מוזיקה מותאמת אישית
-
@שמואל אמר במוזיקה מותאמת אישית:
ימות המשיח לא תפרסם את מה שהוא ביקש להעלות.
ברור שלא. אם הוא יסכים הוא יעלה.
-
-
@שמואל אמר במוזיקה מותאמת אישית:
@yonatan אמר במוזיקה מותאמת אישית:
@שמואל ואין אפילו אחד שלא????
גם אם יש,
לקוח ביקש להעלות מוזיקה בהמתנה, ימות המשיח לא תפרסם את מה שהוא ביקש להעלות.בכל אופן אמרתי, לרוב זה דברים שלא יועילו לכלל הלקוחות.
ולמה כל לקוח לא יכול לעלות בעצמו בחינם
-
@יאיר-32 בדיוק. אני פונה ללקוח שעשה את זה לא לימות..
-
צריכים לפנות ללקוחות לא לימות
כלומר שהלקוחות שהעלו מוזיקה אישית (כמובן רק אם זה לא אישי ממש)
שיפרסמו את זה כאן לתועלת כולנו -
@yonatan אמר במוזיקה מותאמת אישית:
@יאיר-32 בדיוק. אני פונה ללקוח שעשה את זה לא לימות..
ולמה ימות לא נותנים לכל לקוח שיעשה לעצמו?
-
@יאיר-32 אמר במוזיקה מותאמת אישית:
יש פה עניין של זכויות יוצרים,
כשאתה מבקש מהשירות לקוחות לקבל קוד למוזיקה בהמתנה, הם מבקשים שתאשר שזה קובץ שמותר להשתמש לפי חוק זכויות יוצרים, אם זה משהו שכל אחד יוכל לעשות, כמובן שלא תהיה אפשרות לאכוף את זה.. -
@אלחנן-ת אמר במוזיקה מותאמת אישית:
@יאיר-32 אמר במוזיקה מותאמת אישית:
יש פה עניין של זכויות יוצרים,
כשאתה מבקש מהשירות לקוחות לקבל קוד למוזיקה בהמתנה, הם מבקשים שתאשר שזה קובץ שמותר להשתמש לפי חוק זכויות יוצרים, אם זה משהו שכל אחד יוכל לעשות, כמובן שלא תהיה אפשרות לאכוף את זה..למה יש בעיה של זכויות יוצרים?
מה ההבדל בין המתנה לחדר ועידה לבין סתם הקלטה שאני משמיע בקו? -
@יאיר-32 כל אמן או יוצר (זמר, מלחין, נגן וכדו') זכאי לזכויות / תמלוגים על יצירותיו במיוחד מי שחבר באקו''ם (=רוב תעשית המוזיקה הישראלית). מי שמפר זכויות אלו מסתכן בתביעה של 100000 ש''ח. ולכן, רוב המוזיקה להמתנה שמועלית היא יצירה שבד''כ מוזמנת ומותאמת אישית לצרכי החברה / המוסד.
זה ממש לא העתק הדבק וחבל שאין מודעות לכך בציבור שלנו. -
@39787521 אמר במוזיקה מותאמת אישית:
@יאיר-32 כל אמן או יוצר (זמר, מלחין, נגן וכדו') זכאי לזכויות / תמלוגים על יצירותיו במיוחד מי שחבר באקו''ם (=רוב תעשית המוזיקה הישראלית). מי שמפר זכויות אלו מסתכן בתביעה של 100000 ש''ח. ולכן, רוב המוזיקה להמתנה שמועלית היא יצירה שבד''כ מוזמנת ומותאמת אישית לצרכי החברה / המוסד.
זה ממש לא העתק הדבק וחבל שאין מודעות לכך בציבור שלנו.ולמה אם אני משאיר הודעה במערכת אז ימות המשיח לא מוחקים אותו?
כנראה שהם סומכים עלי!!! ואומרים שזה בעיה שלי!!
אז מה ההבדל?