בעל עסק? בעל משרד? מעוניין במרכזיית IP? חדש בימות המשיח! מרכזיית IP ללא עלות חודשית
-
ב"ה.
עלה באתר לשונית "מרכזיה עסקית".
השירות מאפשר לקבל לכל מערכת בשרת תומך חשבון SIP בצורה אוטומטית המאפשר להוציא שיחות לפי חשבון היחידות שלכם במערכת ולקבל שיחות נכנסות ללא עלות.
בכניסה ללשונית במערכת בשרת תומך יתאפשר לכם לבצע רישום בלחיצת כפתור ולקבל פרטי גישה בSIP למערכת.
ניתן להשתמש עם חשבון SIP בטלפוניים משרדיים תומכים, בתוכנות כמו zoiper, microSip, ועוד מגוון תוכנות.
על מנת לקבל שיחות נכנסות ניתן להסב את המערכת למערכת מרכזיה בצורה מיידית דרך אתר, או להגדיר שלוחה:
type=sip
ואז בכניסה אליה השיחה תועבר לחשבון sip.
אם המערכת שלכם לא תומכת בשירות ניתן לפתוח מערכת תומכת עכשיו ב 077-2222-770 שלוחה 3
שימו לב, השירות כרגע ללא עלות חודשית והעלות היא רק על שיחות יוצאות. יתכן שמודול זה בעתיד יהיה בתשלום כל שהוא באיזה שהיא צורה לפי החלטת ההנהלה.
-
@שמואל נשמח להסבר יותר מפורט על תהליך הרישום בתוכנות הנ"ל ו zoiper, microSip.
כולל הסבר על אופן חיבור המכשיר למחשב.
זה יקל מאוד על משתמשים שלא יצטרכו לברר כל אחד בנפרד ויוכלו להשתמש בהסבר כאןתודה רבה
כמו"כ האם בהמשך זה יעבוד על שאר השרתים ? או שזה ישאר רק ב ymtA ???
-
@שמואל האם יש הקלטה לשיחות נכנסות / יוצאות ?
-
איזה שרת הוא כן תומך?
-
@פישל ymtA (חלק מקווי הפרייוט)
-
מדהים!
האם ניתן לפתוח כמה שלוחות SIP?
רוב המשרדים עובדים עם נתבים, לשרות הקישו 1, למזכירות הקישו 0 וכדו' -
@יוניבני אמר בבעל עסק? בעל משרד? מעוניין במרכזיית IP? חדש בימות המשיח! מרכזיית IP ללא עלות חודשית:
האם ניתן לפתוח כמה שלוחות SIP?
תפתח פשוט כמה מספרים.
הרי ממילא אתה למשל הולך להכניס ראוטניג ימות או בתוך תור, פשוט תפתח לכל נציג מערכת עם מספר גישה מיוחד -
@שמואל
יותר נח שהכל נמצא יחד, לדוגמה הקלטת שיחות שהכל יהיה באותו מקום (אגב, איפה באמת נשמרות השיחות?
יש אפשרות לשנות את מספר הזיהוי שיחות יוצאות?
אני רוצה שכל אחד שיוציא מספר, תמיד יופיע מספר הראשי. -
כמה שיחות יכולים לצאת במקביל?
למשל משרד עם 5 עובדים
-
@יוניבני אמר בבעל עסק? בעל משרד? מעוניין במרכזיית IP? חדש בימות המשיח! מרכזיית IP ללא עלות חודשית:
אני רוצה שכל אחד שיוציא מספר, תמיד יופיע מספר הראשי.
זה ודאי אפשרי תנסה ליצור קשר עם חטיבת עסקים
-
@שמואל "לא ניתן להיכנס לשלוחה עקב חוסר בהגדרות, אנא פנה למנהל המערכת"
-
@אבגד
נכון, לא הבנתי בדיוק איך מפעילים את זה!! -
@שמואל אמר בבעל עסק? בעל משרד? מעוניין במרכזיית IP? חדש בימות המשיח! מרכזיית IP ללא עלות חודשית:
ב"ה.
עלה באתר לשונית "מרכזיה עסקית".
השירות מאפשר לקבל לכל מערכת בשרת תומך חשבון SIP בצורה אוטומטית המאפשר להוציא שיחות לפי חשבון היחידות שלכם במערכת ולקבל שיחות נכנסות ללא עלות.
בכניסה ללשונית במערכת בשרת תומך יתאפשר לכם לבצע רישום בלחיצת כפתור ולקבל פרטי גישה בSIP למערכת.
ניתן להשתמש עם חשבון SIP בטלפוניים משרדיים תומכים, בתוכנות כמו zoiper, microSip, ועוד מגוון תוכנות.
על מנת לקבל שיחות נכנסות ניתן להסב את המערכת למערכת מרכזיה בצורה מיידית דרך אתר, או להגדיר שלוחה:
type=sip
ואז בכניסה אליה השיחה תועבר לחשבון sip.
אם המערכת שלכם לא תומכת בשירות ניתן לפתוח מערכת תומכת עכשיו ב 0773137770 שלוחה 3
שימו לב, השירות כרגע ללא עלות חודשית והעלות היא רק על שיחות יוצאות. יתכן שמודול זה בעתיד יהיה בתשלום כל שהוא באיזה שהיא צורה לפי החלטת ההנהלה.
אין אפשרות להפנות את השיחה לפלאפון האישי?
-
במודול sip לא ניתן להגדיר מנגינה?
כי אני מתחבר למערכת שהגדרתי כמרכזייה וזה מנתק...
ואם אני מגדיר שלוחה זה מתייחס כאילו המודול לא נכון
(בניהול כשאני מקיש שלוחה הוא אומר לי "שלוחה ראשית" ולא נותן להיכנס להגדרות שלוחה...)
אולי חסר פריטים בהגדרה? כי לא מצאתי שום שרשור שמפרסם את מודול type=sip -
משהו יודע אם בתוכנת zoiper צריך לקנות מנוי כדי לקבל שיחות
-
@משה-כהן-2 לא צריך
-
מנסה להתחבר בתוכנת microsip על המחשב,
מלאתי את השדות שם משתמש, דומיין וסיסמה.
זה לא מצליח להתחבר,יש צורך למלאות עוד משהו?
-
@יוניבני נסה לסגור את התוכנה (לא ללחוץ על לחצן X , אלא בתפריט>יציאה)
ולאחר מכן להפעיל כמנהל.
נראה לי שזה הפתרון לכל אלו שלא עבד להם כאן. -
פוסט זה נמחק! -
@מאיר תודה רבה!
עכשיו סוף סוף עבד לי