עזרה במודול ראוטינג-מקליט אפילו שהגדרתי שלא יקליט
-
הגדרתי ניתוב שיחה והגדרתי שלא יקליט, לא עזר
שלא ישלח למייל, לא עזר
שישלח למייל אחר (-בדוי), גם לא עזר
אז מה אפשר לעשות שיפסיק לטרטר אותי במיילים??????
הגדרות:type=routing routing_multiple=yes routing_multiple_numbers=1,2,3,4,5,6,7,8,9 routing1=******* routing2=****** routing3=***** routing4=****** routing5=****** routing6=****** routing7=****** routing8=******* routing9=******* routing_answer_tfr_hangup_goto=/99/8 routing_email_address=AAAAAAAAAAAAA@gmail.com music_on_hold=no routing_your_id=no01 routing_end_next=yes routing_end_goto=/99/8ניסיתי גם להגדיר ככה:
routing_record=noוככה:
routing_email_send=cancelולא עזר...
מישהו נפגש פעם עם זה?
ומה עושים? -
@שמואל-ש אמר בעזרה במודול ראוטינג-מקליט אפילו שהגדרתי שלא יקליט:
שלא ישלח למייל, לא עזר
הגדרות:type=routing routing_multiple=yes routing_multiple_numbers=1,2,3,4,5,6,7,8,9 routing1=******* routing2=****** routing3=***** routing4=****** routing5=****** routing6=****** routing7=****** routing8=******* routing9=******* routing_answer_tfr_hangup_goto=/99/8 routing_email_address=AAAAAAAAAAAAA@gmail.com music_on_hold=no routing_your_id=no01 routing_end_next=yes routing_end_goto=/99/8ניסיתי גם להגדיר ככה:
routing_record=noוככה:
מישהו נפגש פעם עם זה?
ומה עושים?אני נפגשתי מאדדדדד וזה שיגעעעע גם אותי.... שמואל הצליח לעזור לי בסוף.... אני מחפש את ההגדרה ויעלה לפה....
-
-
@יהונתן-כץ ניסיתי ולא עזר, כרגע החלפתי למייל בדוי במערכת הראשית וזהו
-
@יהונתן-כץ ניסיתי ולא עזר, כרגע החלפתי למייל בדוי במערכת הראשית וזהו
תנסה לפנות ל @ניהול
-
שלא ישלח למייל, לא עזר
routing_record=noוככה:
מישהו נפגש פעם עם זה?
ומה עושים?צריך להוציא לוג
תשלח למייל של ימות המשיח את פירוט הבעייה + מספר טלפון, מספר מערכת, תאריך ושעה.
התאריך חייב להיות של היום -
@אלחנן1 @יהונתן-כץ בסדר, לא דחוף, שיניתי את המייל וזהו הכל בסדר.
תודה רבה בכל אופן על העזרה!!! -
@שמואל-ש אבל למה שלא תשלח, יש בעיה, אז אחרים יתקלו בה בהמשך.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות