תא קולי מסוג שונה
-
לאחר שראיתי שיש הרבה שפרסמו תא קולי אני יפרסם תא קולי שאני ספציפי משתמש בו והוא מצויין.
פותחים שלוחה כלשהי של הרשמה לציתוקים ונרשמים:type=tzintuk list_tzintuk=1כעת אפשר למחוק את השלוחה.
בשלוחה הראשית מגדירים:
type=id_list_message record_name=no say_name=no check_template_filter=1 check_template_filter_active_go_to=/0 check_template_filter_blocked_enter=yes check_template_filter_none_enter=yes check_template_filter_error_enter=yesשזה הקראת נתונים והודעות אישיות. יש ליצור קובץ בשלוחה בשם
IdListMessage.iniוכתוב בו:default=t-השיחה מועברת למענה הקולי שלום היגעתם לתא הקולי של.d-0505050505.t-נא להשאיר הודעה לאחר הישמע הצליל.g-/1בשלוחה 1 מגדירים:
type=tzintuk list_tzintuk=1 tzintuk_end=/2 tzintuk_admin=yes run_tzintuk_automat=yesומשנים את הודעת מערכת
M3338לאלפית שניה שקט.בשלוחה 2 מגדירים:
type=record hangup_insert_file=yes record_ok=# say_record_number=no say_record_menu=no record_end_goto=/3ומשנים את הודעת מערכת
M1012לאלפית שניה שקט.בשלוחה 3 מגדירים:
type=hangupבשלוחה 0 מגדירים:
type=playfile folder_to_play=/2 playfile_end_goto=/0 admin_options_open=yesומוסיפים את מספר הטלפון שלך לרשימת התפוצה.
בהצלחה!!! -
הוא אומר לי כל מס' שמתקשר "אין נתונים להשמעה" "שגיאה" ומנתק.
מדוע?? -
@חדר-1 הכנסת קובץ
IdListMessage.ini? -
@מוקיר-שבת אמר בתא קולי מסוג שונה:
@חדר-1 הכנסת קובץ
IdListMessage.ini?ברור! עשיתי הכל אחד לאחד לפי ההוראות
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות