בתוכנה של Zoiper {בחשבון-iax} יש אפשרות להיכנס כמה משתמשים על המס משתמש שקיבלתי מימות?
-
שלום!
אשמח לדעת אם יש מישהו שמבין בתוכנה של Zoiper ויכול לומר לי א. אני רוצה לקנות את המסלול פרימיום על החשובן שימות הביאו לי אם זה אפשרי או שזה יפתח לי חשבון חדש? ב. אם יש אפשרות שכמה מחשבים ישבו על התוכנה הזו יחד על אותו שם משתמש כי ניסיתי להיכנס מכמה ואז בשני הוא כותב שהשם משתמש שגוי השאלה אם בפרימיום ישנה אפשרות שיכנסו כמה או שלכל מחשב צריך לקנות רשיון בפני עצמו
תודה רבה לעוזרים!!! -
@qwerty כל מה שכתבת לא קשור לפרימיום.
אפשר כפי הידוע לי להתחבר מכמה מחשבים, אבל לא בטוח ששיחות נכנסות יגיעו לשתיהם.
מה שפרימיום יתן לך זה:- אפשרות להעברת שיחות
- אפשרות להתחבר עם כמה משתמשים שונים בו זמנית על אותו המחשב
- הקלטת שיחות
ואולי כל מיני דברים דומים, אבל הכל ברמת התוכנה במחשב שלך, לא ברמת משהוא באמת בחשבון IAX.
-
@שמואל ראשית תודה על העזרה!
זה בדיוק מה ששאלתי האם יוכלו כמה להשתמש בו זמנית ענית שכן {רק שמוזר לי כי כתוב שא"א להעתיק רשיון של הפרימיום ממחשב למחשב לכן שאלתי פה בפורום האם כשאני רוכש ונגיד שאני משייך את זה לחשבון iax זה אפשרי בכמה מחשבים בו זמנית}, וכן לגבי העברת שיחות גם ענית שכן השאלה היא אם זה יכול להיות על החשבון שפתחו לי בימות מדבריך אני למד שכן נכון? -
@שמואל
מה שהצלחתי להבין שהתוכנה לא קשורה לחשבון aix אלא שכשאני קונה את הפרמיום פשוט התוכנה עצמה משתדרגת רק שאלתי היחידה אם אני קונה תוכנה אחת האם כמה יכולים בו זמנית להיכנס לתוכנה הזו עם השדרוגים של הפרמיום ?
תודה גדולה -
@qwerty אמר בבתוכנה של Zoiper {בחשבון-iax} יש אפשרות להיכנס כמה משתמשים על המס משתמש שקיבלתי מימות?:
אם אני קונה תוכנה אחת האם כמה יכולים בו זמנית להיכנס לתוכנה הזו עם השדרוגים של הפרמיום ?
אהה.. ברור שלא.
דורש אינטרנט כל איקטוב, ולא תוכל להתחבר עם זה כבר פעיל במחשב אחר.
אתה צריך להיכנס לממשק ניהול שלהם, "לאפס" את הרישיון, ואז יתן לך, וגם, אתה יכול לאפס אותו פעם בשבוע. -
-
לא הבנתי מה לאפס ואיך לאפס מה זה נותן לי
-
ואם כול אחד יוריד רשיון למחשב שלו יהיה אפשרי שכולם יכנסו עם החשבון שנתתם לנו או שברגע שאחד מקבל שיחות א"א שהשאר יתחברו על אותו משתמש?
תודה רבה!
-
-
@qwerty שוב, אתה מההתחלה מערבב 2 נושאים.
יש "להתחבר" לרישיון שלך בתוכנה על מנת לקבל את אפשרויות הפרימיום, ויש להתחבר לספק sip/iax.
מה בדיוק השאלה שלך, ותענה לי בצירוף על איזה חלק אתה שואל
-
@שמואל אמר בבתוכנה של Zoiper {בחשבון-iax} יש אפשרות להיכנס כמה משתמשים על המס משתמש שקיבלתי מימות?:
יש "להתחבר" לרישיון שלך בתוכנה על מנת לקבל את אפשרויות הפרימיום, ויש להתחבר לספק sip/iax.
אוקיי!! אנסה להיות הכי ברור שאפשר
התחברתי בתוכנה של Zoiper לחשבון iax שנתתם לנו, עכשיו..
אם אני רוכש בתוכנה עצמה חבילת פרמיום, עוד נציג יוכל להיכנס בו זמנית עם שדרוגים של הפרמיום על מה שרכשתי או שרק במחשב אחד זה אפשרי להשתמש בפרמיום?
ודבר שני {לא קשור לפרימיום} להשתמש כמה ביחד על אותו שם משתמש בו זמנית זה אפשרי? כי בעצם אני רוצה שכמה נציגים יורידו את התוכנה ויתחברו ויקבלו שיחות למחשב וגם אם אחד ענה הנציג אחריו ימשיך לקבל שיחות?
אם הצלחת להבין מה טוב אם לא לא נורא אני כבר יתקשר לשירות לקוחות
תודה רבה! -
-
@שאול
מה זה אומר שאני בונה שלוחה רגילה של מודול תור רק שבהגדרה הראשית מכניס איפשהו iax ואז בעצם זה מתנהל כמודול תור אם כול האופציות שיש במודול הז ואם כן בהגדרות של התור עצמו דהיינו איפה שמכניסים את המספרים להכניס שם שם משתמש? -
@qwerty לא,
כמו שכתוב בפוסט שקישרתי שלוחת ה-IAX צריך להיות בשלוחה הראשית של המערכת
זאת אומרת שצריך כמה מערכות כפי כמות הנציגים
ובכל מערכת צריך להגדיר את התפריט הראשי כמודול IAX עם כל ההגדרות שתרצה
ובמודול תור תוכל להגדיר מתי להעביר ולכמה נציגים[=מערכות] יתקשר בפעם אחת
וכן כל ההגדרות האחרות עיין במודול תור -
@qwerty אמר בבתוכנה של Zoiper {בחשבון-iax} יש אפשרות להיכנס כמה משתמשים על המס משתמש שקיבלתי מימות?:
התחברתי בתוכנה של Zoiper לחשבון iax שנתתם לנו, עכשיו..
אם אני רוכש בתוכנה עצמה חבילת פרמיום, עוד נציג יוכל להיכנס בו זמנית עם שדרוגים של הפרמיום על מה שרכשתי או שרק במחשב אחד זה אפשרי להשתמש בפרמיום?אם קנית חבילה של מחשב אחד - רק מחשב אחד.
אתה יכול להחליף את המחשב שמחובר לפרימיום פעם בשבוע.@qwerty אמר בבתוכנה של Zoiper {בחשבון-iax} יש אפשרות להיכנס כמה משתמשים על המס משתמש שקיבלתי מימות?:
ודבר שני {לא קשור לפרימיום} להשתמש כמה ביחד על אותו שם משתמש בו זמנית זה אפשרי? כי בעצם אני רוצה שכמה נציגים יורידו את התוכנה ויתחברו ויקבלו שיחות למחשב וגם אם אחד ענה הנציג אחריו ימשיך לקבל שיחות?
לא נראה לי, אתה פשוט יכול לבדוק. נראה לי שזה לא יגיע לכולם.