אי אפשר לעשות תמונת פרופיל אפי' כשיש מעל חמישים מונטין
-
אני לא מצליח לעשות תמונת פרופיל בעבר צוין כאן ע''י @oror053 שכאשר יש מעל חמישים תונטין אפשר לשנות תמונת פרופיל ואני לא מצליח אפי' שב''ה יש לי מעל חמישים אני מבקש מ @אברהם-אבנר להתייחס לעניין שגם הוא כתב שמעל חמישים שייך להחליף תמונת פרופיל
-
אני לא כתבתי ששייך כתבתי שככל הנראה. (תסתכל שוב פה) כי זה מה שקרה לי שהגעתי לסביבות ה50 מוניטין אז יכלתי להחליף תמונה.
-
@עמוד-הימני-פטיש-החזק אמר באי אפשר לעשות תמונת פרופיל אפי' כשיש מעל חמישים מונטין:
אני לא מצליח לעשות תמונת פרופיל בעבר צוין כאן ע''י @oror053 שכאשר יש מעל חמישים תונטין אפשר לשנות תמונת פרופיל ואני לא מצליח אפי' שב''ה יש לי מעל חמישים אני מבקש מ @אברהם-אבנר להתייחס לעניין שגם הוא כתב שמעל חמישים שייך להחליף תמונת פרופיל
למה זה כ"כ דחוף
אם זה משהו מעניין תעלה לכאן -
עי' כאן
-
נושא זה כבר דובר רבות והגיעו למסקנה שלא ניתן לשנות את תמונת הפרופיל
אגב: אם אנחנו כבר כותבים נשמח אם @שמואל יסביר לנו את העניין
אבל בכל אופן רציתי לשאול איך @חנון-המרבה ו @ימהר-0 שינו את הרקע של הפרופיל
זה חשוב מאוד לפני שימות יסגרו גם את זה -
@עמוד-הימני-פטיש-החזק הם סגרו גם את זה ביחד...
-
@עמוד-הימני-פטיש-החזק אמר באי אפשר לעשות תמונת פרופיל אפי' כשיש מעל חמישים מונטין:
נושא זה כבר דובר רבות והגיעו למסקנה שלא ניתן לשנות את תמונת הפרופיל
אגב: אם אנחנו כבר כותבים נשמח אם @שמואל יסביר לנו את העניין
אבל בכל אופן רציתי לשאול איך @חנון-המרבה ו @ימהר-0 שינו את הרקע של הפרופיל
זה חשוב מאוד לפני שימות יסגרו גם את זהאדרבה עכשיו ש @שמואל יסביר גם את זה למה חסמו
-
החלפתי ממש בהחלה עכשיו אני כבר לא יכול להחליף למחוק לערוך
בהתחלה זה היה עדיין פתוח
וכנראה ממש בהתחלה היה גם אפשר לערוך תמונות פרופיל
ומי שהספיק לשנות הספיק -
אדרבה עכשיו ש @שמואל יסביר גם את זה למה חסמו
כנראה חסמו את זה מהטעמים שכתבו כבר בכמה פורמים שהמטרה של הפורם כאן זה לא להעביר את הזמנים רק לעזור ולהיעזר
בדוגמא שיש בטלפונים הכשרים שמיעוד רק לדיבור ולא לנגן ומצלמה וכו' למרות שלא בכל דבר יש בעיה אבל רצו שהפלאפון יהיה רק לדיבור
כנראה זה אותו רעיון -
זה נראה לי מטופש
מתעסקים כאן כבר כמה ימים על תמונת פרופיל ומתן לייקים.
יש עיקר ויש טפל.
במקום להתעסק עם דברים חשובים, משקיעים את הראש בשטויות...
עדיף שאם אין מה לכתוב - שלא יכתבו... -
פוסט זה נמחק! -
אבל בכל אופן רציתי לשאול איך חנון-המרבה וימהר-0 שינו את הרקע של הפרופיל
זה חשוב מאוד לפני שימות יסגרו גם את זהראיתי שאתה שינת את הרקע של הפרופיל שלך אולי תסביר לנו איך כן הצלחת בסוף לשנות
כמו שניתן לראות כאן -
@אור-האורות
אמת ויציב, יום אחד ראיתי שאפשר לשנות אז שיניתי
אבל תרשה לי לצוטט את @אברהם-אברהם שכל מילה שהוא כתב נכונהזה נראה לי מטופש
יש עיקר ויש טפל.
עדיף שאם אין מה לכתוב - שלא יכתבו...והוא צודק כי כל מטרת הפורום היא ע''מ לייעל ולשפר קווים ולא תעסוקה ועל כן הבה נתמקד בדברים החשובים ואיש את רעהו יעזרו ונמשיך להגדיל תורה ולאדירה
-
@עמוד-הימני-פטיש-החזק
דרך אגב איך אתה יודע שזה לא אפשרי? נראה לי שיש לך תמונה!
נ.ב. אולי יש לך 2 משתמשים או יותר? -
@אליעזר-אהרן
לא ברור לי מה אתה רוצה, אני לא כתבתי שזה לא אפשרי להפך אני כתבתי בעבר שאני לא מצליח ועכשיו שהצלחתי לא ראיתי שום צורך לציין את זה אך @אור-האורות שאל אז עניתי (אתה יכול לשאול אותו מאיפה הוא יודע מה יש לי בפרופיל)
נ.ב. כנראה לא קראת את הציטוט שהבאתי מדברי @אברהם-אברהם אז אני יצוטט לך שוב
זה נראה לי מטופש
יש עיקר ויש טפל.
עדיף שאם אין מה לכתוב - שלא יכתבו... -
@עמוד-הימני-פטיש-החזק אתה צודק.
ובכל זאת המושג תמונת פרופיל נוצר על מנת שבמבט חטוף אתה קולט מיד מי כתב מה. -
@דף-היומי אמר באי אפשר לעשות תמונת פרופיל אפי' כשיש מעל חמישים מונטין:
@עמוד-הימני-פטיש-החזק אתה צודק.
ובכל זאת המושג תמונת פרופיל נוצר על מנת שבמבט חטוף אתה קולט מיד מי כתב מה.ילמדנו מר מה כוונתו
-
ילמדנו מר מה כוונתו
כשאתה רואה את כל הנושאים או הפוסטים, יותר נח לעין לקלוט תמונה מאשר שם.
נ.ב. תראה איך זה בפורומים אחרים, תבין. -
-
@דף-היומי
אמת ויציב
אבל אני לא חושב שזה קשור לתמונת פרופילואלי יואיל @שמואל בלא קשר אליך לסגור כבר את הנושא הזה שאין בו שום תועלת ועניין
אתה כותב שדף היומי צודק, ומיד סותר אותו שזה לא קשור??
אני עד עכשיו גם סברתי שזה תינוקי, ולא התערבתי בכלל בנושא. אבל אחרי הסיבה של @דף-היומי אני מצטרף אליו, הוא אכן צודק מאד, בפרט באלו (כמוני) שיש להם שם באנגלית או מספרים שקשה הרבה יותר לזכור, וא"כ אני גם מבקש להחזיר את זה
תודה