מודלים חדשים
-
@קו-מהיר כן
-
@יהודה-הוצלר-0
מה כן? לאיפה הוא עובר לשלוחה שעובר אם עובד? -
@קו-מהיר
הנה ההגדרותtype=api api_link=https://kvmeir.000webhostapp.com/robote.php api_add_0=go_to_ok=5 api_add_1=go_to_no=8
-
@יהודה-הוצלר-0
לא שאלתי מה ההגדרות שאלתי לאן הוא עובר!! -
@קו-מהיר בההגדרות אתה רואה הכל אבל בכל מקרה אם האימות הצליח עובר לשלוחה 5 וכלא הצליח עובר לשלוחה 8.
-
@יהודה-הוצלר-0
טוב אם תראה את זה מחר אז עדיף מכלום...
בכ"א זה לא הגיוני שגם אומר המקש שהוקש שגוי וגם מעביר לשלוחה של הנכון תבדוק את זה... -
הגדרתי שלא ישמיע המקש שהוקש שגוי
-
בהשמעת מספר המערכת תשימו את הודעות המערכת:
k0555
"מספר המערכת שלנו הוא"
k0556
"שימו לב אפשר לקחת מספר אישי בשלוחה 5 בתפריט הראשי" -
@קו-מהיר
בסוף לא נרדמתי.
אני שולח לך הקלטה. עכשיו זה עושה לי בלי המקש שהוקש שגוי זה מעביר לשלוחה 8 שמוגדר בה השמעת נתונים.
Recording.m4a -
@יהודה-הוצלר-0
זה אומר שזה לא עובד... -
@קו-מהיר
זה נותן להקיש את הספרות אבל כל פעם זה כאילו לא הצליח. -
@יהודה-הוצלר-0
אם צריך אני יכול לבנות כזה מודול זה לוקח בדיוק כמה שניות תכתוב לי בדיוק מה אתה צריך ואבנה את זה בסייעתא דשמיא -
@קו-מהיר
מסיבה פשוטה לכאורה זה לא עובד:
מה הגדרת איפה זה שומר את המספר הרנדומלי? -
@אהרן-שובקס
בדיוק כמו שימות עושים כשפותחים מערכת. למשל שזה לא ישמיע אחרי שמקישים את הספרות לאישור הקש 1 וכו' ואז שאם לא הצליח אז שיגיד עוד פעם ואם הצליח שיעבור לשלוחה אחרת ועם הודעות מערכת כמו שקו מהיר עשה.
תודה רבה. -
@יהודה-הוצלר-0 אמר במודלים חדשים:
@אהרן-שובקס
בדיוק כמו שימות עושים כשפותחים מערכת. למשל שזה לא ישמיע אחרי שמקישים את הספרות לאישור הקש 1 וכו' ואז שאם לא הצליח אז שיגיד עוד פעם ואם הצליח שיעבור לשלוחה אחרת ועם הודעות מערכת כמו שקו מהיר עשה.
תודה רבה.עם הודעות מערכת שאפשר להחליף
-
פוסט זה נמחק! -
@אהרן-שובקס
בתוך משתנה מסוים ששלחתי ב GET אתה חושב שצריך לשמור בתוך קובץ מסוים? -
@קו-מהיר אמר במודלים חדשים:
צריך
צריך???
חייב!!!
אחרי שהלקוח נכנס לשלוחה עובר לשרת שלך ושומע את המספר הוא חוזר לקו ומחכה לקבל נתונים אחרי שהלקוח חוזר לשרת הוא כבר מקבל מספר חדש רנדומלי....
אתה צריך לשמור את זה בדרך כלשהוא -
@אהרן-שובקס
לא הכל נכון כי הגדרתי שמקבל מספר ומשתנה מסוים הוא שווה למספר עכשיו הגדרתי שיבקש נתונים
ואם הנתונים שווים למשתנה ההוא אז יעביר לשלוחה מסוימת ואם לא אז לשלוחה אחרת בכ"א תודה רבה על העזרה!! -
בדיוק כמו שימות עושים כשפותחים מערכת. למשל שזה לא ישמיע אחרי שמקישים את הספרות לאישור הקש 1 וכו' ואז שאם לא הצליח אז שיגיד עוד פעם ואם הצליח שיעבור לשלוחה אחרת ועם הודעות מערכת שאפשר להחליף כמו שקו מהיר עשה.
תודה רבה.אתה יכול לפתח