איך מגדירים סליקת אשראי במודול התרמות?
-
@מוקיר-שבת באמת מוזר. במודול התרמות לא כתוב כלום על איך מגדירים לאיפה יעבור הכסף וכדו'
-
@yonatan אני חושב שגם בכל מודול כגון קבלת הקלטות ונתונים וכדו'
-
@מוקיר-שבת במודל קה"ו קבלת הקלטות ונתונים
כן כתוב
כתוב שם הגדרות של מודל אשראי -
@קול-הקווים יש מודול של סליקת אשראי. אבל לא אמורים להסתבך עם להעביר משלוחת ההתרמות או קבלת הקלטות ונתונים אליו. איפה ההגדרות של מודול האשראי הלזה?
@שמואל? -
@yonatan אמר באיך מגדירים סליקת אשראי במודול התרמות?:
@קול-הקווים יש מודול של סליקת אשראי. אבל לא אמורים להסתבך עם להעביר משלוחת ההתרמות או קבלת הקלטות ונתונים אליו. איפה ההגדרות של מודול האשראי הלזה?
@שמואל?סליקת אשראי זה מודל אשראי (נראה לי)
-
@קול-הקווים יכול להיות. אבל איך מגדירים את זה בשלוחת התרמות או קבלת הקלטות ונתונים.
למרות שאולי פשוט אפשר להסתכל במודול סליקת אשראי (לדברי @קול-הקווים אשראי) ולהעתיק משם הגדרות לשלוחת התרמות או קבלת הקלטות ונתונים -
לדברי @קול-הקווים אשראי
אשראי זה קיצור קוראים לזה מודלהתחברות למנוע סליקה כללי credit_card
-
בקיצור @מוקיר-שבת נראה לי שתיכנס למודול אשראי או התחברות למנוע סליקה כללי credit_card ותעתיק משם את ההגדרות לשלוחת ההתרמות.
תעדכן אם עובד -
בקיצור @מוקיר-שבת נראה לי שתיכנס למודול אשראי או התחברות למנוע סליקה כללי credit_card ותעתיק משם את ההגדרות לשלוחת ההתרמות.
תעדכן אם עובדרק חוץ מהשורה הראשונה

-
@קול-הקווים @yonatan כן הגדרתי עובד מצויין.
תודה רבה!!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות