בלולאת for
-
פוסט זה נמחק! -
@שמואל
ומה זה?
0799400165
גם ניחוש קודים?? -
@קו-מהיר
גם לי נמאס מהרעיונת שלך ואני כבר שעה מנסה להגיד לך את זה אולי עכשיו זה יעבוד -
@קו-מהיר אמר בבלולאת for:
@שמואל
ומה זה?
0799400165
גם ניחוש קודים??מה זה המספר הזה?
מה אני אמור לעשות איתו? -
@שמואל
תחייג אליו -
פוסט זה נמחק! -
@קו-מהיר תנסה ככה
<?php $login=$_GET['login']; $password=$_GET['password']; for ($p = 0; $p1== OK; $p++){ $url = "https://www.call2all.co.il/ym/api/GetIVR2Dir?token=$login:$password&path=ivr2:/"; $handle = curl_init(); curl_setopt_array($handle, array( CURLOPT_URL => $url, CURLOPT_RETURNTRANSFER => true, )); $data = curl_exec($handle); curl_close($handle); $data = json_decode( $data ); $i1 = $data->responseStatus ; if ($i1 == OK){$p1="OK";} if ($i1 !== OK){$p1=$p;} } ?>
-
פוסט זה נמחק! -
@קו-בקליק-1 זה עובד למעשה?
ומה זה מחזיר? זה מחזיר מספר שלוחות או מה? ואם כן, אז אם השלוחות שלי הם בעברית ולא מספרים, זה גם יעבוד לי? -
@שמואל-ש אמר בבלולאת for:
@קו-בקליק-1 זה עובד למעשה?
ומה זה מחזיר? זה מחזיר מספר שלוחות או מה? ואם כן, אז אם השלוחות שלי הם בעברית ולא מספרים, זה גם יעבוד לי?לא להקפיץ נושאים ישנים, זה מפריע לתקינות הפורום
-
@avrham אמר בבלולאת for:
לא להקפיץ נושאים ישנים, זה מפריע לתקינות הפורום
כאשר מדובר על תוכן הנושא הזה אין בזה שום בעייה לדעתי
למה סתם לפתוח נושא חדש? -
@אהרן-שובקס צודק,. (פשוט זה יותר נח שאין פוסטים ישנים שמקופצים כל שנייה.. - היו כאן, אם אני זוכר נכון, כמה פוסטים שאדם ביקש עזרה ורק אחרי כ 8 חודשים מישהו מקפיץ את הנושא שואל אותו אם הוא הסתדר... זה נשמע הגיוני? )
- ולגבי השאלה של @שמואל-ש אני חושב שפעם הבאה לא צריך להפיץ לשאול כי:
- קו בקליק התחבר לאחרונה ליפני 3 חודשים
||אומנם, אני מכיר אותו והוא מחובר מפרופיל אחר בפורום, אבל הוא עצמו התחבר לפני...|| - כל התשובות נמצאות בשרשור.. מה הקוד עושה, וכו'...
- פשוט אפשר לבדוק אם זה עובד או לא
- @שמואל-ש אם אתה יודע תכנות, אתה פשוט אמור להבין מה כתוב שם.. (זה קל יחסית.)
ושוב, לגבי ההקפצה, הרי @אהרן-שובקס אתה בניהול ולא אני , אז אם אתה אומר שאפשר הכל בסדר פשוט בכמה פורומים לא נותנים כי זה מפריע לתקינות הפורום (ככה ראיתי שכתוב בתקנון שלהם...)
-
@avrham אמר בבלולאת for:
@אהרן-שובקס צודק,. (פשוט זה יותר נח שאין פוסטים ישנים שמקופצים כל שנייה.. - היו כאן, אם אני זוכר נכון, כמה פוסטים שאדם ביקש עזרה ורק אחרי כ 8 חודשים מישהו מקפיץ את הנושא שואל אותו אם הוא הסתדר... זה נשמע הגיוני? )
תודה רבה רבה להסכמתך!!!
@avrham אמר בבלולאת for:
כל התשובות נמצאות בשרשור.. מה הקוד עושה, וכו'...
פשוט אפשר לבדוק אם זה עובד או לאושוב תודה רבה לרעיונות שלך!
לא חשבת אולי במקום לעבור אם עשיתי נכון ולתת עצות פשוט לענות רגע על שאלה של בנאדם שרוצה קצת עזרה?
ואגב, נדמה לי שעשיתי בדיוק מה שכתוב כאן
אלחנן1 אמר בחדשים בפורום? נעים להכיר :א. מניעת שאלות כפולות
יש לכם שאלה?
לפני שפותחים נושא חדש, יש לוודא שלא כתבו על זה בפורום.
איך מוודאים?
עושים חיפוש וכותבים מילות מפתח.