באג בהעתקת קבצים ?
-
@dudu
לא נכון אין צורך לכתוב -
@אהרן-שובקס למה לא?
אם לא כותבים איך הוא יודע איך לקרוא לקובץ? -
@dudu
אם זה קובץ בסיומת wav הוא ממספר את הקובץ אוטומטי
אם זה קובץ בסיומת אחרת הוא קורא לקובץ בשם שזה היה לפני כן בשלוחה המקורית -
@שואל-ברצינות
גיליתי את הטעות שלך, שים לב שאחרי הTARGET כתבת שלוחה ובסוף כתבת /, זו הטעות, א"א לעשות / בסוף.
@אהרן-שובקס תודה על הגילוי שלבד עושה את הקובץ הגבוה, לא ידעתי את זה ולכן בניתי פונקציה שתבדוק מה מס' הקובץ הגבוה ותעלה אחד יותר, זה מקל הרבה יותר את העבודה.
כמובן במקרה שזה אכן קובץ wav ולא קובץ שכבר עבר המרה, שאז כן צריך להשתמש בפונקציה שבניתי.
תודה רבה!! -
@dudu אמר בבאג בהעתקת קבצים ?:
@שואל-ברצינות
גיליתי את הטעות שלך, שים לב שאחרי הTARGET כתבת שלוחה ובסוף כתבת /, זו הטעות, א"א לעשות / בסוף.לא קשור!
@שואל-ברצינות האם ניסית שוב?
-
@אהרן-שובקס אמר בבאג בהעתקת קבצים ?:
@dudu
אם זה קובץ בסיומת wav הוא ממספר את הקובץ אוטומטי
אם זה קובץ בסיומת אחרת הוא קורא לקובץ בשם שזה היה לפני כן בשלוחה המקוריתגם אם הקובץ בסיומת wav - אם השם שלו הוא לא מספרים (לדוגמה: abc.wav) המערכת מעתיקה עם השם המקורי
-
אם לא שמים
/
בסוף הוא יוצר קובץ חדש עם מספר גבוה יותר (אם השם של הקובץ הוא מספרים לבד) וזו לא טעות, זאת פונקציה שאני משתמש איתה כבר הרבה זמן.
במערכת אחרת זה עובד מצוין, ורק במערכת הזו לא, גם אם אני כותב את קובץ היעד, שם וכו' -
תחליף בין ה-target וה-what
-
-
לי יש לינק כזה והוא עובד פצצה:
https://www.call2all.co.il/ym/api/FileAction?token=" + token + "&action=copy&what=ivr2:/" + FromPath + "/000.wav&target=ivr2:/" + ToPath + "/"+numFile+".wav" -
@RAV1234 אמר בבאג בהעתקת קבצים ?:
לי יש לינק כזה והוא עובד פצצה:
https://www.call2all.co.il/ym/api/FileAction?token=" + token + "&action=copy&what=ivr2:/" + FromPath + "/000.wav&target=ivr2:/" + ToPath + "/"+numFile+".wav" -
@RAV1234
זה יכול להעביר גם שלוחות?
(מקווה שזה שאלה שבכלל ראוי לשאול) -
@שלמה1155 כן
-
@eliyahu
אני חדש ב api יש מצב אתה מסביר לי מה כותבים, ואיפה ממלאים כל דבר? -
@שלמה1155 פשוט תעתיק את מה שכתוב בפוסט הראשון בנושא הזה לשורת הכתובת בדפדפן, תשנה את מס' המערכת והסיסמא,
אחרי המילה target תכתוב את שלוחת היעד להעתקה
ואחרי המילה what תכתוב את השלוחה שאותה אתה רוצה להעתיק.
ואז תלחץ ENTER.בהצלחה!!
-
פוסט זה נמחק!