השארת הודעה בשלוחה, ושהמאזין יופנה אוטומטית לשמיעתה בחיוג אם ההודעה חדשה, יש מצב?
-
@33064325 אני לא רואה הגדרה שבו המערכת מפנה לפי זיהוי המספר ומשמיעה רק פעם אחת, אני רואה שם לפי יום או לפי תאריך, כלומר אם אני משאיר שני הודעות באותו היום בשלוחת ההודעות מאזין ששמע את ההודעה הראשונה באותו היום לא יכנס אוטומטי לשמיעת ההודעה השניה, כי המערכת מזהה שהוא כבר הופנה לשלוחה הזו...
תקן אותי אם אני טועה. -
@פישל נכון, תוכל להשתמש במעבר למחיקת הלוג של האקסס פילטר באופן כללי בכל פעם שאתה מקליט הודעה
ואז תוכל גם להגדיר פעם אחת בלבד ואז גם למחרת זה לא יכניס אוטומטי עד שתמחקואגב תוכל גם להגביל את האפשרות לשמוע הודעות קודמות, אתה יכול להגדיר בשלוחה השמעת קבצים שיתן לשמוע רק קובץ 1
-
@פישל תראה את זה
https://f2.freeivr.co.il/post/32 -
@33064325 אמר בהשארת הודעה בשלוחה, ושהמאזין יופנה אוטומטית לשמיעתה בחיוג אם ההודעה חדשה, יש מצב?:
תוכל להשתמש במעבר למחיקת הלוג של האקסס פילטר באופן כללי בכל פעם שאתה מקליט הודעה
ואז תוכל גם להגדיר פעם אחת בלבד ואז גם למחרת זה לא יכניס אוטומטי עד שתמחקא. תודה רבה!!
ב. אני מתקדם עם העיצה שלך, בקשר למחיקת הלוג, ואני חושב לעשות שבגמר ההקלטה אוטומטי זה יעבור לשלוחת מחיקת הלוג, אך מה שלא הבנתי הוא שאם אני מוחק את הלוג אז שוב המערכת תכנס תמיד לשלוחה של ההקלטה כל הזמן, ולא רק פעם אחת ביום...
עריכה: אולי לוג פירושו שזה מוחק את המידע שנשמר במערכת אך ההגדרה נשארת קיימת והמערכת מתחילה שוב מהתחלה לבדוק מי נכנס ואחרי פעם אחת באותו היום היא מגבילה אותו?? -
@פישל אמר בהשארת הודעה בשלוחה, ושהמאזין יופנה אוטומטית לשמיעתה בחיוג אם ההודעה חדשה, יש מצב?:
עריכה: אולי לוג פירושו שזה מוחק את המידע שנשמר במערכת אך ההגדרה נשארת קיימת והמערכת מתחילה שוב מהתחלה לבדוק מי נכנס ואחרי פעם אחת באותו היום היא מגבילה אותו??
הבנת נכון
-
@שאול איך מגדירים כאן שיהיה ניתן להכנס לשלוחה פעם אחת בשנה הקרובה (מצידי גם בעשור הקרוב?)
תודה. -
-
@33064325 אז ככה עשיתי א. עשיתי שלוחה 7 של הקלטה עם הגבלה שרק המנהל יוכל להכנס, ב. הגדרתי שההקלטה תתבצע בשלוחה 3 וכן לינק לשלוחה 30 וכן שישלח צינתוק לרשימת התפוצה בסיום ההקלטה. ג. הגדרתי בשלוחה 30 פילטר כניסה כך שיהיה ניתן יהיה להכנס רק פעם אחת בשנה... ד. פתחתי שלוחה 40 שהיא מחיקת הלוג שבשלוחה 30.
