מספר שמופנה לשלוחה פנימית, כשעובר ממערכת מסויימת שיעבור לשלוחה ראשית
-
איך אפשר להגדיר את זה בהפניה לפי מחויג, דהיינו שרק אם עוברים אליו ממערכת מסוימת, הוא מגיע לשלוחה הראשית אבל אם מחייגים אליו ישיר הוא מגיע לשלוחה פנימית.
דומה למה שנאמר כאן לפי מספר פלפון, אלא שאני צריך לפי מס' מערכת. -
@שלומל-ה אתה יכול לעשות מספר משני, והפנייה לפי מחוייג.
-
@נץ-החמה הבעיה היא שאין לי גישה לקו ההוא שמפנה אלי, ואני רוצה שהמחייגים למספר ללא הפניה. יגיעו לשלוחה פנימית כעין קו נפרד, והמספר ההוא מספר טוב ולמה לקנות מספר נוסף.
-
@שלומל-ה אמר במספר שמופנה לשלוחה פנימית, כשעובר ממערכת מסויימת שיעבור לשלוחה ראשית:
@נץ-החמה הבעיה היא שאין לי גישה לקו ההוא שמפנה אלי, ואני רוצה שהמחייגים למספר ללא הפניה. יגיעו לשלוחה פנימית כעין קו נפרד, והמספר ההוא מספר טוב ולמה לקנות מספר נוסף.
אם הקו שרק הוא עובר לשלוחה מסויימת, - בבעלותך. אז מאותו קו אתה עושה העברה למערכת אחרת, שהמערכת האחרת היא המספר המשני, ובהפנייה לפי מחוייג אתה מגדיר שאם מחייגים למספר המשני, אז יעברו לשלוחה אחרת.
-
@נץ-החמה לא הבנתי.
-
@שלומל-ה אתה רוצה שממערכת אחת יעברו לשלוחה הראשית, וממערכות אחרות ושמתקשרים באופן ישיר יעברו לשלוחה פנימית?
-
@נץ-החמה אני רוצה שמספר מסוים כשמתקשרים אליו ישיר מגיעים לשלוחה פנימית, וכשעברים אליו ממערכת של קו אחר, שיגיע לתפריט הראשי, כמו שכבר יש הפניה לפי מספר פלאפון שמפנה למערכת, שהבאתי לעיל - שאם הוא מופנה למערכת מהפלאפון ההוא מגיע לשלוחה פנימית.
-
@שלומל-ה לי לא ידוע על מודול כזה. אם אתה רוצה תבקש בapi.
-
@נץ-החמה איך מבקשים שם???
האם התכוונת להצעות לפיתוח, ולכאורה הדבר הרי כבר קיים על פלאפון ישראלי, אז רק צריך לתקן גם לפי מערכת, כי הרי בדו"ח הדקות מופיע מדויק כמה עברו למערכת אחרת, ולכן ודאי שיש על זה זיהוי כל שהוא. -
@שלומל-ה הצעות לפיתוח זה שימות המשיח מפתחים, הם נתנו את האפשרות לפתח למי שיודע שפת תכנות PHP, ויש כאלה בפורום (תבקש מהם - יכול להיות שהפיתוח יהיה בכסף):
-
@נץ-החמה זה לא נראה לי יכול להיות בAPI אם כי אני לא מפתח , לדעתי זה רק ימות, ואפשרי לפיתוח כמו שהם כתבו כבר בעבר
-
@נץ-החמה
מה זה קשור לAPI?
שיעשה שלוחה פשוטה של הפניייה לפי מחויג -
@אהרן-שובקס אמר במספר שמופנה לשלוחה פנימית, כשעובר ממערכת מסויימת שיעבור לשלוחה ראשית:
@נץ-החמה
מה זה קשור לAPI?
שיעשה שלוחה פשוטה של הפניייה לפי מחויגהוא רוצה שכשעוברים ממערכת אחרת, יהיה הפנייה לפי מספר המערכת:
אני רוצה שמספר מסוים כשמתקשרים אליו ישיר מגיעים לשלוחה פנימית, וכשעברים אליו ממערכת של קו אחר, שיגיע לתפריט הראשי, כמו שכבר יש הפניה לפי מספר פלאפון שמפנה למערכת, שהבאתי לעיל - שאם הוא מופנה למערכת מהפלאפון ההוא מגיע לשלוחה פנימית.
-
@נץ-החמה והפנייה לפי מספר מפנה לא עובד?
-
@שאול אמר במספר שמופנה לשלוחה פנימית, כשעובר ממערכת מסויימת שיעבור לשלוחה ראשית:
@נץ-החמה והפנייה לפי מספר מפנה לא עובד?
מה זה 'מספר מפנה'???
-