כיצד משנים את הטקסט בדו"ח לאחר קבלת נתונים
-
@33064325 אמר בכיצד משנים את הטקסט בדו"ח לאחר קבלת נתונים:
ApprovalAll
תודה על ההסבר,
עשיתי כבר כמה פעמים את ההוראות הנ"ל ולא הצלחתי.- יצרתי שלוחה חדשה, ושיניתי את שמו לApprovalAll בתוכו הכנסתי את כל ההגדרות ו....כלום.
לא השתנה כלום. ככל הנראה אני מגדיר משהו לא נכון.
- יצרתי שלוחה חדשה, ושיניתי את שמו לApprovalAll בתוכו הכנסתי את כל ההגדרות ו....כלום.
-
@מתכנת-בעתיד אמר בכיצד משנים את הטקסט בדו"ח לאחר קבלת נתונים:
ApprovalAll
תודה על ההסבר,
עשיתי כבר כמה פעמים את ההוראות הנ"ל ולא הצלחתי.- יצרתי שלוחה חדשה, ושיניתי את שמו לApprovalAll בתוכו הכנסתי את כל ההגדרות ו....כלום.
לא השתנה כלום. ככל הנראה אני מגדיר משהו לא נכון.
אתה צריך ליצור קובץ INI באותה שלוחה של הקבלת נתונים לקרוא לו בשם של הקובץ שאת הטקסט שלו אתה רוצה לשנות
( ApprovalAll אוו- LogRecordingAndEnteringData)
ולהכניס בתוכו את כל ההגדרות ההם ולשנות את הטקסט שאתה רוצה לשנות
אם אתה לא מסתדר אל תתביש לשאול שוב! - יצרתי שלוחה חדשה, ושיניתי את שמו לApprovalAll בתוכו הכנסתי את כל ההגדרות ו....כלום.
-
@ד-ב אמר בכיצד משנים את הטקסט בדו"ח לאחר קבלת נתונים:
ApprovalAll
תודה על ההסבר, אך עדיין לא הסתדרתי.
ייתכן שאיני יודע איך פותחים קובץ INI. אני פותח שלוחה חדשה לדוג' שלוחה 12 ומשנה את שם השלוחה לApprovalAll אולי הטעות שלי בזה.
בכל מקרה אני מצרף צילום מסך ממה שבצעתי אולי תגלו משהו אחר.
צילום מסך של הגדרות השלוחה בו פתחתי קובץ INI
צילום מסך של ההגדרות בתוך הקובץ ApprovalAllתודה רבה
-
@מתכנת-בעתיד אמר בכיצד משנים את הטקסט בדו"ח לאחר קבלת נתונים:
ApprovalAll
לא נשמה!!
הדגשתי לך שצריך לפתוח קובץ INI לא תקיה!!!!
לפתוח קובץ INI הכי קל זה באתר החדש
לוחצים על העלאת קבצים ואז על זה -
@ד-ב תודה רבה, קודם כל אני שמח שאני יודע איפה הטעות שלי.
אני לא מצליח להגיע להחלונית 'צור קובץ הגדרות INI כשאני לוחץ העלה קובץ נפתח לי החלונית הזאת
אשמח להסבר נוסף, תודה רבה, ירבו כמותך. -
@מתכנת-בעתיד
מה ש @ד-ב הסביר זה דרך האתר החדש ולא דרך האתר הישןלא נשמה!!
הדגשתי לך שצריך לפתוח קובץ INI לא תקיה!!!!
לפתוח קובץ INI הכי קל זה באתר החדש -
@מתכנת-בעתיד נתנו כאן רעיון פעם תפתח שלוחה כל שהיא, בתוך השלוחה יש לך קובץ ext, תבחר שנה שם ותכניס את שם הקובץ ini שאתה צריך, אין צורך להוסיף את הסיומת של ini ותעביר לשלוחה שאתה צריך.
-
תודה רבה לכל המגיבים, מי כעמך ישראל.
- @33064325 גם אני השתמשתי עד עכשיו עם השיטה הזו, ובכל זאת כאן זה לא מצליח לי.
- @ד-ב כתב לי לפתוח באתר החדש, ואכן התלהבתי שכנראה צריך לפתוח דווקא שם ולא עם השיטה הישנה, פתחתי קובץ INI גם שם ולא משתנה כלום בהגדרות.
- מה צריך לכתוב הקובץ הגדרות האם צריך להעתיק את כל ההגדרות שכתוב, או רק את ההגדרות שאני רוצה לשנות?
-
@מתכנת-בעתיד ניסיתי להדגיש זה נורא פשוט קובץ INI אתה יודע ליצור.
לשנות לו שם לשמות שכתוב להעתיק את כל מה שכתוב בצהוב ולשנות לדוג
יצרת קובץ שנקראApprovalAll
להעתיק לתוכו
את זהApprovalAll=דו"ח אישורים Status=מצב הזמנה OK=מאושר var=ערך/שלוחה Booking=הזמנה IdType=סוג זיהוי teudat_zehut=תעודת זהות digits=הקשת ספרות list=רשימה phone=טלפון enter_phone_list=רשימת טלפונים EnterId=מספר זיהוי ValName=שם מזהה School=תאור מוסד Date=תאריך Time=שעה Data=הנתונים שהתקבלו MaxBooking=כניסה לאחרי גמר המלאי NoBooking=אין הזמנה Folder=שלוחה DID=מערכת Phone=טלפון HebrewDate=תאריך עברי EnteringData=קובץ מספר Log=המידע שהתקבל Approval=הסתיים בהצלחה ApprovalNo=אישור מספר ValName=שם מזהה Payment=תשלום אשראי PaymentSum=סכום לתשלום PaymentType=סוג סליקה DealSuccessfully=מספר אישור חברות אשראי Tashloumim=תשלומים CutList1=גזירה ראשונה CutLis2=גזירה שניה CutList3=גזירה שלישית CutList4=גזירה רביעית CutList5=גזירה חמישית CutList6=גזירה שישית {1} {1}
ולשנות למשל
School=תאור מוסד
תשנה לSchool=כיתה
אם אתה רוצה שמי שהקיש 1 בשאלה 051יופיע לך יום ראשון
תוסיף ככהP051+1=יום ראשון
-
@מתכנת-בעתיד אחרי שאתה מכניס את הקובץ לוקח לזה זמן עד שזה מתעדכן בקובץ HTML זה יכול לקחת גם שעה