ListAllInformation.ini הוספת ערך במודול קבלת נתונים לקובץ
-
הצלחתי להגדיר כך
type=add_id_to_list enter_id=yes enter_id_type=phone add_id_to_list_location_list=/EnterID/ListAllInformation record_name=no add_id_to_list_value=Y,Y,Y,Y,Y,Y,Y,Y,Y,Y,Y,Y,Y,Y,Y,Y,Y,Y,Y,Y,Y,Y,Y,Y, add_id_to_list_end_goto=/ניתוב אוטומאטי/חלוקה לשיעורים
-
והתוצאה היא
שרושם בקובץ ListAllInformation כך
מספר הפלאפון=,1,Y,Y,Y,וכו'
ולא עושה הפניה לפי האות באנגלית
כנראה כי הטלפון נמצא בשורה הראשונה ולא בטור השלישי/רביעי כמו שאר האנשים ברשימהמאן דהוא יכול לעזור? שהטלפון (הזיהוי) יירשם בטר הרביעי
זה בשביל כולל
מבוגרים שצריכים ניתוב אוטמאטי
@brochabar אני רוארה שאתב מאוד מוכשר בהדרכות וכו' אולי תוכל לעזור לי -
@kollel אמר בListAllInformation.ini הוספת ערך במודול קבלת נתונים לקובץ:
והתוצאה היא
שרושם בקובץ ListAllInformation כך
מספר הפלאפון=,1,Y,Y,Y,וכו'
ולא עושה הפניה לפי האות באנגלית
כנראה כי הטלפון נמצא בשורה הראשונה ולא בטור השלישי/רביעי כמו שאר האנשים ברשימהמאן דהוא יכול לעזור? שהטלפון (הזיהוי) יירשם בטר הרביעי
זה בשביל כולל
מבוגרים שצריכים ניתוב אוטמאטי
@brochabar אני רוארה שאתב מאוד מוכשר בהדרכות וכו' אולי תוכל לעזור ליתשמע בעניין ListAllInformation.ini
אני לא יכול לעזור לך גם אני לא הצלחתי בדיוק
לעשות הרשמה ל ListAllInformation בקבלת נתונים
אחד הסיבות שהוא רשם לי את הנתונים לא בסדר הנכון
אז אני לא יודע מה לעשות בנוגע לזה ומימילא לא אוכל לסהביר לך בעניין
הזה יום טוב ובהצלחה -
תבקש מהם להקיש את הטלפון שלהם בשאלה הרביעית
-
-
@מוטלה אמר בListAllInformation.ini הוספת ערך במודול קבלת נתונים לקובץ:
כרגע אין אפשרות לערוך דרך הטלפון את קובץ ListAllInformation אם אתה רוצה שיהיה תצטרף כאן
לא רלוונטי אין לי אפשרות לפתח את זה עכשיו
-
@מוטלה כי עמודה 14 וכן 13 היא העמודה להפניות לשלוחות
לא הצלחתי במודול קבלת נתונים אשמח מאוד אם תסביר כוונתך -
@33064325 שניתי למודול הוספת ID כי לא היה מי שיביר
ושם דווקא הצלחתי כנ"ל שיוסיף ,1,Y,Y,Y, , , , , ,,Y,Y,Y,YY, וכדומה
אבל המערכת לא מתייחסת למספר שלו כנראה כי היא רשמה אותו בעמודה 1 ולא ארבע -
תעשה שאלה
050-option=10-9--Digits
050 או יותר גבוה (הקשה)
תכניס קובץ מוקלט אנא הקישו את מספר הטלפון שלכם
אח"כ תבדוק לאיזה עמודה זה מגיע ותעשה את ההפניה לפי העמודה הזו
כמו"כ תדאג שלא יהייו שאלות לפני השאלה הזו שאפשר לדלג עליהם -
@33064325 יש אופציה שיזהה את המספר שהתקשר? ויכניס לבד?
אבל חזרנו לבעיה של יום שישי שאני צריך שיכניס את האות באנגלית בשביל ההפניות
אם לא אפשרי אשנה למספרים במקום האותיות -
@33064325
אני לא עושה הפניה לפי טלפון דהיינו מספר זה לכאן וכו'
אלא יש שלוחות ואני קבוצה זו לכאן וזו לשם וכן הלאה -
@kollel יש לך כבר קובץ מוכן של כולם? לא כל ברור איפה אתה אוחז.. אם תתן יותר פרטים נוכל יותר לעזור לך.
