נפתר דוח של כל מי שהתקשר למערכת שלי אי פעם....
-
@יהונתן-כץ אתה יכול לראות בלשונית 'שיחות נכנסות' בכל תאריך כמה נכנסו לכל שלוחה.
-
@יהודה-הוצלר-0 הוא אמר שאם הקו הוא קו ישן אז יהיה לו הרבה הודעות.
-
@נץ-החמה
איך אפשר לראות את זה חיפשתי כבר הרבה זמן ולא מצאתי כזה אפשרות -
תכלס' הוצאתי בניהול בשלוחה 4 (ממש נוח)
תודה רבה לכולם -
יש מספר להגדרות מתקדמות גם בפריווט הזקנות. המספר מיועד במיוחד לפריווט ,אבל לא משנה . שם אתה יכול לשים במערכת שלך מודול, שכשאתה נכנס לשלוחה הזו אתה שומע כמה אנשים מאזינים כעת, מספר הטלפון שלהם, ובאיזו שלוחה כל אחד נמצא, ואפילו אפשרות להעביר אותם, או כולם או בודדים לשלוחה שאתה תבחר,וזה עוזר במיוחד כשיש חדר ועידה והם לא יודעים, אז ם פשוט עוברים לשם ללא ידיעתם. האם תרצה את מספר הטלפון של המערכת הנ"ל?
-
@יהונתן-כץ אמר בדוח של כל מי שהתקשר למערכת שלי אי פעם....:
שלום לכולם,
יש למישהו מושג איך אני מוציא רשימה של כל מי שהתקשר אלי מאז שפתחתי את המערכת?
תודה רבה שבת שלוםאתה יכול לעשות הוספה שקטה לרשימת התפוצה של כל מי שמתקשר ואז זה יוסיף את כולם ואז תיכנס לשיגור הודעות ותיכנס למספר רשימת תפוצה וזה יראה לךאת כל מי שיתקשר למערכת שלך.
-
@יוסף-חיים-כ-ז
מהו המספר ? -
פוסט זה נמחק! -
-
@יוסף-חיים-כ-ז אמר בדוח של כל מי שהתקשר למערכת שלי אי פעם....:
יש מספר להגדרות מתקדמות גם בפריווט הזקנות. המספר מיועד במיוחד לפריווט ,אבל לא משנה . שם אתה יכול לשים במערכת שלך מודול, שכשאתה נכנס לשלוחה הזו אתה שומע כמה אנשים מאזינים כעת, מספר הטלפון שלהם, ובאיזו שלוחה כל אחד נמצא, ואפילו אפשרות להעביר אותם, או כולם או בודדים לשלוחה שאתה תבחר,וזה עוזר במיוחד כשיש חדר ועידה והם לא יודעים, אז ם פשוט עוברים לשם ללא ידיעתם. האם תרצה את מספר הטלפון של המערכת הנ"ל?
של זה
-
@הליכוד אמר בדוח של כל מי שהתקשר למערכת שלי אי פעם....:
@0733516220 אמר בדוח של כל מי שהתקשר למערכת שלי אי פעם....:
@יוסף-חיים-כ-ז
מהו המספר ?של מה?
אין לי מושג
-
@גוטליב-סוכן-פלאפונים אמר בדוח של כל מי שהתקשר למערכת שלי אי פעם....:
אבל אתה יכול להכנס לשנוחת 4 שבשלוחת הניהול ולשלוח לך לאימייל דוח של החודש הנוכחי / כל החודשים מאז שפתחת את המערכת אבל אז יהיה לך 10000 הודעות
@יהונתן-כץ יש לך כמובן בתוך תיקיית LOG, > CSV, > LogFolderEnterExit קובץ עבור כל חודש בנפרד, תוכל שם להוציא את המספרים בלבד
-
הסתדרתם בסוף?