תודה ובקשה
-
כידוע ימות המשיח משקיע כל המאמצים על מנת להנגיש לנו כל מה שאנו צריכים אנו מודים להם
בד בבד נבקש מהם להחזיר בהקדם האפשרי את האפשרות לשמוע את דקות הנכנסות למערכת
איך כתב כאן מישהו זה החמצן של בעלי הקוים להכניס עוד תכנים למערכת שרואים שהציבור מקשיבים ולמעשה כולם מרויחים מזה
נבקש שיעשו כל המאמצים להחזיר את האפשרותמי שמזדהה שיגיב כאן שיראו שהציבור רוצה את זה בהקדם שיחזור כמו שהיה
תודה רבה
-
@ימהר-0 מבין אני לליבך שחשוב לך כמה דקות יש במערכת שלך. אבל תחשוב שניה האם לחברת ימות המשיח יש סיבה לעשות בכוונה שלא יהיה אפשר. התשובה היא לא. ימות המשיח כבר אמרו בגלל שיש איזה פיתוח אז זה הם נאלצו להוריד את זה. אין שום טעם להמשיך ולבקש. אני מאמין שברגע שיאפשר להם לפתוח את זה הם יפתחו. וזה הזמן להודות להם על הכל. כל טוב.
-
@אברהם-אבנר אמר בתודה ובקשה:
@ימהר-0 מבין אני לליבך שחשוב לך כמה דקות יש במערכת שלך. אבל תחשוב שניה האם לחברת ימות המשיח יש סיבה לעשות בכוונה שלא יהיה אפשר. התשובה היא לא. ימות המשיח כבר אמרו בגלל שיש איזה פיתוח אז זה הם נאלצו להוריד את זה. אין שום טעם להמשיך ולבקש. אני מאמין שברגע שיאפשר להם לפתוח את זה הם יפתחו. וזה הזמן להודות להם על הכל. כל טוב.
צודק
אבקש לא להגיב כאן בנושא תודה שהערת לי -
@ימהר-0 אמר בתודה ובקשה:
בד בבד נבקש מהם להחזיר בהקדם האפשרי את האפשרות לשמוע את דקות הנכנסות למערכת
איך כתב כאן מישהו זה החמצן של בעלי הקוים
אתה יכול להשתמש בקובץ אקסס ש @אריה התותח בנה
כך אפשר להוריד למחשב את הנתוני האזנה של הקו -לפי מאזין/שלוחה/ימים ועוד
תראה כאן
מקווה שזה יתן לך חמצן עד שהבעיה תסודר
ואגב, לא יודע אם זה קשור לכך שזה לא עובד עכשיו,
אבל בימים האחרונים באתר החדש אפשר לראות את השיחות שעל המערכת (באיזה שלוחה הם ולמה מאזינים)
אם התקלה הזמנית זה בגלל זה- אז היה שווה -
@ד-ב אמר בתודה ובקשה:
אבל בימים האחרונים באתר החדש אפשר לראות את השיחות שעל המערכת (באיזה שלוחה הם ולמה מאזינים)
אם התקלה הזמנית זה בגלל זה- אז היה שווהלמה שזה יהיה קשור? {בסקרנות}
-
-
זה יסודר בימים הקרובים, ככה אמרו לי בימות
-
@ארי גם לי מנחם אמר היום שבעז"ה הכל יסתדר בקרוב.
הוא הסביר שעיקר הבעיה היתה שהנתונים בסטטיסטיקת שיחות לא היו מדויקים. הוא אומר שהיו 80 אחוזי דיוק במקרה הטוב ולכן הם חסמו את האופציה לעת עתה עד שיתוקן.
בכל אופן אפשר לבקש משירות הלקוחות מידע משוער על הדקות.