הגדרת הודעות כקבוצה
-
שלום
האם ניתן להגדיר (בשלוחת השמעת קבצים) שקבוצת הודעות ישמעו כקבוצה אחת זאת אומרת שבמעבר להודעה קודמת הוא יעביר להודעה הראשונה שבקבוצת הודעות ואחר כך ברצף את שאר ההודעות השייכים לקבוצהניסיתי לחפש בפורום אך לא ידעתי מה לכתוב
-
@רעהו-יעזורו
לא הבנתי כוונתך, שישמע את כל הקבצים מסדר עולה שיתחיל מקובץ 000 וכו' ? -
הכוונה שלמשל ישמעו את קבצים 4 5 כיחידה 1
שמי שנמצא בשמיעת קובץ 6 כשהוא גומר לשמוע אותו הוא יקפוץ ל-4 ואז את 5 ואח"כ שוב ל-3
זה עבור מקרים שחדר ועידה התנתק במקום להוריד למחשב ולחברם לקובץ אחדאני לא רוצה לסדר שני קבצים אלו הפוך כדי שמי שירצה לעבור לקובץ הבא לא יעבור באמצע הקלטת הועידה אלא לקובץ שלפני שניהם
תודה
-
ידוע לי שקיים כזה דבר בקווי נייעס שקבוצת הודעות נשמעות כרצף
איך מגדירים זאת -
@רעהו-יעזורו אני ממש לא חושב שקיים דבר כזה
נ.ב. או שאתה לא מסביר את זה נכון
-
לא מצליח להסביר את עצמי יותר ברור
-
@רעהו-יעזורו אין את זה
תוכל למזג את הקבצים במחשב לאחר הורדה -
@רעהו-יעזורו
יש לך אפשרות במודל הודעות אישיות ללוקח מכאן,
הסבר: אתה מכניס את הטלפון או זיהו אחר ונותן לו להשמיע כך :0501234567=l-/1/1.f-000.l-/1/1.f-001
יושמע לו קובץ 000 משלוחה 1/1 ואח"כ קובץ001
יש לזה כמה חסרונות:
א' אתה צריך לדעת מראש את כל מס' טלפון כדי להגדיר כל לוקח לאן יעבור באיה סדר ובאיזה קבצים,
ב' אי אפשר לדלג בין קובץ לקובץ, בעת שמיעת הקבצים.
אבל תוכל לערוך את הקובץ בקלות באקסל ולעלות את זה (אם תצטרך אני אסביר בהרחבה בעזה"י)
נראה לי יותר שתעשה פילטר לכמה שלוחות לנתב מכאן,
וכל שלוחה יהיה הסדר של השמעת קבצים שבו אתה מעוניין, תוכל להשתמש גם בטלפון לשכפל את הקבצים לשלוחות השמעה המופנות מכאן, ותחסוך את כל הלגאן , בינתיים אני לא רואה עוד פיתרון בשבילך.
בהצלחה -
@חיובי
אשמח להסבר
לערוך באקסל את הקובץ ? איזה? -
@רעהו-יעזורו
תראה כאן, באם לא מובן אולי ביום ראשון יהיה לי זמן -
@רעהו-יעזורו
א' תגדיר את כל ההגדרות מכאן,
תצטרך לעלות לשלוחה את הקובץIdListMessage.ini
,
את זה אתה מכין באקסל בקלות כמו שיש לך כאן, לעריכת השמעות בשלוחות קובץ מוכן.xlsx ,
אחרי שאתה כותב באקסל הנ"ל כל הניתובים שאתה צריך, אתה מוחק את שאר השורות לא רלוונטיות,
את הטבלה שלכם תשמרו כקובץ אקסל רגיל, כאשר כל פעם תעשו "שמירה בשם" כסוג csv,
לאחר שיצרתם קובץ csv מתוך האקסל, יש לעשות פתח באמצעות "פנקס רשימות" ובתוך הפנקס רשימות לעשות עריכה>החלף, החלפה 1 כל פסיק,
בכלום, החלפה 2 כל+
בכלום,
שמירה בשם, לשנות את הסוג שמירה ל utf8 ואת שם הקובץ לקרואIdListMessage.ini
ולעלוות לשלוחה, וזהו
בהצלחה רבה
נ.ב קרדיט ל@IVR-תקשורת -
-
@33064325
לא הבנתי כוונת @רעהו-יעזורו
האם הוא מעוניין שכל זה יהיה בשידור ואם כן אתה צודק, או שמדבר על המתנה בהשמעת קבצים רגילה. וכו' -
@חיובי אמר בהגדרת הודעות כקבוצה:
@רעהו-יעזורו
א' תגדיר את כל ההגדרות מכאן,אם אני מבין נכון אני יכול להגדיר בצורה כזו רשימת השמעה לא לפי סדר עולה/יורד אלא אלו קבצים שאני רוצה וזה יהיה לכל המאזינים אם אגדיר לרשימה default=
-
@רעהו-יעזורו
האמת שלא הבנתי מה שכתבת, על מה אתה צריך את שלוחת סדר ההשמעות, האם בשידור חי/חדר ועידה, או השמעת קבצים?
מה שאני הבאתי כאן, מיועד להשמעת קבצים בסדר מסיום שאתה מחליט באיזה סדר זה יהיה, (לא קשור לחדר ועידה)
בקשר למה ששאלת ל default=
אם אתה אכן רוצה שכולם יהיה להם אותם השמעות באותו סדר תכניס באקסל שצירפתי לך במקום מס' טלפון או קודdefault
וכך ישמיע לכולם את הקבצים האלה
בהצלחה! -
@חיובי
לא התכוונתי לחדר ועידה אלא להשמעה והפרון שנתת מצוין