אם אתה רוצה לעשות הרשמה מחדש, תקח מהם איזה פרטים שתרצה בקבלת נתונים, תגדיר שיכנס לקובץ. יש לך אפשרות להכניס שאלה שיצרטכו להקיש ספרה מסויימת ולפי הסיפרה תחליט לאיזה שלוחה לשייך אותם. למשל אם החלוקה היא לפי המסכתות הנלמדות בכולל אז שאלה 7 לדוגמא תהיה למסכת זו וזו הקש 1, ואח"כ אתה מגדיר שעם כתוב ספרה 1 בעמודה 7 יעבור לשלוחה מסויימת. -
@מוטלה תודה רבה על הנכונות לעזור
המצב הוא כך שמוגדר שעובר מהתפריט הראשי לשלוחת ניתוב אוטומאטי שמפנה ךפי עמודה 14 שאם כתוב שם N עובר לשעון נוכחות (לאברך שלא יכול להסתדר עם השעון מועבר ישר לשיעור שזה Y)
במעביר לשעון הוא אקסס פילטר שמעביר רק פעם אחת בתחילת הכולל ובסופו אחרת (ובסיום הדיווח בשעון ) מועבר לחלוקה לשיעורים ושם יש לפי עמודה 13 מפנה חלק לשלוחה A שמחלק לפי שעות לשאר השלוחות
וכן C שמחלקוכן Q שמחלק
ולכן חשוב העמודות 13 ,14
-
@kollel אתה רוצה עכשיו שאחד שכבר רשום בקובץ יוכל להוסיף דרך שלוחה מסויימת את הבחירה שלו לקובץ או שזה אחד שהולך להירשם מחדש?
-
@מוטלה לא אברכי חדשים שמצטרפים ואין לי איך לשכתב את הרשימה עבורם
כי לא תהיה לי גישה כנראה למחשב -
זה בעצם כמפורט לעיל שני אותיות בשני טורים באנגלית
זה אברכים מבוגרים שגם כחה בקושי מסתדרים עם הקשות ואני מדבר על הקשות פשוטות לכן חשוב כמה שפחות להקיש ויותר אוטמאט
-
@kollel יש לך מספיק נתונים לקחת מהם כדי שהתשובה המסויימת תהיה בעמודה 14?
בכל אופן אין אפשרות שיכניס לקובץ אות מסוימת אלא רק דרך הקלטה והמרה לטקסט. כך שאתה צריך שספרה תכנס לקובץ..מה שאני מציע לך, שתיקח את הקובץ תעתיק את כולו לאקסל, זה נכנס לך בעמודה אחת, אח"כ בלשונית נתונים תבחר חלק נתונים לעמודות, מפריד פסיק, קח אתה מקבל את האקסל מחולק יפה כל נתון בעמודה נפרדת.
תיקח את העמודה של האותיות שעפי"ז אתה עושה את הניתוב ותשנה אותה לעמודה השלישית או הרביעית תלוי מתי מתחיל ההקשות במודול של קבלת נתונים. ותעלה את זה חזרה למערכת בקידוד הנכון, ותשנה את הניתוב לפי העמודה ששינית.
וכך אתה לוקח מהאברך החדש את השם, משפחה , ואח"כ את השאלה שלפי"ז אתה מפנה אותו לשלוחה המבוקשת.
אני מקווה שהייתי מובן מספיק פשוט לא ברור לי עדיין הרבה פרטים... -
@מוטלה דהיינו לשנות את ההפניות לפי מספרים במקום אותיות
אבל כשעשיתי לעיל הצלחתי שיוסיף דרך מודול הוספת ID (לא קבלת נתונים) הבעיה לכאורה היא שהמספר טלפון לא היה ברביעי (הניתוביA,Y ) כן היו רק שהמערכת לא זיהתה
ואם כן בפיתרון שלך(תודה רבהה על כל הטרחה) אם זה לא יהיה בעמודה הרביעית המספר שלהם זה לא יפנה? -
@מוטלה מה לא ברור לך?
האם התכוונת שיקליטו שם,משפחה, וימיר לטקסט בעלות יחידות?
-
@kollel אם עשית כניסה לפי טלפון, ברור שאם הטלפון לא מופיע בקובץ הם לא יוכלו להיכנס..
בכל אופן בהגדרות לא ראיתי הגבלה באיזה עמודה יהיה הטלפון