צירוף נתונים בקבלת נתונים ל ListAllInformation.ini
-
האם ניתן לבחור לאיזה עמודה להעלות את הנתונים החדשים הנקלטים,
לדוגמא
יש לי מערכת ניקוד בשלוחה 1 עם הזדהות עם מספר ספרות המופיעים ב ListAllInformation.ini
בעמודה 1 ומי שלא רשום עובר לשלוחה 2 לקבלת נתונים והרשמה, אני רוצה שהנתון הראשון שהמערכת מבקשת שייכנס לעמודה 1 ואת הנתונים האחרים לפי הסדר שייכנס לשאר העמודות לפי הסדר במערכת לדוגמא שם פרטי/משפחה ועוד.
אשמח לתגובות חכמות מפי המשתמשים החכמים. -
@חסידישער אפשרי אם הנתון הראשון הוא זיהוי או מספר אישור.
-
@מוטלה מה הפירוש , אין לי עדיין מספר זיהוי ?
איך אני קובע שהנתון הראשון יהיה מספר זיהוי? -
@חסידישער תראה כאן https://f2.freeivr.co.il/post/36372
בנוסף להנ"ל ניתן להגדיר שה EnterID יהיה העמודה הראשונה ב ListAllInformation וזאת ע"י ההגדרה
add_enter_id_to_list_all_information=yes
-
@מוטלה דבר ראשון תודה על כל העזרה לכולם כאן בפורום,
שנית אכן כן הוא מכניס את הנתונים לקובץ אבל הוא מתחיל מהעמודות האחרונות,
כלומר יש לי כבר קובץ עם מספרי זיהוי ופרטים על התלמידים.
אבל את הנתונים החדשים הוא מתחיל בערך ב3 עמודות אחרונות כלומר בעמודה השלישית מהסוף הוא מכניס את הזיהוי ובעמודה הבאה הוא רושם 1 כלומר מאושר להיכנס למערכת אבל בפועל הוא לא עושה שום דבר כי צריך שהוא יכניס את הנתונים בעמודה הראשונה.מצורף תמונה![כיתוב בבעיות טעינה]( כתובת תמונה)
-
@חסידישער איך אתה מוסיף נתונים? במקור זה לא כך?
תפתח אקסל, תכין אותו כך:
עמודה ראשונה, מספר זהות או כל זיהוי אחר
עמודה שניה את הספרה 1
עמודה שלישית ורביעית, שם פרטי ומשפחה
וכן הלאה.
שים לב שאת עמודה שלישית ורביעית הוא תמיד מזהה כשם ומשפחה
ואת עמודה השישית הוא מצרף תמיד לדוחות כך שתשים נתון שיעזור לך אח"כ.
תשמור כסוג קובץ csv
תפתח אח"כ בפנקס הרשימות, תעתיק ותוסיף לקובץ דרך ההגדרות מתקדמות.
אל תשכח לעשות שמור. -
@מוטלה זה בדיוק מה שעשיתי אבל הוא לא מוסיף את הנתונים החדשים לקובץ או יותר נכון הוא מוסיף אותם לקובץ אבל לא במיקום הנכון
כלומר את המספר זיהוי החדש שהוא ביקש בקבלת נתונים הוא לא מוסיף בעמודה הראשונה אלא בעמודות האחרונות. -
@חסידישער אמר בצירוף נתונים בקבלת נתונים ל ListAllInformation.ini:
@מוטלה זה בדיוק מה שעשיתי אבל הוא לא מוסיף את הנתונים החדשים לקובץ או יותר נכון הוא מוסיף אותם לקובץ אבל לא במיקום הנכון
כלומר את המספר זיהוי החדש שהוא ביקש בקבלת נתונים הוא לא מוסיף בעמודה הראשונה אלא בעמודות האחרונות.צודק. ונתקלתי בזה הרבה! @ימות-המשיח
מה שכן @מוטלה
ראיתי שפרסמת שיש לך מודול להרשמה לListAllInformation
אבל אמרת שצריך לפנות למייל וגם לא ידעתי אם זה חינם לכן
נשמח אם תפרסם את זה או תפתח כזה דבר -
@מוטלה אכן נשמח לשמוע מה יש לך להציע כלומר איזה מודול הרשמה בנית
אני גם זקוק כעת למשהו טוב. -
@חסידישער אמר בצירוף נתונים בקבלת נתונים ל ListAllInformation.ini:
כלומר את המספר זיהוי החדש שהוא ביקש בקבלת נתונים הוא לא מוסיף בעמודה הראשונה אלא בעמודות האחרונות.
תעתיק לכאן את ההגדרות בקבלת נתונים.
@brochabar אמר בצירוף נתונים בקבלת נתונים ל ListAllInformation.ini:
ראיתי שפרסמת שיש לך מודול להרשמה לListAllInformation
להרשמה לא צריך פיתוח חדש זה אפשרי בקלות עם מודול קבלת נתונים הפיתוח הוא לעדכן נתונים או להוסיף לא להרשמה.
-
@מוטלה אמר בצירוף נתונים בקבלת נתונים ל ListAllInformation.ini:
הפיתוח הוא לעדכן נתונים או להוסיף לא להרשמה.
יש לך?
-
@מוטלה אוקיי מחכים לשמוע
-
@חסידישער בדרך כלל מה שבקבלת נתונים זה לא מוסיף את הנתון במקום הנכון כי לפעמים יש רווחים מיותרים בקובץ
תעתיק לכאן את ההגדרות שלך מהקבלת נתונים. -
type=recording_and_entering_data start_first=data record_name=no add_to_list_all_information=yes enter_id=yes enter_id_type=teudat_zehut add_enter_id_to_list_all_information=yes add_approval_1_to_list_all_information=yes 050-option=10-9-7-Digits----Next-CheckNoDoubleFromList 000-option=6-40-STT-TTS-ask 001-option=6-40-STT-TTS-ask
-
@חסידישער נראה לי שזה מופיע לך כן בצורה הנכונה, פשוט כשיש טקסט בקובץ אז זה נראה בסדר לא נכון.
תוריד את הקובץ למחשב ותראה שזה מסודר כמו שצריך.