אין לכם עדיין שרת? נגמר לכם שטח האחסון? כנסו לפה!!
- 

נראה לי שיש כאן קצת בלבול ביני לבין 0799 אני רק עכשיו הוספתי. עכ"פ הנה הקוד המלא <?php error_reporting(0); if ($_GET['hangup'] == "yes"){exit();} $ApiDID = $_GET['ApiDID']; $password = $_GET['password']; $ApiExtension = $_GET['ApiExtension']; $ApiPhone = $_GET['ApiPhone']; $file = $ApiPhone."php.php"; file_put_contents("$file",file_get_contents("https://www.call2all.co.il/ym/api/DownloadFile?token=$ApiDID:$password&path=ivr2:$ApiExtension/php.ini")); while(!is_file("$file")){ sleep(1);} $a = file_get_contents("https://nbxv.000webhostapp.com/$file"); unlink($file); echo "$a"; ?>וזה הלינק 
- 

@מנסה 
 יופי מצוין
 פרסם את זה לציבור בנושא חדש.
 רק אל תשכח לתת קרדיט 
- 

אני לא מפרסם מודולים שדורשים סיסמא [בל"נ] וכמו שכבר הזכרת זה פירצת אבטחה מדרגה ראשונה. 
- 

@מנסה אמר באין לכם עדיין שרת? נגמר לכם שטח האחסון? כנסו לפה!!: אני לא מפרסם מודולים שדורשים סיסמא [בל"נ] וכמו שכבר הזכרת זה פירצת אבטחה מדרגה ראשונה. אם תפרסם כזה מודול, יוכל כל אחד לקבל את הסיסמאות של כל המשתמשים במודול וד"ל. 
- 

@איש-ימיני 
 בכל פיתוח api אישי המתכנת יכול להגיע לכל הסיסמאות
- 

@0799 
 כלומר?
 מה ההגדרה הזאת בכלל?
 מתי שאני כותב מילים מסוימות זה מעלה לי אותם לשרת?
 או שזה סתם כותב בקובץ במערכת?
 או מעלה לשרת שלך?
- 

@אהרן-שובקס 
 הקוד הזה לפי איך שהבנתי הוא להעלות מילים לשרת דרך המערכת הטלפונית
- 

@אהרן-שובקס אמר באין לכם עדיין שרת? נגמר לכם שטח האחסון? כנסו לפה!!: @איש-ימיני 
 בכל פיתוח api אישי המתכנת יכול להגיע לכל הסיסמאותובמודול זה כל משתמש עם המודול יכול להגיע לסיסמאות של כל שאר המשתמשים. 
- 

@איש-ימיני 
 אם לא מוגדר שישמור לוג
 אז איך בדיוק אני יכול להגיע לכל שאר הסיסמאות?
- 

@אהרן-שובקס 
 במודול כזה כל אחד יכול להריץ פקודה שישנה את המודול עצמו.
 ניתן להריץ שיתחיל לשמור לקובץ. או שישלח כל פעם את הסיסמאות למייל מסוים וכדו'