אך עדיין יש לי שתי בעיות א. איך אני עושה שבכניסה למערכת ישר המחייג יעבור לשלוחה 30 ואז לפי הפילטר או שישאר או שיחזור חזרה לתפריט, ב. הגדרתי שאחרי ההקלטה אז יעבור אוטומטי לשלוחה 40 כדי לבטל את הלוג, אך אני מקבל הודעה לקונית... "השלוחה אליה ביקשתם לעבור אינה זמינה עקב חוסר בהגדרות..." -
@פישל אמר בהשארת הודעה בשלוחה, ושהמאזין יופנה אוטומטית לשמיעתה בחיוג אם ההודעה חדשה, יש מצב?:
א. איך אני עושה שבכניסה למערכת ישר המחייג יעבור לשלוחה 30 ואז לפי הפילטר או שישאר או שיחזור חזרה לתפריט
הגדרת הפנית שיחה לשלוחה פנימית לפי מספר מחייג או מחויג
check_did_and_go_to_folder=yes check_did_and_go_to_folder_one_time=yes
-
@שאול שאלה (מקוה) שאחרונה...
אני רוצה שהשלוחה שיכנסו אליה פעם אחת היא שלוחה 3, איפה אני צריך לשים את הפילטר בתפריט הראשי או בשלוחה 3
אני הגדרתי כך בתפריט הראשיtype=menu הודעה על חדר ועידה פעיל menu_say_conf_bridge=yes menu_say_conf_bridge_1=9 מעבר לשלוחה מתפריט ראשי פעם אחת בהתקשרות check_did_and_go_to_folder=yes check_did_and_go_to_folder_one_time=yes go_to_folder=/3
ובשלוחה מספר 3 הגדרתי כך
פילטר כניסה type=access_filter פעם אחת בשנה access_filter_1=h.*.*.*.*.*.*.1.none לאן יעבור אם מורשה access_filter_yes_goto=/3 לאן ילך אם לא מורשה access_filter_no_goto=/
תכלס משהו לא תקין כי זה לא עובר...
-
@פישל הפילטר הוא שלוחה נפרדת, אי אפשר להשמיע שם קבצים וכדו', אם עשית את הפילטר בשלוחה 3, תגדיר שיעבור לשלוחה 3>1 במקרה שזה הפעם הראשונה שלו ושם תכניס את ההקלטות
-
@מוטלה וההגדרה בשלוחה ראשית נכונה, אני צריך להכניס שם הפניה לשלוחה אחרת
type=go_to_folder ו go_to_folder=/
פלוס מה שכתבת
check_did_and_go_to_folder=yes check_did_and_go_to_folder_one_time=yes
?
-
-
@מוטלה ב"ה כעת הכל עובד חלק רק בעיה אחת
הקמתי שלוחה של מחיקת הלוג כךtype=access_filter access_filter_mode=delete access_filter_delete_from=/10 access_filter_delete_all=yes מצב שקט access_filter_delete_quiet=yes
וכשאני נכנס אליה ישירות זה עובד מצוין
אך כשאני מפנה אליה משלוחה אחרת זה לא עובד, אשמח לקבל מידע למה..
זה ההגדרה שאני מנסה לעשותtype=record באיזה שלוחה ישאיר את ההודעה folder_move=10/1 שיכפול ההקלטה copy_record_link=3 הקשה על סולמית מאשרת את ההודעה ישירות record_ok=# ביטול השמעת מספר ההקלטה say_record_number=no say_record_menu=no שליחת צינתוק מיידי בלי הקשה record_end_run_tzintuk=yes record_ok_end_run_tzintuk list_tzintuk=10 מעבר לשלוחה אחרת end_goto_2 record_end_goto_2=/6
-
@פישל לא נכנסתי להגדרות שלך, אבל כשאתה מפנה לשלוחה אחרת אתה עובר לשם? יכול להיות שהטעות היא בניתוב לשלוחה..
-
@מוטלה תודה על ההארה
הטעות הייתה שהיה צריך למחוק את השורה הראשונה ולהשאיר רק את השורה השניהend_goto_2 record_end_goto_2=/6
-
@מוטלה תיקן אותי ההי לי טעות
-
@33064325 זה לא הגדרה איפה נמצא הקובץ?
זה ההגדרה איזה שורה למחוק:access_filter_delete_number=1