דוחות על האזנה
-
איך אני מייצרת כזה דבר?
אני אמורה להגדיר משהו בקו או שרק צריך לדעת להפיק אותם? -
@רבקי-קנפל בהשמעת קבצים?
-
@רבקי-קנפל קובץ csv יש ברירת מחדל. כאן יש הדרכה.
דוחות html יש להכניס את ההגדרות האלו ל ivrlog_playback_play_stop=yes log_playback_play_stop_ymgr_to_html=yes log_playback_play_stop_year_save_folder=yes log_playback_play_stop_year_save_folder_ymgr_to_html=yes log_playback_play_stop_month_save_root_log=yes log_playback_play_stop_month_save_root_log_ymgr_to_html=yes
-
@מוטלה אמר בדוחות על האזנה:
@רבקי-קנפל קובץ csv יש ברירת מחדל. כאן יש הדרכה.
דוחות html יש להכניס את ההגדרות האלו ל ivrlog_playback_play_stop=yes log_playback_play_stop_ymgr_to_html=yes log_playback_play_stop_year_save_folder=yes log_playback_play_stop_year_save_folder_ymgr_to_html=yes log_playback_play_stop_month_save_root_log=yes log_playback_play_stop_month_save_root_log_ymgr_to_html=yes
יש אפשרות שבכל התאים שבקו זה יהיה בצורה אוטומטית?
-
@אבגדה אם מכניסים את ההגדרות לקובץ ivr זה משפיע על כל המערכת.
-
@אבגדה @dudu שימו לב!
הכנסת הגדרות אלו לקובץ ivr, יש לזה כמה באגים רציניים, למשל אחד הבאגים שאני נתקלתי בזה ועדיין לא סודר הוא בשלוחת הקלטות - record.
שאם יש את ההגדרות האלה בשלוחת ה ivr, אפי' שהגדרות אלו קשורות בכלל לשלוחת השמעת קבצים, מ"מ כשיש את ההגדרות האלו הוא מבטל את התפריט שלאחר ההקלטה, והוא לא אומר "לשמיעת ההודעה וכו'" אלא הוא מיד מאשר את ההקלטה, כאילו מוגדרrecord_ok=#
שימו לב! שאפי' שזה בכלל לא מוגדר, אבל כשיש את ההגדרות הנ"ל של דוחות על האזנה בקובץ ivr של המערכת, אז זה הוא אחד הבאגים.
ושמעתי מאוד כמה אנשים שנתקלו בבאגים שונים במערכת כשהגדירו את ההגדרות הנ"ל...אני מקווה ש @ימות-המשיח יטפלו בזה.
-
@HMJE22 אמר בדוחות על האזנה:
@אבגדה @dudu שימו לב!
הכנסת הגדרות אלו לקובץ ivr, יש לזה כמה באגים רציניים, למשל אחד הבאגים שאני נתקלתי בזה ועדיין לא סודר הוא בשלוחת הקלטות - record.
שאם יש את ההגדרות האלה בשלוחת ה ivr, אפי' שהגדרות אלו קשורות בכלל לשלוחת השמעת קבצים, מ"מ כשיש את ההגדרות האלו הוא מבטל את התפריט שלאחר ההקלטה, והוא לא אומר "לשמיעת ההודעה וכו'" אלא הוא מיד מאשר את ההקלטה, כאילו מוגדרrecord_ok=#
שימו לב! שאפי' שזה בכלל לא מוגדר, אבל כשיש את ההגדרות הנ"ל של דוחות על האזנה בקובץ ivr של המערכת, אז זה הוא אחד הבאגים.
ושמעתי מאוד כמה אנשים שנתקלו בבאגים שונים במערכת כשהגדירו את ההגדרות הנ"ל...אני מקווה ש @ימות-המשיח יטפלו בזה.
בסוף הכנסתי ידנית לכל שלוחות הקו
-
@HMJE22 מתי פעם אחרונה נתקלת בזה?
אני חושב שימות כבר טיפלו בזה.
היה לי גם את הבעיה הזו בעבר.. -
@מוטלה נתקלתי בזה היום בבוקר, שלחתי לימות, והם עדיין לא הגיבו...
-
ישנה אפשרות של הסיכום בדקות ולא בשניות?
-
@HMJE22 אמר בדוחות על האזנה:
@אבגדה @dudu שימו לב!
תדווח בבאגים
-
אצלי זה מוגדר ב-IVR ואין את הבאג שהזכרת
אולי סיבה אחרת גורמת לבאג הזה אצלך? -
@raz05 שמעתי מעוד כמה אנשים על הבאג הזה...
-
ככל הנראה אתה משתמש באתר החדש שם מצוי באג בעריכת קובץ IVR
תנסה לערוך את הקובץ באתר הישן
גם אתה ממשיך לעבוד באתר החדש, אל תפתח את הקובץ IVR באתר החדש אפילו לא לצפיה
דווח האם זה עזר
בהצלחה