הקלטה להודעת קמפיין
-
איך עושים שלוחת הקלטות שיקליט אוטומטי להודעת קמפיין, זכור לי שיש פה על זה הדרכות בפורום אבל חיפשתי ולא מצאתי. אני מאמין שמישהו יודע על מה אני מדבר..
זה דחוף לי, אם מישהו יודע איפה זה בבקשה לתת פה קישור
עריכה: עכשיו פתאום מצאתי את זה, מישהו יודע איפה המקור של זה?
וכן שההקלטה תשוכפל לשלוחת השמעת קבצים. ואחרי זה יעבור לשלוחה מסויימת..
בקיצור האם אפשר לשים בזה גם הגדרות של הקלטה רגילה... -
@נתב-כל למה לא לעשות חיפוש ולקרוא את המודול הפשוט של ההקלטות??
מצורף ההדרות שאתה צריך, כל זה נמצא במודול הקלטות:;הגדרת השלוחה type=record ;העברה לקמפיין מספר 1 folder_move=template-1 ;העתקה לשלוחה 5/8 copy_record_link=5/8 ;הגדרת "לינק קשיח" כלומר, שגם אם תחליפו את הודעת הקמפיין הלינק ישאר hard_link=yes
-
-
@עץ-השדה עשיתי חיפוש ולא חשבתי לחפש בהקלטות, זה קורה לפעמים שאתה לא יודע מה אתה רוצה עד שמישהו בא ומסביר לך... (לי זה קורה המון)
לא הבנתי מה זה לינק קשיח, מה קורה אם הלינק לא מתחלף. אשמח שתסביר לי...
עריכה: נראה לי שהבנתי, שאפילו שמקליטים הודעה חדשה לקמפיין אם עשית שיהיה שכפול הקלטה לתקייה, אז גם ההקלטה השניה משוכפלת בלי שהקודמת תמחק..!
אם זה נכון, תגיד.
זה מה שבדיוק רציתי שההודעה תשוכפל ולא תמחק... -
@נתב-כל אמר בהקלטה להודעת קמפיין:
עריכה: נראה לי שהבנתי, שאפילו שמקליטים הודעה חדשה לקמפיין אם עשית שיהיה שכפול הקלטה לתקייה, אז גם ההקלטה השניה משוכפלת בלי שהקודמת תמחק..!
אם זה נכון, תגיד.
זה מה שבדיוק רציתי שההודעה תשוכפל ולא תמחק...בדיוק
-
-
@נתב-כל אמר בהקלטה להודעת קמפיין:
לא הבנתי מה זה לינק קשיח
להבנתי ההגדרה של העתקה זה לא ממש העתקה אלא יצירת קישור לקובץ-׳לינק׳, ככה גם רשום בהגדרה עצמה:
copy_record_link
ולכן כשתמחק את קובץ המקור, גם הקובץ שהועתק יעלם כי הוא רק קישור והמקור נמחק וממילא הוא כבר לא ׳מקושר׳..
לכן יש את ההגדרה של יצירת ׳לינק קשיח׳, שבעצם גורם להעתקה מלאה שלא תלויה בקובץ המקור