שלוחת קבלת נתונים פשוטה
-
שלום. אודה לעזרתכם.
אני צריך להקים שלוחה בה כל תלמיד יקיש את מספר הזהות שלו, ואח"כ יקיש את מספר השיעור אותו הוא לומד השבוע. מקסימום 2 ספרות.
אני צריך שהנתונים הללו יכנסו לטבלה + שהמערכת תוסיף בטבלה ליד כל מספר זהות את שם התלמיד ואת שם הכיתה שלו.
יש לי טבלה עם שמות, מספר זהות ושם הכיתה.
אני מבין שזה קשור למודול קבלת נתונים אבל אני צריך את זה דחוף ונראה לי יקח לי הרבה זמן ללמוד את המודול.
אשמח אם מישהו מכם שבקי יוכל להדריך אותי מה צריך לעשות.
תודה מראש!! -
@חיבור תכניס את הטבלה שיש לך לקובץ LIST_ALL_INFORMATION כמו שכתוב כאן
תגדיר שלוחה ככה
type=recording_and_entering_data enter_id=yes enter_id_type=list_all_information 052-option=2-1
אחרי זה תוסיף את העמודות שאתה רוצה מהקובץ הראשי לדו"ח כמו שכתוב כאן
recording_and_entering_data_add_cut_from_list_all_information=5-7,9,11,13-15
תעלה קובץ 052 לשלוחה בו תקליט אנא הקש את מספר הפרק
וזהו, אם אתה צריך עוד הגבלות במה יהיה ניתן להקיש תראה בערכים השישי,העשירי ואילךוגם כאן
מניעת כפל רצף נתונים מרישומים קודמים
ניתן להגדיר שהמערכת תבדוק האם הנתונים שהלקוח הקיש עד לשלב מסויים הם זהים למה שלקוחות אחרים כבר הקישו בעבר ובמידה ויש כבר רישום זהה, לא לתת לו לו להתקדם אלא להודיע
M1859 על פי רשומי המערכת כבר הכנסת בעבר את הפרטים אותם הכנסת עכשיו, לא ניתן להמשיך, שלום ותודהrecording_and_entering_data_block_double=052
בדוגמא כאן כאשר המערכת מגיעה לקובץ 052 המערכת בודקת את כל הקבצים של הרישומים הקודמים ולא כולל הרישום הנוכחי עד לכאן כלומר את קבצים 050 + 051 + 052
במידה ומה שהלקוח הקיש עכשיו זהה לנתונים הקיימים במערכת ברישומים קודמים באותם קבצים אז המערכת לא תתן להמשיך
באם אין כבר כאלו נתונים המערכת תתן ללקוח להמשיך
הסבר מפורט:050-option=9-8-7-TeudatZehut 051-option=4-4-7-Time 052-option=8-8-7-Date recording_and_entering_data_block_double=053
בקובץ 050 לקחנו תעודת זהות לאחר מכן לקחנו שעה ולאחר מכן הקשנו תאריך של המאורע
אם כבר יש דיווח של התעודת זהות על אותו תאריל ושעה לא יתן להקדם -
@חיבור אם תרצה עוד עזרה תוכל לפנות במייל ivr8480381@gmail.com (בתשלום)
-
@33064325 הגדרתי את הנ"ל ולאחר הקשת המספר האישי המערכת אומרת 'אין נתונים להשמעה'
מה פספסתי?
type=recording_and_entering_data enter_id=yes enter_id_type=list_all_information 052-option=2-1 recording_and_entering_data_add_cut_from_list_all_information=1,2,3,5
-
@חיבור השאלה הראשונה צריכה להיות 000 או 050 (תלוי הקשות או הקלטות) ומשם להמשיך במספרים עוקבים
-
@ערוץ-הסקרים @חיבור
צריך לשנות את שם הקובץ ל050 וגם בשורה הרביעית לשנות ל050-option=2-1
אבל צריך גם להוסיף את זה
start_first=data