קבלת נתונים, שינוי ערכים בקובץ list_all_information בטלפון
-
שלום רב !
יש לי פרטים בקובץ list_all_information של תלמידים קיימים, לדוגמא: שם, טלפון, כתובת, כתה.
ברצוני לתת אפשרות לתלמיד, שיתחבר דרך הזיהוי שלו, וישמע לו הנתונים הקיימים אצלנו לאימות, כך:
במערכת רשום שאתה גר .... לאישור הקש 1 לתיקון הקש 2, (וכן הלאה,)
במקרה שהוא מתקן נתון, שזה ישמר בlist_all_information (הראשי או בליסט של אותו שלוחה, עם הערכים הקיימים שלא עשה שינוי בהם )
אם יש למישהו פיתוח/רעיון אשמח לדעת! -
@חיובי תוכל לפנות במייל ivr.8480381@gmail.com
לקבל הצעת מחיר -
@חיובי אפשרי בהחלט!
ראשית מחיקת הנתונים הקיימים מהקובץ באמצעות https://f2.freeivr.co.il/topic/589 ואח"כ יעבור לפי הסדר
זה הגדרה להקשת מספר טלפון לקובץ
type=recording_and_entering_data
enter_id=yes
enter_id_type=phone
record_name=no
say_approval_number=say_approval_no_number
add_to_list=050
location_list=/כאן כותבים את השלוחה אם זה לא משלוחה ראשית/list_all_information
recording_and_entering_data_end_goto=/לשלוחה השניה שזה הקלטת שם אח"כ הקלדת טקסט של כתובת ואח"כ מספר כתה באותה הגדרה זו
050-option=15-5-7-Digits-- -
@telepoint
לא הבנתי כ"כ, בעצם איך הוא מקריא לו הנתונים הקיימים במערכת, ואם יש נתון שגוי שיוכל לתקן את זה ? (לא שינוי של הID)
אני צריך שיהיה קובץ בו כל הפרטים של הלקוח ואפשרות עריכה באותו קובץ ,
יש אפשרות כך: שלוחה 1 type=id_list_message ובו יושמע לו מה שמוגדר בעמודה A שם פרטי, עובר לשלוחה 2
שלוחה 2: קבלת נתונים ואז יקיש 1 לאישור או 2 לתיקון באם הקיש 2 יעבור להכנסת ערך, ויעבור לשלוחה 3 ,
שלוחה 3: יעבור שוב לtype=id_list_message ובו יושמע לו מה שמוגדר בעמודה B כתובת, עובר לשלוחה 4
שלוחה 4: שוב קבלת נתונים כנ"ל ,
אבל הבעיה בזה, שכל הנתונים נכנסים לקבצים נפרדים, ואני צריך לעשות איחוד נתונים אח"כ ואני יתבלבל מה עדכני מה לא וכו'
תודה מראש -
@telepoint
זה לא יעבוד כי אחרי המספר האישי יש,
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות