שלוחת השמעת קבצים+הקראת טקסט
-
עדיין לא נעים לי לבקש עזרה.
אבל במקום לקטר, אבקש ומקווה שתעזרו לי, ובשמחה.יצרתי לי בקו (בשלוחת כיתתי), שלוחה להשמעת קבצים, אני מכניס לשם שירים.
-
יש שם מעל 10 שירים אבל הוא מוכן ללחיצת מקש אחד בלבד. אני לוחץ 13 והוא משמיע את קובץ 3
עכשיו אני רוצה לפרט ממש : ביצירת השלוחה שיחקתי עם ההגדרות ב"הגדרות בשלוחה", הגדרתי אותה כ'תפריט'. ובמצב כזה מיד המערכת מציעה לך עוד כמה שיפורים, בין השאר, כמה לחצנים ללחוץ. בחרתי '1'.
לאחר שהשלוחה החלה לפעול וראיתי שיש לי יותר מ10 שירים, ניסיתי לבחור מצב שצריך להקיש 2 מקשים, אבל המערכת לא מציעה את האפשרות, אא"כ אתה מגדיר את השלוחה כ'תפריט'.
אז נכנסתי ל'הגדרות מתקדמות', והוספתי/שיניתי הגדרה ל start_select_digits=2
אבל השלוחה קולטת רק מספר אחד, כלומר במקום 13 היא קולטת 3.
ניסיתי ומצאתי שאם לוחצים 013 הוא כן ישמיע את קובץ 13.
לילדים זה יהיה מסובך.
אשמח לעזרה. -
יצרתי קובץ TTS והפעלתי אותו, אבל הוא מקריא בצורה מונוטנית מהירה ומעצבנת. הייתי רוצה שיקריא לי הרובוט הזה שמקריא את ההגדרות של ימות, הוא קורא לאט ועם עיצורים.
תודה מהראש
-
-
- אתה צריך לשנות את השם של השלוחה ל-01 במקום 1.
-
@רבי-יצחק
רק כדי להיות בטוח: אתה בעצם אמרת לי להגדיר לא את השם של הקובץ אלא של כל השלוחה?
כמה שאני מבין: הילדים התרגלו להיכנס לקו ונגיד לעבור לשלוחות פנימיות בלחיצת כל המקשים בבת אחת לדוגמא, אני רוצה להיכנס ל1>5>9>6 אז הם לוחצים בבת אחת 1596 ואם אני ישנה את השלוחה, הם יצטרכו לחכות בין הקשה להקשה. -
@רבי-יצחק עשיתי כאשר ציויתני, ואכן אי אפשר כעת להיכנס לשלוחה, כנראה כי ההגדרות הכלליות של המערכת הם לחיצת כפתור אחד ולא 2
-
@יש-שדה למה שלא תעשה כמו שעשית בהתחלה, אבל עם תפריט בהשמעת קבצים של 2?
דהיינו, שתוסיף בהשמעת קבצים את ההגדרות האלה:start=select שיעשה תפריט בחירת קובץ start_select_digits=2 שבתפריט בחירת קובץ יהיה שתי ספרות
-
@נץ-החמה type=playfile
title=קרבנותstart=select
start_select_digits=2;main=type
tts_rate=-10
voice=Jacob -
@יש-שדה אמר בשלוחת השמעת קבצים+הקראת טקסט:
יצרתי קובץ TTS והפעלתי אותו, אבל הוא מקריא בצורה מונוטנית מהירה ומעצבנת.
ברור שהוא מקריא מונוטוני ומעצבן, הרי שמת את ההגדרה
tts_rate=-10
שזה אומר שיקריא במהירות מינוס 10 שזה הכי לאט ומונוטוני שאפשר
הייתי רוצה שיקריא לי הרובוט הזה שמקריא את ההגדרות של ימות, הוא קורא לאט ועם עיצורים.
תודה מהראשלא נראה לי אפשרי
-
@נץ-החמה type=playfile
title=קרבנותstart=select
start_select_digits=2;main=type
tts_rate=-10
voice=Jacobאני מלמד, ותוך כדי בהפסקה רץ למחשב, אז בטעות שלחתי את ההגדרות בלי לפרט.
אלו ההגדרות שקיימות לי בשלוחה. כמו שרואים יש הגדרה ללחוץ 2 ספרות כדי לבחור קובץ, ועם כל זה או שלוחצים 013 או שהוא בוחר את קובץ 3 במקום 13 -
@yonatan
קודם כל תודה על התגובה
דבר שני: קשה לי להאמין שעל הרובוט הזה כולם מסתמכים. לא אכפתלי המונוטוני, יותר התכוונתי בלי עיצורים וכאלה. -
-
@yonatan אמר בשלוחת השמעת קבצים+הקראת טקסט:
בלי עיצורים
מה זה עיצורים?
הוא היום מקריא משהו שנשמע כמו בוקרטובלכלהילדיםהחמודיםשמשתתפיםבשיעור.
ואני רוצה פסיקים ועצירות בין שורה לשורה, בין שלוחה לשלוחה -
@יש-שדה תכניס פסיקים , .
-
@שאול אמר בשלוחת השמעת קבצים+הקראת טקסט:
@יש-שדה תכניס פסיקים , .
או תוריד שורה בין לבין ואז זה בוקר...טוב...לכל וכו'