אייקון חדש
-
@עמוד-הימני-פטיש-החזק ניסיתי ולא עובד.
מה מקישים בכניסה לאתר בשורה הראשונה השניה והשלישית.
מקישים את המספר של המערכת או שם המשתמש? -
@mhl
הייתי שמח לבדוק ולהסביר לך אחד על אחד אבל משום מה יש לי שגיאת התחברות לאתר החדש מכל הקווים שניסיתי להיכנס
אז אי''ה בשעה שיעלה הרצון מלפניו יתברך אני יראה לך ויסביר בשמחה -
@עמוד-הימני-פטיש-החזק אמר באייקון חדש:
זה כבר עובד וזה די פשוט להפעלה אם אתה מעוניין לתת למישהו את המספר מערכת שלך ואתה לא רוצה שהוא יכנס לך לכל הקו אתה בוחר את השלוחות שאתה מועניין שהוא יוכל לראות ועליהם אתה עושה את הסימון של המנעול
אתם בוחרים לו שם וסיסמה שאיתה הוא נכנס למערכתאבל זה לא עוזר...
צריך גם להקיש את הסיסמה הראשית של המערכת..אז מה הועילו חכמים בתקנתם?..
(תקן אותי אם אני טועה) -
-
-
@להבין-וליצור אמר באייקון חדש:
זה כבר עובד וזה די פשוט להפעלה אם אתה מעוניין לתת למישהו את המספר מערכת שלך ואתה לא רוצה שהוא יכנס לך לכל הקו אתה בוחר את השלוחות שאתה מועניין שהוא יוכל לראות ועליהם אתה עושה את הסימון של המנעול
אתם בוחרים לו שם וסיסמה שאיתה הוא נכנס למערכתאז מה הועילו חכמים בתקנתם?..
החכמים הנ"ל הועילו והועילו...
יש שתי סיסמאות אחד היא הסיסמה הראשית
והשני זה רק סיסמת כניסה לאתר ואז נפתח ריבוע ששואל איזה שם משתמש -
@mhl אמר באייקון חדש:
והשני זה רק סיסמת כניסה לאתר ואז נפתח ריבוע ששואל איזה שם משתמש
אבל הבעיה שצריך לכתוב גם את הסיסמה הראשית.. ואם לא לוחצים לבחור שם משתמש (לוחצים באזור אחר של המסך) אז זה נכנס לאתר ללא הגבלה... (ואת זה אני לא רוצה)..
לכן אמרתי שכנראה זה עדיין בשלבי פיתוח!... -
@mhl אמר באייקון חדש:
אבל הבעיה שצריך לכתוב גם את הסיסמה הראשית.. ואם לא לוחצים לבחור שם משתמש (לוחצים באזור אחר של המסך) אז זה נכנס לאתר ללא הגבלה... (ואת זה אני לא רוצה)..
לכן אמרתי שכנראה זה עדיין בשלבי פיתוח!...נכון ואפשר דרך האתר הישן בלי כלום...
-
@מערכת-תהילים אמר באייקון חדש:
@mhl אמר באייקון חדש:
לכן אמרתי שכנראה זה עדיין בשלבי פיתוח!...נכון ואפשר דרך האתר הישן בלי כלום...
כן נכון.. לכן באמצע לפתח שדרך האתר
החדש
יוכלו להקיש רק סיסמה של משתמש ויפתח האתר עם הגבלה לשלוחות... -
ובלי של מנהל???
כאילו לישן לא יכלו להכנס? -
@מערכת-תהילים אמר באייקון חדש:
כאילו לישן לא יכלו להכנס?
מי שיש לו את הסיסמה הראשית יוכל להכנס תמיד, לא משנה דרך איפה..
ומי שאין לו את הסיסמה, ואני רוצה שיהיה לו ניהול באתר אבל לא כל האתר, יוכל להקיש באתר החדש סיסמה שאני אתן לו ואז יוכל להכנס דרך זה למה שאני אבחרוהסבר למי שלא מבין..
שבאתר החדש יוכלו להקיש או סיסמה ראשית או סיסמה של משתמש מוגבל בלי סיסמה ראשית. וכך אני יוכל לתת סיסמה למשתמש נוסף בלי שיוכל להכנס לכל האתר..
ולכן אמרתי מה מועיל אם צריך להקיש גם את הסיסמה ראשית וגם את הסיסמה שאני אבחר למשתמש הנוסף, אם אני רוצה שיצטרך להקיש רק את הסיסמה שאני בחרתי בלי הסיסמה הראשית, כדי שלא יוכל להכנס לכל האתר..
וכנראה שאם זה לא עובד כך עדיין.. אז אולי בהמשך זה יעבוד כך
עכשיו מובן?? -
-
@מערכת-תהילים @להבין-וליצור באתר הישן כן עובד הפיתוח הנ"ל?
-
-
-
@מערכת-תהילים ראה מה כתבתי לעיל
-
@mhl
הייתי שמח לבדוק ולהסביר לך אחד על אחד אבל משום מה יש לי שגיאת התחברות לאתר החדש מכל הקווים שניסיתי להיכנס
אז אי''ה בשעה שיעלה הרצון מלפניו יתברך אני יראה לך ויסביר בשמחהמחכים...
-
מה שאמור יהיה להיות שמערכת עם כמה משתמשים לא יהיה אפשר להיכנס אילה בכלל באתר הישן.
רק שימו לב שגם בסיום הפיתוח לא יהיה מדובר על חסימה בצד שרת ממש, למשל, משתמש יוכל לקחת את הטוקן ולעשות איתו כטוב בעינו. בנוסף יש כל מיני דרכים לאחר ההתחברות להגיע לסיסמא הראשית.
בכל אופן, זה מיועד יותר למוסדות או כאלה שרוצים לתת משתמשים נוספים לאתר בצורה שידעו יותר מה נוגע אליהם בלי להרוס בטעות דברים אחרים וכד'.
לפי הידוע לי זה כבר פועל ככה, מערכת שיש לה כמה משתמשים אי אפשר להתחבר איליה בלי להזין סיסמה ראשית באתר החדש.
-
@שמואל אמר באייקון חדש:
מה שאמור יהיה להיות שמערכת עם כמה משתמשים לא יהיה אפשר להיכנס אילה בכלל באתר הישן.
רק שימו לב שגם בסיום הפיתוח לא יהיה מדובר על חסימה בצד שרת ממש, למשל, משתמש יוכל לקחת את הטוקן ולעשות איתו כטוב בעינו. בנוסף יש כל מיני דרכים לאחר ההתחברות להגיע לסיסמא הראשית.
בכל אופן, זה מיועד יותר למוסדות או כאלה שרוצים לתת משתמשים נוספים לאתר בצורה שידעו יותר מה נוגע אליהם בלי להרוס בטעות דברים אחרים וכד'.
לפי הידוע לי זה כבר פועל ככה, מערכת שיש לה כמה משתמשים אי אפשר להתחבר איליה בלי להזין סיסמה ראשית באתר החדש.
אז אם אני עושה עוד אנשים אני לא יכול להכנס לאתר הישן או שהם לא יכולים?
-
@מערכת-תהילים
שניכם לא