תעלומה - מה לא בסדר בהגדרות? - הפנייה לפי רש"ת
-
רציתי שמי שלא נמצא באף רשימה, ינותק,
ומי שנמצא ברש"ת 1 יכנס לתפריט הראשי,
ומי שנמצא ברש"ת 2 יועבר לשלוחה 5.
אז הגדרתי ששלוחה 4 תהיה שלוחת ניתוק,
ובשלוחה הראשית הגדרתי כך:type=menu check_template_filter=1,2 check_template_filter_1_active_go_to=yes check_template_filter_2_active_go_to=5 check_template_filter_none_go_to=/4 check_template_filter_error_phone_go_to=/4
מה שקורה בפועל, שמספר הנמצא ברש"ת 1 לא נכנס לתפריט הראשי, אלא מתנתק! למה? לא יודע...
ניסתי למחוק את ה"yes" שבשורה 3, ובמקומה כתבתי שלוחה 1 - ואז זה כן נכנס לשלוחה 1.
ניסיתי משהו אחר, במקום go_to=yes כתבתי go_to=/ ומה שקרה: אני מתקשר לקו, יש מענה אבל לא שומעים כלום... ואי אפשר להקיש כלום... מה הפשט? אולי לכם הפתרון... -
@כלומר אמר בתעלומה - מה לא בסדר בהגדרות? - הפנייה לפי רש"ת:
רציתי שמי שלא נמצא באף רשימה, ינותק,
ומי שנמצא ברש"ת 1 יכנס לתפריט הראשי,
ומי שנמצא ברש"ת 2 יועבר לשלוחה 5.
אז הגדרתי ששלוחה 4 תהיה שלוחת ניתוק,
ובשלוחה הראשית הגדרתי כך:type=menu check_template_filter=1,2 check_template_filter_1_active_go_to=yes check_template_filter_2_active_go_to=5 check_template_filter_none_go_to=/4 check_template_filter_error_phone_go_to=/4
מה שקורה בפועל, שמספר הנמצא ברש"ת 1 לא נכנס לתפריט הראשי, אלא מתנתק! למה? לא יודע...
ניסתי למחוק את ה"yes" שבשורה 3, ובמקומה כתבתי שלוחה 1 - ואז זה כן נכנס לשלוחה 1.
ניסיתי משהו אחר, במקום go_to=yes כתבתי go_to=/ ומה שקרה: אני מתקשר לקו, יש מענה אבל לא שומעים כלום... ואי אפשר להקיש כלום... מה הפשט? אולי לכם הפתרון...עניתי לך במתמחים טופ
-
@שמואל-ש לפני ה5 לא צריך לעשות / ?
check_template_filter_2_active_go_to=5
-
כמדומני שזה לא נכון, כי אחרי שהוא נכנס לשלוחה[=yes] אז הוא אמור לשמוע תפריט ולא לעבור שוב ושוב
אחרת מתי ההגדרה yes תוכל לעבוד?
מה שנכון שאם הוא יכתוב עם / במקום עם yes כמו שהוא הציע למטה זה זה יעביר שוב ושוב
נלע"ד
-
@613-0 אמר בתעלומה - מה לא בסדר בהגדרות? - הפנייה לפי רש"ת:
לפני ה5 לא צריך לעשות / ?
לא, כי זה 5 תחת אותה שלוחה
-
@מנסה אמר בתעלומה - מה לא בסדר בהגדרות? - הפנייה לפי רש"ת:
@שמואל-ש שאלה טובה, לא?
-
@כלומר אמר בתעלומה - מה לא בסדר בהגדרות? - הפנייה לפי רש"ת
ובשלוחה הראשית הגדרתי כך:
type=menu check_template_filter=1,2 check_template_filter_1_active_go_to=yes check_template_filter_2_active_go_to=5 check_template_filter_none_go_to=/4 check_template_filter_error_phone_go_to=/4
אוקיי, אז קודם כל אין כזו הגדרה
go_to=yes
!
(מה שכן יש זהcheck_template_filter_active=yes
. אבל,)
ברירת מחדל אם לא הגדרת כלום זה מכניס לשלוחה. לכן אתה לא צריך את השורה הזאת
אז תגדיר ככהtype=menu check_template_filter=1,2 check_template_filter_2_active_go_to=/5 check_template_filter_none_go_to=/4 check_template_filter_error_phone_go_to=/4
-
@כלומר
@מנסה אמר בתעלומה - מה לא בסדר בהגדרות? - הפנייה לפי רש"ת:כמדומני שזה לא נכון, כי אחרי שהוא נכנס לשלוחה[=yes] אז הוא אמור לשמוע תפריט ולא לעבור שוב ושוב
מה שנכון שאם הוא יכתוב עם / במקום עם yes כמו שהוא הציע למטה זה זה יעביר שוב ושוב
נלע"ד
אתה צודק לגמרי, עכשיו תספתי את עצמי שהתבלבלתי עם המודול הזה ולכן חשבתי שהוא אמור להוסיף את ההגדרה הנ"ל, ואכן אני חוזר מדבריי, ונראה לי שצריך לנסות את מה ש @שאול כתב, או שיוריד את השורה
check_template_filter_1_active_go_to=yes
ונראה לי שהכי טוב להוסיף את השורה
check_template_filter_active=yes
במקום
-
@שמואל-ש אמר בתעלומה - מה לא בסדר בהגדרות? - הפנייה לפי רש"ת:
אתה צודק לגמרי, עכשיו תספתי את עצמי שהתבלבלתי עם המודול הזה ולכן חשבתי שהוא אמור להוסיף את ההגדרה הנ"ל, ואכן אני חוזר מדבריי, ונראה לי שצריך לנסות את מה ש @שאול כתב, או שיוריד את השורה
ונראה לי שהכי טוב להוסיף את השורה
במקום
תירגום של ההגדרה
check_template_filter_1_active_go_to=yesלבדוק מסנן תבניות 1 פעיל עבור אל = כן
לבדוק מסנן תבניות = שם המודול
1 = מספר הרשימה
פעיל = נמצא ברשימה במצב פעיל
עבור אל =בקיצור אין הגדרה כזו וגם לא יכולה להיות הגדרה כזו
אלא רק
או
check_template_filter_1_active_go_to=/5/5
-
@33064325 אמר בתעלומה - מה לא בסדר בהגדרות? - הפנייה לפי רש"ת:
בקיצור אין הגדרה כזו וגם לא יכולה להיות הגדרה כזו
אלא רק
check_template_filter_active=yesאו
check_template_filter_1_active_go_to=/5/5אז נחכה ש @כלומר ינסה להחליף את השורה כמו שכתבתי, ויכתוב עם סלש כמו שרואים בהדרכה למודול פה
-
-
פוסט זה נמחק! -
@עץ-השדה אמר בתעלומה - מה לא בסדר בהגדרות? - הפנייה לפי רש"ת:
שים לב, ערבבת שם בין 2 הגדרות שונות. פילטר רשי"ת ובדיקה לפי מחייג מחוייג
בוקר אור!
@שמואל-ש אמר בתעלומה - מה לא בסדר בהגדרות? - הפנייה לפי רש"ת:
אתה צודק לגמרי, עכשיו תספתי את עצמי שהתבלבלתי עם המודול הזה ולכן חשבתי שהוא אמור להוסיף את ההגדרה הנ"ל, ואכן אני חוזר מדבריי,