פיתרון כמעט מלא לניהול התלמידים דרך הטלפון בלבד.
-
הגדרתי שיהיה ניתן לצאת על ידי * 8 מחדר הועידה, פתחתי שלוחה של הפעלת החדר ועידה ללא צורך בניהול, והפנתי את המקיש * 8 לחדר הנ"ל, בנוסף הגדרתי שלא יהיה ניתן להכנס יותר מאדם אחד לשלוחה של הניהול, לאחר מכן הגדרתי שביציאה מהשלוחה של הניהול חדר ועידה על ידי הקשה * 8 הוא יחזור לשלוחה הרגילה של השידור חי, וכך בעצם ניתן כל פעם לתת לאדם אחר להכנס ולהשמיע את מה שיש לו לומר בלי שישמעו את כל האחרים ברקע, אך בעיה המרכזית היא שכל עוד שזה שנכנס ראשון לשלוחה לא ניתק את עצמו מהמערכת הוא עדיין תופס מקום ונחשב כאילו הוא עדיין באותה שלוחה למרות שהוא הופנה לשלוחה אחרת בקו וכמו שציין זאת @ימות-המשיח כאן
אם יש לזה פיתרון אשמח מאוד
זה מאוד שימושי לי ואני בטוח שגם להרבה אחרים
תודה רבה. -
@פישל אמר בפיתרון כמעט מלא לניהול התלמידים דרך הטלפון בלבד.:
אך בעיה המרכזית היא שכל עוד שזה שנכנס ראשון לשלוחה לא ניתק את עצמו מהמערכת הוא עדיין תופס מקום ונחשב כאילו הוא עדיין באותה שלוחה למרות שהוא הופנה לשלוחה אחרת בקו וכמו שציין זאת @ימות-המשיח כאן
אם יש לזה פיתרון אשמח מאודבשביל זה ועוד באגים @אהרן-שובקס פיתח את זה (פיתוח פרטי)
ובהמשך כתב שכנראה עובד גם אם המאזין לא ניתק
נ.ב. תבדוק בהמשך השרשור איך לכתוב בשלוחת המנהל את הנתיב הנכון -
@פישל עוד פתרון שכבר נכתב
תוסיף מודל הגבלת זמן -
אני לא מבין
למה בחברת טלביפ אפשר להקיש ... ואז כולם מושתקים ואז יהיה אפשר לבטל את ההשתקה ע"י 5 ואם עדיין מפריעים אז יש השתקה לגמרי שאין אפשרות לבטל
אז למה חברת ימות המשיח לא יכולה לפתח א"ז. ולחכות זה לא מועיל כי מקווים שיגמר הלמידה מרחוק