השארת הודעה בשלוחה, ושהמאזין יופנה אוטומטית לשמיעתה בחיוג אם ההודעה חדשה, יש מצב?
-
@פישל אמר בהשארת הודעה בשלוחה, ושהמאזין יופנה אוטומטית לשמיעתה בחיוג אם ההודעה חדשה, יש מצב?:
א. איך אני עושה שבכניסה למערכת ישר המחייג יעבור לשלוחה 30 ואז לפי הפילטר או שישאר או שיחזור חזרה לתפריט
הגדרת הפנית שיחה לשלוחה פנימית לפי מספר מחייג או מחויג
check_did_and_go_to_folder=yes check_did_and_go_to_folder_one_time=yes
-
@שאול שאלה (מקוה) שאחרונה...
אני רוצה שהשלוחה שיכנסו אליה פעם אחת היא שלוחה 3, איפה אני צריך לשים את הפילטר בתפריט הראשי או בשלוחה 3
אני הגדרתי כך בתפריט הראשיtype=menu הודעה על חדר ועידה פעיל menu_say_conf_bridge=yes menu_say_conf_bridge_1=9 מעבר לשלוחה מתפריט ראשי פעם אחת בהתקשרות check_did_and_go_to_folder=yes check_did_and_go_to_folder_one_time=yes go_to_folder=/3
ובשלוחה מספר 3 הגדרתי כך
פילטר כניסה type=access_filter פעם אחת בשנה access_filter_1=h.*.*.*.*.*.*.1.none לאן יעבור אם מורשה access_filter_yes_goto=/3 לאן ילך אם לא מורשה access_filter_no_goto=/
תכלס משהו לא תקין כי זה לא עובר...
-
@פישל הפילטר הוא שלוחה נפרדת, אי אפשר להשמיע שם קבצים וכדו', אם עשית את הפילטר בשלוחה 3, תגדיר שיעבור לשלוחה 3>1 במקרה שזה הפעם הראשונה שלו ושם תכניס את ההקלטות
-
@מוטלה וההגדרה בשלוחה ראשית נכונה, אני צריך להכניס שם הפניה לשלוחה אחרת
type=go_to_folder ו go_to_folder=/
פלוס מה שכתבת
check_did_and_go_to_folder=yes check_did_and_go_to_folder_one_time=yes
?
-
-
@מוטלה ב"ה כעת הכל עובד חלק רק בעיה אחת
הקמתי שלוחה של מחיקת הלוג כךtype=access_filter access_filter_mode=delete access_filter_delete_from=/10 access_filter_delete_all=yes מצב שקט access_filter_delete_quiet=yes
וכשאני נכנס אליה ישירות זה עובד מצוין
אך כשאני מפנה אליה משלוחה אחרת זה לא עובד, אשמח לקבל מידע למה..
זה ההגדרה שאני מנסה לעשותtype=record באיזה שלוחה ישאיר את ההודעה folder_move=10/1 שיכפול ההקלטה copy_record_link=3 הקשה על סולמית מאשרת את ההודעה ישירות record_ok=# ביטול השמעת מספר ההקלטה say_record_number=no say_record_menu=no שליחת צינתוק מיידי בלי הקשה record_end_run_tzintuk=yes record_ok_end_run_tzintuk list_tzintuk=10 מעבר לשלוחה אחרת end_goto_2 record_end_goto_2=/6
-
@פישל לא נכנסתי להגדרות שלך, אבל כשאתה מפנה לשלוחה אחרת אתה עובר לשם? יכול להיות שהטעות היא בניתוב לשלוחה..
-
@מוטלה תודה על ההארה
הטעות הייתה שהיה צריך למחוק את השורה הראשונה ולהשאיר רק את השורה השניהend_goto_2 record_end_goto_2=/6
-
@מוטלה תיקן אותי ההי לי טעות
-
@33064325 זה לא הגדרה איפה נמצא הקובץ?
זה ההגדרה איזה שורה למחוק:access_filter_delete_number=1