיפה אני כותב את שם הקובץ?
יש אפשרות לכתוב גם כמה שיעתיק לכמה שלוחות בקוד הזה?