עריכת אינדקס הקישורים - מחכים לתגובות של חברים - בעלי ותק!!!!!!
-
-
פוסט זה נמחק! -
נא הגיבו אני סיימתי כאן
נשאר בעיקר לערוך את הפוסט האחרון
אפשר לעשות ציטוט
ולמחוק את ה">" בתחילת שורה -
@33064325 לדעתי העיצוב של הדף ממש לא נראה כאינדקס
אפשר להשתמש בדף פי די אף במקום עם עיצוב נורמלי -
כאחד שהקים יזם וערך את האינדקס עוד באתר הישן, אני שמח שהאינדקס נתפס כצורך חיוני לפורום, אם כי צריך לשמור על האינדקס כאינדקס.
דעתי האישית היא כך.
כיום קל לחפש בו מכיון שהעיינים נצמדות לצד ימין וכך עוברים על כל מה שצריך עד שמגיעים למודול הרצוי, מאידך אם הכיתוביות בכותרות השחורות המבדילות בין המודולים ישארו במרכז, יקשה מאד, מאחר והעיינים צריכות לחפש מרכז וצד ובתת מודע של המחפש מתקבלת כאי סדר. לכן נראה לי שהכותרות צריכות להישאר ג"כ בצידו הימני של האינדקס אם כי באותיות גדולות.
כמו"כ נראה לי שהקווים השחורים מפריעים.
הרבה הצלחה והרבה ס"ד. -
@קופת-הקהל
הרעיון שבחלוקה הזו הוא שקודם כל אתה מחפש קטגוריה ואחרי זה אתה מחפש את מה שאתה רוצה באופן פרטי
לדעתי למי שלא משתמש באינדקס עד רמה שהוא מכיר בעל פה כל דבר איפוא נמצא צריך את החלוקה לקטגוריות
מי שלא מחפש קטגוריוית יכול להסתכל ישר בצד.
כמו גם הקווים השחורים מיועדים לחלק מחלקות בתוך הקטגוריות
השמעת קבצים בנפרד מהקלטות וכו
אבל אולי כאחד שיזם את הרעיון יש לדעתך יותר משקל -
@33064325 תראה, אבן היסוד מה שהביא אותי להרים את השרוול ולעבוד, היה הצורך שבכל פעם היה צריך לחפש את המודול המבוקש ולא יודעים היכן הוא נמצא שכן המודולים החדשים מאפילים על הישנים זאת ועוד שבפורום הישן היו צריכים לעבור דפים. בקיצור תירלול אחד גדול,
החלטתי לאחד את כל המודולים לדף אחד שיקל להגיע למודול הרצוי ובכך להנגיש את החיפוש במידת מה, וגם לתת מידע קצר עד כמה שניתן מה המודול הזה עושה ומה הפיצרים שניתן להשתמש בו.
משתמש מתקדם שמכיר את המערכת מוצא את עצמו לפעמים בסבך ולא זוכר היכן היה אופציה מסויימת הרי שהאינדקס במתכונתו הנוכחית תעזור לו מאד.
קח לדוגמה מפתח נתונים של סידור לא תמצא בו כותרות גדולות החוצצות בין קטוריה לקטגוריה (שבת /יום טוב)
כאשר עושים אינדקס חיפוש צריך להציב לעצמינו את היעד המקורי ולשם להתמקד ולא לחשוב בדרך איך אני עוזר למשתמש המתחיל (בסיס, שלוחות בסיסיות וכו'- אגב, המילה בסיס כאן הינה שגויה שכן לאחד מערכת להשמעת קבצים הן בסיס ולשני הבסיס בשבילו בכלל לקבל נתונים.. אמנם שלוחת תפריט היא כן בסיס אבל שלוחת השמעת קבצים והקלטות הן בסיס?(בסיס=מצע, יסוד. ולא כפי אנשים המשאילים ל"פשוט" וכו')
אגב, שלוחת ניהול אין לה כל קשר להגדרות כלליות של המערכת..
לסיכום. לדעתי האינדקס כיום מאד נקי ומסודר מקל על החיפוש, אין לי בעיה שיוסיפו כותרות אבל כותרות כקטגוריות ולא כותרות חוצצות. -
@קופת-הקהל
ערכתי לפי מה שסיכמנו טלפונית את האינדקס
עדיין נשאר לערוך את הפוסט האחרון
כמו"כ חשבתי איזה מילה יכולה להחליף את ה"בסיס" - הרעיון היחיד שמצאתי הוא "עממי"
אם יש לך רעיון אחר אתה מוזמןלחברי הפורום
אנא הגיבו כאן אנו רוצים לסיים את המלאכה
למי יש רעיונות לשיפור/תיקון/הוספה לאינדקס
בעיקר לפוסט האחרון שצריך לחלק ולשייך לקטגוריותשימו לב
לפי מה שדיברתי עם @קופת-הקהל בתקווה שיהיה מוסכם גם על @שמואל
באינדקס הזה לא יהיו כותרות מתחת כמו שיש היום - לדוגמאmenu-שלוחת תפריט
סיסמה | השמעת כותרת לפי תאריך עברי / לועזי או /ו לפי שעה/דקה | הקראת טקסט רשום במקום השמעת הודעת תפריט M1000 |הודעה זמנית | הגדרות השלוחה- כמות הספרות להקשה | הגדרת # כשלוחה בפני עצמה בתפריט | הגדרת מקש לחזרה שלב אחורה | מַעַבַר לתיקיה אחרת לאחר מספר הפעמים המוגדרת | תזכורת ספירת העומר | מעבר לכל מערכת בימות המשיח | שינוי שם השלוחה.אבל יהיה קישור לאינדקס הקיים היום למי שרוצה לחפש הגדרה מסוימת מבחוץ
נשמח לדעת מה דעתכם על זה -
@קופת-הקהל שימו לב לשידרוג קטן מהיום יש סימון ליד כל שלוחה שיש שם תוספת מידע ע"י בועה כזו°
-
@33064325
נחמד בשביל משתמשים מתקדמים שמכירים את הפורום ורוצים להיכנס בקלות לכל קטגורייה