רשימה שחורה איך???
-
@SHAYG את אתה רוצה את זה בכניסה למערכת, תגדיר כך
check_template_filter=2 check_template_filter_active_go_to=/88 check_template_filter_blocked_enter=yes check_template_filter_none_enter=yes
תפתח שלוחה במספר 88 ותגדיר שם כך:
type=hangup
-
@HMJE22 אמר ברשימה שחורה איך???:
שלב שלישי ואחרון!!!
עכשיו תכנס לתוך הקובץ שפתחת BlackList.ini, ותכניס לתוכו את מספרי הטלפון שברצונך לחסום, את המספרים יש להכניס כל טלפון בשורה נפרדת.
לדוגמא
0527777777
0527666666וכך הלאה.
בהצלחהאיך ואיפה מכניסים מספרי טלפון???
{מישהו אולי יכול להעלות צילום מסך?!}
-
@שחר בשלוחה שהעלת קובץ רשימה שחורה, אתה לוחץ על הגדרות מתקדמות > לוחץ על ext ואז תראה BlackList.ini אתה בוחר את זה, יהי לך ריבוע ריק בתוכו תתחיל להכניס מספרים ואז תבחר שמור.
-
יש אפשרות לרשימה שחורה כמו בוואצפון שמי שנמצא שם פשוט אומר שהמספר לא מחובר
-
@sh774 כיון שאתה לא עושה לפי רשימה לבנה אין שום סיבה שהמספר לא יהיה מחובר ואם הוא חסום ברשימה השחורה זה לא אומר שהוא לא מחובר
-
@עמוד-הימני-פטיש-החזק אמר ברשימה שחורה איך???:
@sh774 כיון שאתה לא עושה לפי רשימה לבנה אין שום סיבה שהמספר לא יהיה מחובר ואם הוא חסום ברשימה השחורה זה לא אומר שהוא לא מחובר
לכן אני שואל אם יש דרך
-
@sh774 אתה יכול לעשות בשלוחה הראשית פילטר לפי רשי"ת, מי שנמצא ברשימה 1 נכנס, ומי שלא יעבור לשלוחה 40 ששם יהיה קובץ שאומר מספר לא מחובר, ואז תוכל להגדיר אחרי ההשמעה ניתוק חזק.
check_template_filter=1 check_template_filter_active_go_to= check_template_filter_none_go_to=/40
-
@sh774
יש לך אפשרות לעשות את מה ש @oror053 הציעwhite_list=yes white_list_type=template_number white_list_template_number=3
אני אסביר את מה שאני כתבתי:
השורה הראשונה אומרת שאנחנו מפעילים את המודול של רשימה לבנה (שרק מי שנמצא בה יכול להיכנס).
השורה השניה מגדירה את סוג הרשימה הלבנה (אנחנו בחרנו בסוג של "רשימה לבנה ע"פ רשימת תפוצה").
השורה השלישית היא מספר רשימת התפוצה שעל פיה חל הסינון (בחרנו את רשימה מספר 3)
אגב זה ציטוט מדבריו
וזה הזדמנות לומר לו תודה -
@SHAYG
דבר ראשון, אתה יודע איך לפתוח קובץ ini?אשמח לקבל הסבר איך פותחים קובץ כזה
-
@מוטלה אמר ברשימה שחורה איך???:
@SHAYG תפתח רשימת תפוצה שניה ותכניס לשם את כל מי שאתה לא רוצה שיכנס.
בשלוחה תכניס את ההגדרות הבאותcheck_template_filter=2 check_template_filter_active_go_to=/ check_template_filter_blocked_enter=yes check_template_filter_none_enter=yes
בהצלחה.
איפה רושמים את מס' רשימת התפוצה?
ומה רושמים בשורה השניה אחרי ה /? -
@mhl אמר ברשימה שחורה איך???:
@SHAYG
דבר ראשון, אתה יודע איך לפתוח קובץ ini?אשמח לקבל הסבר איך פותחים קובץ כזה
כאן יש קובץ כזה להורדה
תוריד, תפתח, תחלץ, ותעלה לשלוחה -
@mhl אמר ברשימה שחורה איך???:
@SHAYG תפתח רשימת תפוצה שניה ותכניס לשם את כל מי שאתה לא רוצה שיכנס.
בשלוחה תכניס את ההגדרות הבאותcheck_template_filter=2 check_template_filter_active_go_to=/ check_template_filter_blocked_enter=yes check_template_filter_none_enter=yes
בהצלחה.
איפה רושמים את מס' רשימת התפוצה?
ומה רושמים בשורה השניה אחרי ה /?מס' רשימת התפוצה, היא בשורה הראשונה, במקום המס' 2
השורה השניה, היא לאן להפנות מי שברשימה, בדוגמה הוא מפנה לתפריט ראשי, נתנו כאן למעלה עצה להפנות לשלוחה שתהיה ניתוק. או לכל שלוחה שתרצה להפנותם -
@רבי-יצחק אמר ברשימה שחורה איך???:
@sh774 אתה יכול לעשות בשלוחה הראשית פילטר לפי רשי"ת, מי שנמצא ברשימה 1 נכנס, ומי שלא יעבור לשלוחה 40 ששם יהיה קובץ שאומר מספר לא מחובר, ואז תוכל להגדיר אחרי ההשמעה ניתוק חזק.
check_template_filter=1 check_template_filter_active_go_to= check_template_filter_none_go_to=/40
תודה רבה
בכל אופן את מה שהבאתם אני מכיר אבל אני מחפש דרך שממש ישמיע לא מחובר על ידי הספק שלו שלא יענה אפילו לשיחה
(מה זה ניתוק חזק?)
@עמוד-הימני-פטיש-החזק @רבי-יצחק -
@sh774 אין אפשרות
-
@SHAYG את אתה רוצה את זה בכניסה למערכת, תגדיר כך
check_template_filter=2 check_template_filter_active_go_to=/88 check_template_filter_blocked_enter=yes check_template_filter_none_enter=yes
תפתח שלוחה במספר 88 ותגדיר שם כך:
type=hangup
למה שלוחה 88 אני רוצה שהוא לא יוכל להיכנס אבל ככה הוא נכנס לשלוחה 88 וזה אומר בשלוחה זאת עדיין אין השמעות
-
פוסט זה נמחק! -
@mhl כתבתי לך שבשלוחה 88 תגדיר
type=hangup
שזה אומר ניתוק -
@מוטלה
עכשיו זה עובד לי מידי טוב הגדרתי הכל ונרשמתי אני לנסיון לראות אם זה עובד אבל אחרי שבדקתי מחקתי את עצמי בחזרה מרשימת התפוצה כדי שאני יוכל להתקשר אבל בכל זאת מתנתק לי השיחה -
@mhl מוזר מאד.. אם מחקת את המספר דרך הטלפון יכול להיות שרק חסמת את המספר שלך ולא הסרת.
אולי תעתיק לכאן את ההגדרות ששמת שם ונראה אם שם הבעיה.. -
@mhl הסרת את עצמך או חסמת את עצמך, מאוד משנה.