הפעלת הודעת קמפיין בAPI
-
@אהרן-שובקס מה הכוונה אפשר להפעיל?
-
@אהרן-שובקס אמר בהפעלת הודעת קמפיין בAPI:
@שניאור-זלמן-0
נראה שלא הבנת את השאלה השאלה שלי זה האם אפשר להפעיל את הודעת הקמפיין בAPI ולא האם אפשר להפעיל את הקמפייןזכור לי שדברו על זה פעם בפורום
-
@אהרן-שובקס
אתה מתכוון להקליט בAPI?
מה זה אומר להפעיל הודעה?
תסביר יותר ברור אולי נמצא פתרון -
@פיסטוק-חלבי
לא משנה תודה על הרצון אבל הסתדרתי כבר
השאלה שלי הייתה שבAPI יש אפשרות להשמיע קובץ ללקוח מהמערכת השאלה הייתה איך משמיעים את קובץ הקמפיין -
@אהרן-שובקס
אם הסתדרת מצוין לבריאות בכל אופן תמיד יכלת להגדיר את קובץ הקמפיין כקובץ מסוים ואותו להשמיע -
@פיסטוק-חלבי
שזה אומר? -
@אהרן-שובקס
שאם אתה יכול לעשות בAPI שישמיע הודעה משלוחה מסוימת אתה יכול לעשות לינק מהקלטה של הקמפיין בשלוחה ששם אתה מקליט את הודעה של הקמפיין לשלוחה אחרת שמשם לפי מה שאני מבין אתה יכול לעשות שישמעו את הודעה משם ע''י API -
@פיסטוק-חלבי
זה טוב רק להודעות מכאן ולהבא ואני חיפשתי פיתרון גם להקלטות קיימות אבל לא משנה הסתדרתי עשיתי משהו דפוק חשבתי אולי לך יהיה רעיון יותר קל -
@אהרן-שובקס
להקלטות קיימות אתה פשוט יכול להעתיק את ההקלטה משלוחה הקמפיין אם יש לך ואם לא אז תוריד מהקמפיין ותשים בשלוחה ששם אתה כן מצליח להפעיל בAPI -
@פיסטוק-חלבי
בקיצער נו זה בערך מה שעשיתי ורציתי לחסוך -
@אהרן-שובקס תנסה להשמיע מהשלוחה הראשית קובץ שמע במספר הקמפיין
-
@מוטלה
ניסיתי זה לא הולך. -
@פיסטוק-חלבי אמר בהפעלת הודעת קמפיין בAPI:
@אהרן-שובקס
להקלטות קיימות אתה פשוט יכול להעתיק את ההקלטה משלוחה הקמפיין אם יש לך ואם לא אז תוריד מהקמפיין ותשים בשלוחה ששם אתה כן מצליח להפעיל בAPIלא צריך להוריד ולעלות. אפשר להעתיק מהקמפיין עצמו לשלוחות במערכת
-
@אהרן-שובקס אמר בהפעלת הודעת קמפיין בAPI:
@מוטלה
ניסיתי זה לא הולך.מעניין כי ב FTP זה כן בשלוחה הראשית..