חדש!! ממשק ניהול חדרי הועידה האיטרנטי!
-
@שאול אמר בחדש!! ממשק ניהול חדרי הועידה האיטרנטי!:
@שמואל כל הפיתוחים השתקת משתמש מסוים, הוצאתו מהחדר, הצבעות, לדעת מי הצביע וכו'
כרגע אם משתמש מבטל/משתיק את עצמו דרך הטלפון זה לא מתעדכן באתר, אבל אם מבצעים השתקה באתר זה מעדכן בטלפון.
הרמת אצבע כן מתעדכן באתר מיידי אם משתמש הרים אצבע בטלפון. -
@שמואל מדהים!
אני אכתוב כמה שידרוגים שנראה לי שכדאי להוסיף1 כדאי לעשות אופציה להוסיף תלמידים דרך האתר.
2 לתת אפשרות להכניס גם מי שלא רשום כלל, כאורח. -
@33064325 אמר בחדש!! ממשק ניהול חדרי הועידה האיטרנטי!:
2 לתת אפשרות להכניס גם מי שלא רשום כלל, כאורח.
קיים, מי שלא רשום נכנס כאורח.
אבל אי אפשר להתחבר אם אין בכלל אפילו תלמיד אחד - כלומר אם לא קיים קובץ members.ini.
-
@שמואל אדיר !!!
היה כדאי להוסיף שיוכלו להפעיל את החדר ועידה דרך האתר - לחבר מיקרפון למחשב וכד' -
@שמואל אמר בחדש!! ממשק ניהול חדרי הועידה האיטרנטי!:
הרמת אצבע כן מתעדכן באתר מיידי אם משתמש הרים אצבע בטלפון.
לאחר שמשתמש הרים אצבע, וביטלו את ההשתקה, צריך שיבוטל הרמת האצבע למקרה שירצה להרים אצבע בשנית ולא יראה שמרים אצבע כל הזמן.
-
@שמואל האם כרגע ישנה אפשרות להגדיר את כל החדר מושתק ללא שתלמיד יוכל להפעיל את עצמו, אלא רק כשמשהו מצביע אפשר לתת לו רשות דיבור?
דבר נוסף, בתצוגת התלמידים בשיעור פעיל, כדאי לתת אפשרויות לשנות את גודל התצוגה של כל תלמיד, במצב הנוכחי נכנסים מעט תלמידים בדף וקשה לעקוב אם משהו מצביע.
לחילופין, להגדיר שאם משהו מצביע הוא קופץ לראש העמוד.ועוד נקודה לשיפור, אולי אופציה לאיפוס נתוני סטטיסטיקה, יש הרבה פעמים שרוצים להתחיל נתונים מחדש על דף חלק.
-
בכרטיסיה "תלמידים" נוכל לראות פירוט מדוייק ומסודר לפי כל תלמיד ותלמיד, למיין, ולייצא נתונים:
נשמח שיופיע בדו"ח גם אורחים. כלומר תלמיד שנכנס ממספר אחר.
תודה רבה על הכל!! -
@6262 אמר בחדש!! ממשק ניהול חדרי הועידה האיטרנטי!:
האם כרגע ישנה אפשרות להגדיר את כל החדר מושתק ללא שתלמיד יוכל להפעיל את עצמו, אלא רק כשמשהו מצביע אפשר לתת לו רשות דיבור?
אולי זה קשור להגדרת חדר הועידה
השאלה אם מוגדר conf_bridge_type=broadcaster יהיה אפשר לדבר או רק עם כוכבית 2. -
@קו-בית-יעקב אם ההגדרה כך כל אחד יכול לפתוח לעצמו, ואם ההגדרה שמושתק אז כולם מושתקים או כולם פתוחים, אני רוצה שכולם יהיו מושתקים ומי שמצביע לוחצים עליו והוא בלבד מקבל רשות דיבור.
-
@שמואל למה אי אפשר לעשות כניסה לפי ה ID הרגיל עם השם שמופיע ב listallinformatin או בקובץ EnterIDValName
למה זה חייב משהו שונה וגם אין אפשרות להוסיף בצד טלפוני את השם ע"י התלמיד עם רוצים, מה שיצור המון עבודה למי שרוצה לתפעל כזה קו עבור בי"ס בכל פעם ששינה טעות הכי קטנה לתלמיד.
או שאולי זה בפיתוחים שבדרך...
בכל אופן תודה רבה -
האם כרגע ישנה אפשרות להגדיר את כל החדר מושתק ללא שתלמיד יוכל להפעיל את עצמו, אלא רק כשמשהו מצביע אפשר לתת לו רשות דיבור?
חלקית.
כלומר שחדר הועידה הוא
conf_bridge_type=listen
אז כולם מושתקים, אבל באתר אפשר לשחרר את זה.
אבל בסוג הזה נראה לי שאי אפשר להצביע, אז צריך רק לסדר שיוכלו להצביע גם בכזה סוג חדר ועידה. -
חלקית.
כלומר שחדר הועידה הוא
conf_bridge_type=listen
אבל בסוג הזה נראה לי שאי אפשר להצביע, אז צריך רק לסדר שיוכלו להצביע גם בכזה סוג חדר ועידה.כדאי שתהיה גם אופציה של ביטול ההשתקה למצביע בצד טלפוני
-
פוסט זה נמחק! -
חלקית.
כלומר שחדר הועידה הוא
conf_bridge_type=listen
אבל בסוג הזה נראה לי שאי אפשר להצביע, אז צריך רק לסדר שיוכלו להצביע גם בכזה סוג חדר ועידה.מעולה, נראה לי שכשזה יהיה מוכן כדאי לעדכן על זה וגם להוסיף את זה במידע על חדרי ועידה, זה דבר שהיה מאד חסר.
-
אם זה יהיה כך זה יהיה מושלם רק סביר להניח ששם קצת יותר מסובך צריך לייצר תור מצביעים... אחרת לחיצה תפתח את כל המצביעים
למה? אפשר לשחרר השתקה לכל משתמש בנפרד באתר.
-
פוסט זה נמחק! -
ברור אבל הוא ביקש שזה יהיה בטלפון... שם אתה לא רואה ולא יודע מי אתה משחרר...
ומה זה קשור לנושא פה?
-
@שמואל כרגע גם אם מבטלים את ההשתקה דרך הממשק, בכל אופן המאזין יכול לדבר שוב ע"י שמקיש כוכבית 1, אם אפשר לסדר שאם המנהל משתיק שלא יוכל לשחרר את זה רק דרך הממשק
-
@מוטלה אמר בחדש!! ממשק ניהול חדרי הועידה האיטרנטי!:
@שמואל כרגע גם אם מבטלים את ההשתקה דרך הממשק, בכל אופן המאזין יכול לדבר שוב ע"י שמקיש כוכבית 1, אם אפשר לסדר שאם המנהל משתיק שלא יוכל לשחרר את זה.
למה? אם הוא רוצה לשאול שוב שאלה?
-
@קו-בית-יעקב אמר בחדש!! ממשק ניהול חדרי הועידה האיטרנטי!:
למה? אם הוא רוצה לשאול שוב שאלה?
שיצביע..
נראה לך שככה זה עובד שמתפרצים לשיעור??