מחיקת הודעות משלוחת הודעה קולית
-
באתר אני לא מצליח הכל ביחד רק לבחור כל פעם כמה ויש שם מאות הודעות
מה זה API -
דוקא אתמול 'הצלחתי' דרך האתר החדש למחוק את כל הקבצים שבתיקיה, זה קרה כשניסיתי להעלות קובץ באתר החדש והוא הודיע לי ששם הקובץ כבר נמצא בתיקיה, בדקתי וראיתי שהוא לא צודק אז אישרתי ו... בום ! הכל נמחק - ונשאר רק הקובץ שהעליתי, למזלי רצתי מהר לתיקיית סל המחזור וגיליתי שהשלוחה שלי נמצאת שם קומפלט כולל התיקיה המכילה.
אם תדע מה גרם לזה אולי תוכל לעשות את זה גם...
אם תרצה להתנסות ב-API של מחיקת קבצים דרך הדפדפן (זהירות !) תכנס לאתר החדש, תלחץ קליק ימני בעכבר ותבחר ב'בדוק', בצד ימין פתח את לשונית 'network', תמחק קובץ ותעתיק את הפקודה שנשלחה
לדוגמא:
https://www.call2all.co.il/ym/api//FileAction?token=079500000:0000&action=delete&what=ivr2:1/004.wav -
@123456 אמר במחיקת הודעות משלוחת הודעה קולית:
איך אפשר למחוק בבת אחת את כל ההודעות שבשלוחה?
אם אתה רוצה למחוק את כל ההודעות בשלוחה תוריד את הקובץ של ההגדרות למחשב תמחק את השלוחה תפתח שוב ותעלה את הקובץ ההגדרות שהורדת מקודם
או תעשה העתק של כל ההגדרות ותכניס את זה אח"כ בהגדרות מתקדמות בתיקיה החדשה שתפתח אחרי שתמחוק
-
תודה רבה לכולם!
-
@123456 אתה לא צריך להסתבך.. באתר החדש תכנס לשלוחה הזו, יש לך מעל הקבצים ריבוע קטן, כשאתה מדגיש אותו כל הקבצים מודגשים גם, תוריד את ההדגשה מקובץ ext ותבחר במחק בצד שמאל, זה מוחק לך את כל הקבצים במכה.
-
@מוטלה איך אני אוהב את הקו הישר שלך
-
@שואל-ברצינות אמר במחיקת הודעות משלוחת הודעה קולית:
דוקא אתמול 'הצלחתי' דרך האתר החדש למחוק את כל הקבצים שבתיקיה, זה קרה כשניסיתי להעלות קובץ באתר החדש והוא הודיע לי ששם הקובץ כבר נמצא בתיקיה, בדקתי וראיתי שהוא לא צודק אז אישרתי ו... בום ! הכל נמחק - ונשאר רק הקובץ שהעליתי, למזלי רצתי מהר לתיקיית סל המחזור וגיליתי שהשלוחה שלי נמצאת שם קומפלט כולל התיקיה המכילה.
אם תדע מה גרם לזה אולי תוכל לעשות את זה גם...בדיוק בצורה כזו קרה לי פעם באישון ליל (איך לא?) שנמחק לי כל המערכת...
כמובן שהכל ברח לסל מיחזור ואחרי חצי שעה של מתח הכל חזר לאיתנו...
אבל האתר החדש הוא אתר בבניה, ולא כדאי לעשות שם דברים מסוכנים.זהירות כאן בונים ! ! !
-
@shz אמר במחיקת הודעות משלוחת הודעה קולית:
זהירות כאן בונים ! ! !
אולי נגיד ל @שמואל ו @ימות-המשיח לכתוב באתר שאסור לעלוות את הקבצים האלו והאלו אסור לעשות את זה וזה וכו'
מה דעתכם??? -
@מאיר-האלוף
מותר להעלות, ויש דברים שדווקא החדש מאד נח.
כמו למשל אם רוצים להעתיק את אותו קובץ לכמה וכמה שלוחות, בחדש זה לוקח שניות.אבל אם הוא נותן התראה, אל תחשוב שאתה חכם. תבין שהוא טיפש...(קטן עדיין)
-
@shz אמר במחיקת הודעות משלוחת הודעה קולית:
@מאיר-האלוף
מותר להעלות, ויש דברים שדווקא החדש מאד נח.
כמו למשל אם רוצים להעתיק את אותו קובץ לכמה וכמה שלוחות, בחדש זה לוקח שניות.אבל אם הוא נותן התראה, אל תחשוב שאתה חכם. תבין שהוא טיפש...(קטן עדיין)
אז שיכתבו ככה
-
@מאיר-האלוף
בשביל זה קוראים לזה בטא
ואם ייצא לך פעם לדבר על האתר החדש עם שרות לקוחות, אז ודאי הזהירו אותך שתשים לב לזה שזה אתר בטא... -
-
@מאיר-האלוף תראה את זה
זה כתוב בסוף -