השמעת הודעות קמפיין - כהטמעה בכל מודול
-
@33064325 אמר בהשמעת הודעות קמפיין - כהטמעה בכל מודול:
@אלחנן1 האם בזמן שיתאפס מספר הפעמים ניתן להגדיר גם
thisweek
- עד סוף השבוע כמו שיש במודולים אחרים ?
או שרק מה שמופיע כאן ?אפשר לבדוק
ההיגיון אומר שכןלאחר בדיקה: אפשרי
-
האם זה עובד ?
לי זה לא עבד
זה ההגדרותplay_campaign_message=yes campaign_message_to_play=5-1-
מה הטעות שלי?
כמו כן בשידור חי אם הגדרתיcampaign_message_to_play=5
הוא השמיע לי 3 פעמים את ההודעה
ומוגדר שאם אין שידור שיעבור לשלוחה אחרת
@אלחנן1 -
@מתעניין כתבת את ה1 בערך השני
אתה צריך לכתוב ככהplay_campaign_message=yes campaign_message_to_play=5--1
-
@33064325
עדיין לא עובד -
@מתעניין
תמחק את הקובץ ואז תנסה שוב כנראה זה כבר רשם לך ששמעת -
@33064325
הקובץ עוד לא הופיע לי
ואכן מטלפון אחר הוא השמיע
אבל
הטעות שלי הייתה כי בד"כ במערכת כאשר הערך לא מוגדר הסימן הוא - וכאן אפשר להשאיר ריק
אבל אם אני רוצה להגיר רק את הערך הרביע איך אני עושה?
זה לא ברור -
@מתעניין אמר בהשמעת הודעות קמפיין - כהטמעה בכל מודול:
הטעות שלי הייתה כי בד"כ במערכת כאשר הערך לא מוגדר הסימן הוא - וכאן אפשר להשאיר ריק
אבל אם אני רוצה להגיר רק את הערך הרביע איך אני עושה?
זה לא ברורבכל מקום שרוצים להשאיר ברירת מחדל, משאירים ריק.
לדוגמה, אם אתה רוצה לעשות רק את הערך הרביעי, כותבים כך.---1
-
פוסט זה נמחק! -
רציתי לדעת האם אני יכול להגדיר בשלוחה מסוימת שישמיע את כל הקלטןת הקמפיין עם המספר שמחייג
(זאת אומרת כל מספר שמחייג ישמע בשלוחה את כל הקמפיינים שהוא נמצא בתוך רשימה תפוצה של הקמפיין)בלי להגדיר בקוד את מספרי הקמפיינים אחד אחד כי כל הזמן יש קמפיינים חדשים
תודה מראש
-
@MendyAdler לא (להבא נהוג לא להקפיץ נושאים ישנים אלא לפתוח נושא חדש...)
-
אני מנסה להשמיע את הקמפיינים לפי הסדר וזה עוצר וזה משמיע רק את הראשון
מה יכול להיות הסיבה??
-
זה הקוד
type=playfile
play_campaign_message=yescampaign_message_to_play=01-ACTIVE,02-ACTIVE,03-ACTIVE,04-ACTIVE,05-ACTIVE,06-ACTIVE,07-ACTIVE,08-ACTIVE,09-ACTIVE,10-ACTIVE
-
@יעקב @אלחנן1
הקובץ לא מתאפס לי!כתבתי כך בשלוחה הראשית:
type=menu check_did_and_go_to_folder=yes check_did_and_go_to_folder_one_check_only_phone=yes check_did_and_go_to_folder_one_time=yes play_campaign_message=yes stop_campaign_message=hash campaign_message_to_play=--1 campaign_message_to_play_file_by_template=yes
וכך בשלוחת ההקלטות:
type=record title=הקלטות folder_move=template hard_link=yes copy_record_link=/1 say_record_menu=no say_record_number=no record_end_goto=1 campaign_message_delete_file_template_number=default campaign_message_to_play_file_from_folder=/
הוא אכן משמיע בפעם הראשונה, נוצר ג"כ קובץ CampaignMessageAmountPlay-Template-.ini.
אך כאשר אני מבצע הקלטה חדשה, הקובץ לא מתאפס ולא משמיע לי שוב את הודעת הקמפיין החדשה בשלוחה הראשית!
???ניסיתי גם לעשות שלוחה ייעודית למחיקת הקובץ:
type=go_to_folder title=איפוס שמיעת קמפיין go_to_folder=/111/1 play_campaign_message=yes campaign_message_delete_file_template_number=default campaign_message_to_play_file_from_folder=/
גם לא מאפס.
איפה טעיתי??
תודה מראש, ותודה על הכל! -
@הלוי-הלוי כתב בהשמעת הודעות קמפיין - כהטמעה בכל מודול:
@יעקב @אלחנן1
הקובץ לא מתאפס לי!כתבתי כך בשלוחה הראשית:
type=menu check_did_and_go_to_folder=yes check_did_and_go_to_folder_one_check_only_phone=yes check_did_and_go_to_folder_one_time=yes play_campaign_message=yes stop_campaign_message=hash campaign_message_to_play=--1 campaign_message_to_play_file_by_template=yes
וכך בשלוחת ההקלטות:
type=record title=הקלטות folder_move=template hard_link=yes copy_record_link=/1 say_record_menu=no say_record_number=no record_end_goto=1 campaign_message_delete_file_template_number=default campaign_message_to_play_file_from_folder=/
הוא אכן משמיע בפעם הראשונה, נוצר ג"כ קובץ CampaignMessageAmountPlay-Template-.ini.
אך כאשר אני מבצע הקלטה חדשה, הקובץ לא מתאפס ולא משמיע לי שוב את הודעת הקמפיין החדשה בשלוחה הראשית!
???ניסיתי גם לעשות שלוחה ייעודית למחיקת הקובץ:
type=go_to_folder title=איפוס שמיעת קמפיין go_to_folder=/111/1 play_campaign_message=yes campaign_message_delete_file_template_number=default campaign_message_to_play_file_from_folder=/
גם לא מאפס.
איפה טעיתי??
תודה מראש, ותודה על הכל!נא לשלוח פרטי שיחה למייל של ימות המשיח לאחר פורים