חדש במודול צינתוקים החינמי - שמיעת כמות הנרשמים
-
@קול-הקווים אמר בחדש במודול צינתוקים החינמי - שמיעת כמות הנרשמים:
האם יש אפשרות שישמיע גם את המספרים?
לא
והאם יש אפשרות דרך המחשב לראות??
לא
-
תודה
נשמע מצוין
זה פועל גם אחורה על כל הרשימות של עד עכשיו? -
בדקתי ועובד
-
@שמואל אמר בחדש במודול צינתוקים החינמי - שמיעת כמות הנרשמים:
ב"ה
חדש במודול צינתוקים חינמי - צד ניהול.
עודכן בשרשור המודול
נוסף מקש 4 - שמיעת כמות הרשומים ברשימה זו.
ההודעה העדכנית היא:
M3337
"להפעלת צינתוק הקישו 1 למחיקת מספר מרשימת הצינתוקים הקישו 2 לאיפוס כל רשימת הצינתוקים הקישו 3 לשמיעת כמות הנרשמים הקישו 4 ליציאה הקישו כוכבית וסולמית"בנוסף, ניתן להגדיר את זה בצורה נפרדת מהניהול - בדומה להפעלת צינתוק:
tzintuk_admin=yes say_members_only=yes
ואז רק ישמיע את הכמות נרשמים ויצא החוצה.
אם הרשימה ריקה ישמיע:
M4102
רשימת הצינתוקים ריקהאם יש מספרים רשומים ישמיע:
M4101
סך כלל הנרשמים לרשימה זו XX
בסיום תמיד הולך לפי הגדרת
tzintuk_end
.עכשיו צריך רק לחלק את השלוחה ההוספה והסרה לשתי שלוחות נפרדות
-
@אני-כאן-בשבילך לא יקרה
-
-
@אני-כאן-בשבילך אמר בחדש במודול צינתוקים החינמי - שמיעת כמות הנרשמים:
עכשיו צריך רק לחלק את השלוחה ההוספה והסרה לשתי שלוחות נפרדות
כל פעם שלקוח נכנס לשלוחת צינתוקים צריך שתיהיה לו האפשרות להסיר את עצמו.
-
פוסט זה נמחק! -
-
@mhl לא רושמים מספר רשימה, זה תוספת לשלוחת צינתוק קיימת.
type=tzintuk list_tzintuk=
כאן אתה מוסיף את ההגדרות לעיל.
-
@רבי-יצחק אבל כתוב שאפשר בשלוחה נפרדת.
בנוסף, ניתן להגדיר את זה בצורה נפרדת מהניהול - בדומה להפעלת צינתוק:
tzintuk_admin=yes say_members_only=yes
ואז רק ישמיע את הכמות נרשמים ויצא החוצה.
-
@mhl תסתכל בשרשור המודול
-
@mhl נו תגדיר מה שכתבתי מה הבעיה?
type=tzintuk list_tzintuk=1 tzintuk_admin=yes say_members_only=yes
-
@רבי-יצחק עובד.
תודה רבה. -
האם יש אפשרות שישמיע גם את המספרים?
לא
והאם יש אפשרות דרך המחשב לראות??
לא
יהיה אפשרות לפיתוח??
-
-
יהיה אפשרות לפיתוח??
לא.
למה?
-
@קול-הקווים כי זה חינמי...
בכוונה אין על זה יותר מידי שליטה אלא שכל אחד יוכל להחליט על עצמו אם הוא רוצה צינתוקים או לא... -
@שמואל אולי אפשר לעשות דבר כזה.
הרי אחד הסיבות שרוצים לדעת מי נרשם (שאת זה אנחנו מבינים שלא יקרה) זה בשביל להגביל לפי הרשימות הנ"ל דברים אחרים...
לדוגמא: לי במערכת מוגדר שאחרי שמקליט הודעה שישלח צינתוק... אלא שיש כאלה שבלילה לא רוצים לקבל צינתוק ויש כאלה שכן רוצים, מה שעשיתי זה פשוט פתחתי 2 רשימות צינתוקים, ולאחר ההקלטה הוא עבר ב2 שלוחות להפעלת צינתוק, ובשלוחת הפעלת צינתוק של הרשימה שלא רוצים לקבל צינתוק בלילה יש פילטר שבשעות הלילה לא יתן להכנס לשלוחה ויחזור לתפריט הראשי.
עכשיו רציתי שמי שנמצא ברשימת צינתוקים לכל שעות היממה לא יוכל להוסיף את עצמו גם לרשימת צינתוקים רק לשעות היום, וכן להיפך...מה שלכאורה אפשר לעשות, שיהיה אפשרות להגדיר פילטר בשלוחות כמו ברשי"ת, אפי' בלי שנדע מי ברשימה וכו', רק שיוכלו להגדיר פילטר לפי רשימת צינתוקים, דהיינו הגדרה שהכניסה לשלוחה X יתאפשר רק אם מספר הטלפון לא מופיע ברשימת הצינתוקים X וכדו', ואם הוא כן מופיע שיעבור לשלוחה פלוני...
זה יעזור גם לדבר נוסף שדי נחוץ, למשל בקבוצה שיש רשימה של מחוברים, ואחד מהם רוצה להתנתק מהקבוצה - אבל הוא לא התנתק מהצינתוקים, הבעיה תהיה שהוא ימשיך כל הזמן לקבל צינתוקים מהקבוצה בלי אפשרות להסיר את עצמו לבד, כי הוא כבר התנתק מהקבוצה...
לפי הנ"ל יוכלו להגדיר שמי שנמצא ברשימת צינתוקים X לא יוכל להכנס לשלוחה שבה הוא מסיר את עצמו מהקבוצה, וישלח אותו למשל לשלוחה אחרת בה יש הודעה "בשביל לצאת מהקבוצה עליכם לבטל קודם כל את קבלת הצינתוקים", ורק כשיבטל את קבלת הצינתוקים יוכל להתנתק מהקבוצה.ולסיום: לפי דעתי לא נראה לי שאמור להיות בעיה עם הפרט הזה לגבי השליטה על הרשימת צינתוקים, כי אני לא מחייב אף אחד כלום, הוא יכול בכל פעם להירשם ובאותו זמן גם להתנתק לפי איך שיבחר, אני לא מצמיד אותו שיהיה חייב להתחבר או להתנתק לצינתוקים, וגם אני לא ידע מי ברשימה, (זה שאפשר לשמוע כמה רשומים - זה דבר מאוד מועיל בשביל לקבל קצת כיוון מה המצב, אבל זה לא עוזר כלום לגבי הנ"ל), והתוספת שכתבתי לעיל לכאורה אמור להועיל מאוד!
אשמח לתגובה בענין
תודה רבה על הכל -
@hmje22 אמר בחדש במודול צינתוקים החינמי - שמיעת כמות הנרשמים:
זה יעזור גם לדבר נוסף שדי נחוץ, למשל בקבוצה שיש רשימה של מחוברים, ואחד מהם רוצה להתנתק מהקבוצה - אבל הוא לא התנתק מהצינתוקים, הבעיה תהיה שהוא ימשיך כל הזמן לקבל צינתוקים מהקבוצה בלי אפשרות להסיר את עצמו לבד, כי הוא כבר התנתק מהקבוצה...
בשביל זה יש פתרון, כי דרך שלוחה של ניהול צינתוקים אפשר להסיר מס' מסויים, כך שהוא יכול להודיע למנהל המערכת שיסיר אותו, והמנהל יוכל להסיר אותו...